2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oranın kaşıntısı da başka dert zaten. insan zıkıştıra sıkıştıra kaşımak istiyo ama ozman da acıyoooooooooooyapmamalı.

Ben de Allahtan bişe çıkmazsa 27-28 temmuz gibi ayrılcam doğum iznine sonra yıllık izin sonra meyil izni sonra rapor derekn 6 ayı tamamlamak istiyom

Ay nne güzel ne güzel Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice güzel yaşlara sevdiklerinle ve bebeğinle inşallah

bu doğum izni ücretli izin diye geçiyo ama maaş filan yatırmıyolar maaşın3/2 sinin ptt den alıyoruz.. revamı bu yaa..

bu doğum izni ücretli izin diye geçiyo ama maaş filan yatırmıyolar maaşın3/2 sinin ptt den alıyoruz.. revamı bu yaa..

maaşın da degil canım , sigorta piriminin 3te ikisi. primi maaından az gösterlenler yandı yani. hele de asgariden gösteriliyosa hepten -ıçık

brüt maaşın%70 ni alacaksın canım bizde vergiler falan olduğu için ben doğum izninde daha fazla para alacam kısmet olursa

Kahvaltı etmedin demi sen yine
Yeni hamile kalan bi arkadaşım afiyete gidiyor ultrasonlarından kalp atışını dinleyemiyormuşsun bebeğin.. Erdeme dön sen en iyisi nasılsa bebeğin iyi herşey yolunda Gülşene git dicem oda hocasına yolluyo.. Ebru demiş gülşene ben gitmiycem ayrıntılıya size güveniyorum..Bi onla konuşabilirsin bak..
Ebru demişken kızlar PUİKO'nun herkese selamı var.. Bu hafta geliyim demiş eşi hasta olmuş..
Haftaya bize katılacakmış..çook özlemiş herkesi

Melisim senle uğraşırlarken çağır beni bizde beraber onlarla uğraşalım
Onur bi gelsin gitsinde Damlayla uğraşma zamanı o zaman
Yasin'de seni iyice tanımış maşallah

ben ergenliği falan geçirene kadar içimde tutcam sahili yaaa son kararım budurrr

patron beni istiyormuş birlikte çalışacağız ben olmadan çalışamıyormuş ihale varda gene yurtdışı gel çalışalım diye taciz ediyor. öperim göbüşlerinizi

maaşın da degil canım , sigorta piriminin 3te ikisi. primi maaından az gösterlenler yandı yani. hele de asgariden gösteriliyosa hepten -ıçık

MİSAL BEN

brüt maaşın%70 ni alacaksın canım bizde vergiler falan olduğu için ben doğum izninde daha fazla para alacam kısmet olursa

brüt asgari ücret ne kadar.. gözümü para bürüdü resmen.. napcam ben yaaa bissürü eksiğim var evde, ama para olmadığı gibi işten çıkıcam bide böhöhöhööhöhöhöhöhö

çoğumuz öyleyiz zaten , işverenlerin güzelliği.

796,5 brüt rakam.

maaş izin yıllık izin bu mhabbetlere giremiyorum her nedense....biliyorum izin yapamıcamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…