saol tatlımhayırlı olsun canım
bilmiyorum ki canım :44:
canım ben geldim tekrar yazdım sana ama yoktunözleniyorsun bilgin olsun
canım hemen yarın talip çıkar çok arayan var sen merak etme
sen bırak işi gücü canım gel istanbula bi koltukta sen bi koltukta ben takılalım
sen neden çıkmadın hala?
canım hemen yarın talip çıkar çok arayan var sen merak etme
biz geldik kızlar, gündeydik yedik içtik, hürrem muhabbeti yaptım teyzelerle...çok komik oluyolr yaaaa...
ikramlarda byaaa zengindi hani...beni ilgilendiren kısım o oldu, ortaya lafı atıp geri çekildim yedim hep...
evet top gibi girişirim işlere burda da doğrurum oğlumun ismini de evrak koyucam
cnmm buarada çok sevindimm sonuçlarının iyi çıkmasına hepimiz başaracağız inşallaahhhhteşekkürler.. eylulde toplu patlama yapıcaz
önceden yüklemişler onun programı :)))))
kadının bir evlenmeden önce hamile kalmış sıcak memleket yüklü gitmiş...kaynanasıyla bir gün oturuyorlarmış..kız bebesini kabul ettirecek ya..ayyy demiş sizin bu memleket ne kadar sıcak insan 5 ayda doğrur burda demiş
kaynana da kızım demiş sen ilk önce 9 ayda doğur da demiş diğerlerini 5 ayda da doğursan olur demiş....
o da 8 ayında doğurur melisim ya
püüü rezil erkek anası seniii nasılda şimdiden yüzünü gösterdiiiiSülümanıma harem kurucam ben
onun erken doğum olacagı şimdiden belliolmuş demek,ufku geniş doktormuş onun dr.u nede olsa milli atlet doktoru
biz geldik kızlar, gündeydik yedik içtik, hürrem muhabbeti yaptım teyzelerle...çok komik oluyolr yaaaa...
ikramlarda byaaa zengindi hani...beni ilgilendiren kısım o oldu, ortaya lafı atıp geri çekildim yedim hep...
quenn korkma benim oğlumda boşta, bi gün ikna olursam ewlenmesine alırım senin kızı ben. ama şimdiilik gelin istemiom ben
önce ben uyucam oğluma sarılıpppp, doyayım önceeee
ohh afiyet olsun pembecim felekten bi gün yaptınız ana oğul
queennn iyi düşün derim ben korkulur bu kaynanadan:18:
walla benden korkmaya gerek yok bak apacık söylüyorm canım herşeyi asıl, sen diğerlerinden kork di mi queensağ gösterip sol vurmasınlar
cnmm buarada çok sevindimm sonuçlarının iyi çıkmasına hepimiz başaracağız inşallaahhhh
fırlamaaa
püüü rezil erkek anası seniii nasılda şimdiden yüzünü gösterdiiii
ahahahah öngörülü dr maşallahh diyelim
saol tatlım
patron yemekte keyfini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
Kandırırız senin güzel kızını anlamazsın bileBaş cariyelerinden biri olucak söz
Hem benim suçum değil yayınlamasınlar diziyi..öğrendi işte oğlum
o zaman yapılacak bütün şeyler patronunaonunla ilgili çok güzel düşünceler var aklımda
Bende kendi kendime gün yapıcam yahu gün aşeriyorum
çok hoşsun meloş ya,laflara bak.gündüz kızların snei sorup durdukları kadar varsın hechiquitita
canım bayıldım evrakcan evraknur
üniversite bitti dedim daha defter kalem kağıt görmek istemiyorum diye...ulan öyle bi oldu ki babasını gördüm
kıyamam düşükleirn mi var senin Eylül.bişey olmaz artık inş. bozma aklını fikrini hiç,al sen yavaş yavaş cicişlerden bak 3lüde temiz,renli doplerde de bişey cıkmayacak.böyle bi oğlun olacak
hemen söyle eşine,ilk izin gününde götürsün snei kumsala,sahile, biyerlerini üşütme ama aşerdim diye
bende evrakcan koycam demiştim gecen gün, kız olursa da evraknur.
sende evraklarla boğuşuyorsun gün boyu meloş
onun erken doğum olacagı şimdiden belliolmuş demek,ufku geniş doktormuş onun dr.u nede olsa milli atlet doktoru
merak etmeyeim diye zor tutuyorum kendimide,zorlana merak ettirdiniz ha
nedir o eskişehirin ünlü yemeği?
cok cok ciciler,battaniyeye bayıldım hele.
güle güle Meloş,bende cıkıyorum 10 dakikaya kadar.bitti oldu iş-güçben çıkıyor öpüyor kısa yazıyorum
olacak Eylül korkma artık,onları daha önce kaybetmişsindir muhtemelen.bak 5. aya girdik artık,yaradan koruyacaktır meleğini artıkağustosta 1 düşük yaptım canım yaa atlattım ama. bu sefer tamamdırr ama olucak kokusunu içime çekebilcem inşallah
quenn korkma benim oğlumda boşta, bi gün ikna olursam ewlenmesine alırım senin kızı ben. ama şimdiilik gelin istemiom ben
önce ben uyucam oğluma sarılıpppp, doyayım önceeee
queennn iyi düşün derim ben korkulur bu kaynanadan:18:
walla benden korkmaya gerek yok bak apacık söylüyorm canım herşeyi asıl, sen diğerlerinden kork di mi queensağ gösterip sol vurmasınlar
ağustosta 1 düşük yaptım canım yaa atlattım ama. bu sefer tamamdırr ama olucak kokusunu içime çekebilcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?