60 mıben 60 olsamm manken olurdum ahahahah
olum iyiki istanbulda yaamıorsun yaa ne güzel doğum paketi yapmışlar ben erdemden vazgeçtim hastanelerin fiyatları uçtu gitti dikkatini çekerse ne dr a gidiorum ne hastane araştırıorum esas ben evde doğurcaam bu gidişle
kızlar dün bebiş için odamızı aldık yalnız diğer babalardan farklı benim kociş.ben bekleyelim acelesi yok derken ısrar etti almakta bende kıramadım aldımbelis mobilyadan aldık Doğa Mdf Lake Bebek Odası (3 Kapılı Model) bu modelin beyaz olanından
nice güzel yaşların olsun buarada 2 ayrı doğum günüde çok hoş olmuş cnmmm birde çok isterdim doğum günümün hamileliğime denk gelmesiniii
ahahahaha aferin sana kadının fendini göster en kötü birara ağlarsın ben öle yapıorum
kızlar dün bebiş için odamızı aldık yalnız diğer babalardan farklı benim kociş.ben bekleyelim acelesi yok derken ısrar etti almakta bende kıramadım aldımBelis mobilyadan aldık doğa mdf lake bebek odası (3 kapılı model) bu modelin beyaz olanından
doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara inşallah bebiş kociş ve sevdiklerinle beraberiyi ki doğdunnnnnn
nice güzel yaşların olsun buarada 2 ayrı doğum günüde çok hoş olmuş cnmmm birde çok isterdim doğum günümün hamileliğime denk gelmesiniii
doğumgünün kutlu olsun tatlımmm:119::119:
Resimle fiyat isteriz... :97:
ahahah cidden yaa ne komik olurdu ne dertleşirlerdi yaaa ben bugünnn bilmemne meyvesi aradım uff sorma bende bilmemneli bilmemne aradım aaaa ben onu buldum kardeşşş özelden adres ver yolliimmm yaaaa bnm hatun kredi kartını patlatmış yaa ben anlamadım kardeşim sırta neden yastık alıoruz soruncada ağlıorr yaaa amann bırak karışmaa zaten zor bir dönemden geçioruz birde ağlamasınlar başımızaa
Melisimin suçu yok Damlacığım üstüne gitme kıyamamMelek gibi bi insansın saf masum hamilem benim
Akreplerin yüz karası
Canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah..Günaydııııın kızlaaaaar...
günaydın dünürüm... bende geçmişe bakıyodum kimse beni sormuş mu? diye.. hiç adımı göremedim
gelinini de alıp gitmişim aaaa deli bi dahakine çıkarır giderim
aşağıyı göremiyorum demişsin dünür ben bayadır göremiyorum, yakında ayaklarımıza da ulaşamaz olucaz, ablamın ayakkabılarını eniştem giydirip çıkarırdı..
şimdi belki merak eden olur diye dün nerede olduğumu yazayım.....
Canım kaşıdıkça daha çok artarmış çatlarlar.. kaşımak bi yana elini bile sürmeyecekmişsin..kullandıklarımı sayıyoruuuum. bebe yağı, vazelinin kakaolu kremi ve Mustela çift etkili çatlak kremi. akşam 3 kere mustelaya bulandım (onu da sürerken kendimi banknot sürüyomuşum gibi hissediyorum malum 1 tüpçüğü 80 lira, daha da almam sanırım işe yaramıyo bence)yatarken hala kaşınıyodum. sabah da kalktım pullarım dökülüyoooo
(((((
akşam bebeğimin odasıyla ilgili hayallerimi yılmaza anlatıyorum....cevap:
daha var
şimdiden bir şey yapmayalım...
hem hemen odasında yatmayacak zaten şimdiden almaya ne gerek var....
yılmaza ne oldu anlamadım....hiç heyecanı yok gibiydi...
ikincisi isim ne koyucaz diyorum cevap:
daha zamanı var
((((((((( offfffffff kocam böyle değildi...korkuyor mu
hiç bir şey demedim
yatttım sessizliğim sorunu çözer mi.
kocişler karılarını gıcık etmek için yaratılmışlar kuzucum hiiiiççç sıkma canını.Belki dediğin gibi doğum yaklaştıkça korkuyor da olabilir çünkü kendi eşimden örnek vereyim sana.Ben amniyosentezx olurken ultrasonla kontrol dahil hiç bi evrede eşimi yanıma almadılar ben sanmıştım ki eşim yanımda olcak o esnada elimi tutacak ama nerdeee adam dışarıda benim işlem 5 dk sürdüyse ona 5 yıl gelmiş resmen cıktığımda ben boyle sırıtarak yürüyom tabi yanına başladı noldu noldu noldu demeye oldu bitti dedim biraz bekledi sonra dediki yok duygu yok ben anladım ki sen doğuma girdiğinde kafayı yerim heralde dedi sonra arabada gidiyoz dediki bana biliyomusun biz sizden daha heyecanlı oluyoruz aslında zaman gectikçe doğum yaklaştıkça hem sana hem bebeğime bişe olacak mı acaba nasıl olacak diye düşünmeden duramıyom ben dedi yani tatlım anlıcağın o şimmdiden ileriyi düşünüyo korku başlamıştır onda da
kızlar dün bebiş için odamızı aldık yalnız diğer babalardan farklı benim kociş.ben bekleyelim acelesi yok derken ısrar etti almakta bende kıramadım aldımbelis mobilyadan aldık Doğa Mdf Lake Bebek Odası (3 Kapılı Model) bu modelin beyaz olanından
canım çıktı ama buldum cnmmmm Belis Doa Byyebilen Bebek Odas
bu dimi bunun byeaz olanı çok hoşmuş duvar rafıda bölee değişikmi
bende ümraniye afiyete sordum iyiymiş ozaman fiyatı banada komşum dedi oranın uygunmuş testleri oda medical parka gidiyodu ama testleri hep burda yaptırmış....
Melisssss Kocacığına açıkladınmı bu fikriniNe düşünüyor merak ettim doğrusu..
Melisimin suçu yok Damlacığım üstüne gitme kıyamamYazık zaten acı çkeiyor
Esracım gözünaydın canım..Gözümüz yollarda kalmıştı..
Canım gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah..
Canım kaşıdıkça daha çok artarmış çatlarlar.. kaşımak bi yana elini bile sürmeyecekmişsin..
Canım hatırlatırım sana..Sen ne diyordum her zaman..pimpirikli yada ön yargılı değilim..sadece temkinli duruyorum olaylara karşı..Eşinede hak ver eminim totem yapmıştır o ve eminim eşin gibi düşünceli bir adam öncelikle seni düşünüyordur..Sen üzülme diye temkinli davranıyordur..o zamanlar geçsin(kafasında belirlediği) sizin için en güzelini en mükemmeliin kendi elleriyle yapacaktır..
Erkeklerin bizi anlaması yada baba gibi davranmasını beklemek büyük bir hata olur..
Biz içimizde taşıyoruzz ve doğuştan annelik içgüdüsü yüklüyüz..öncelikle elbette bebekleri düşünüyoruz ama babalar için iş başka çünkü görmüyorlar hissetmiyorlar..babalar önce bizi düşünüyor..daha sonra bebeklerini düşünüyor..ve somut kavramlar soyutlaşınca çokta kafaları karışıyor..
Günaydın herkeslere..tatlı bebekler
bizim topikte kaç kişiyiz en az 50 kişi varız..
hemen doğum ücretlerini EYLEM için kızılay meydanına gidiyoruz..
eylemimizi açıklıyorum...
DOĞUM MASRAFLARINI PROTESTO ETMEK İÇİN 15 AĞUSTOS VE 30 EYLÜL ARASI DOĞURMAMA EYLEMİ DÜZENLİYORUZ...
Gunaydin Herkese,
Bilmiyorum kizlar sizde benim gibi misiniz ama ben her sabah ise geldigimde dogum iznime ne kadar kaldi diye bakiyorum.Yillik iznimi kullaniyor,vazgeciyor sonra temmuz ortasi dogum iznine ayriliyor,dayan biraz deyip,agustosa sarkitiyorum sonra yine basa donuyorum.Gecmiyor kizlar zaman.Iki ay Allahin izniyle bir bitsee..cok da yoruluyorum iste.Oturuken bile yorgunum..
Canım kaşıdıkça daha çok artarmış çatlarlar.. kaşımak bi yana elini bile sürmeyecekmişsin..
:
bunu söyledigin için anladım ki sen daha kaşınmaya başlamamışsın. çünkü insanın üzerinde deniz suyu kurumuş da tuzdan yanıyomuş gibi yanarak kaşınıyo. kaşımamam mümkün degil yane. Allah kaşındırmasın bacım.
sanada günaydın cnm sorma aryaminayla damla bana neler çektirdiler akşamMelisssss Kocacığına açıkladınmı bu fikriniNe düşünüyor merak ettim doğrusu..
Melisimin suçu yok Damlacığım üstüne gitme kıyamamYazık zaten acı çkeiyor
Günaydın herkeslere..tatlı bebekler
afiyete bulaşma sakın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?