2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım

bilmiyorum ki canım :44:

canım ben geldim tekrar yazdım sana ama yoktun özleniyorsun bilgin olsun

canım hemen yarın talip çıkar çok arayan var sen merak etme
saol tatlım
sen bırak işi gücü canım gel istanbula bi koltukta sen bi koltukta ben takılalım
sen neden çıkmadın hala?

patron yemekte keyfini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

evet top gibi girişirim işlere burda da doğrurum oğlumun ismini de evrak koyucam

teşekkürler.. eylulde toplu patlama yapıcaz
cnmm buarada çok sevindimm sonuçlarının iyi çıkmasına hepimiz başaracağız inşallaahhhh
önceden yüklemişler onun programı :)))))
fırlamaaa

Sülümanıma harem kurucam ben
püüü rezil erkek anası seniii nasılda şimdiden yüzünü gösterdiiii
onun erken doğum olacagı şimdiden belliolmuş demek,ufku geniş doktormuş onun dr.u nede olsa milli atlet doktoru

ahahahah öngörülü dr maşallahh diyelim

biz geldik kızlar, gündeydik yedik içtik, hürrem muhabbeti yaptım teyzelerle...çok komik oluyolr yaaaa...
ikramlarda byaaa zengindi hani...beni ilgilendiren kısım o oldu, ortaya lafı atıp geri çekildim yedim hep...

ohh afiyet olsun pembecim felekten bi gün yaptınız ana oğul

quenn korkma benim oğlumda boşta, bi gün ikna olursam ewlenmesine alırım senin kızı ben. ama şimdiilik gelin istemiom ben
önce ben uyucam oğluma sarılıpppp, doyayım önceeee

ohh afiyet olsun pembecim felekten bi gün yaptınız ana oğul

ben tatlıları götürünce benimki hoplamaya başladı ...ödüm koptu bi ara ne oluyo diye, tuvalete gittim sırf korkumdan...
benimki coştu, annesine doğumgünü hediyesi veriyooo, pazargünü yeniden doğucam ben...

Kandırırız senin güzel kızını anlamazsın bile Baş cariyelerinden biri olucak söz
Hem benim suçum değil yayınlamasınlar diziyi..öğrendi işte oğlum

saol tatlım

patron yemekte keyfini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

o zaman yapılacak bütün şeyler patronuna onunla ilgili çok güzel düşünceler var aklımda

biz geldik kızlar, gündeydik yedik içtik, hürrem muhabbeti yaptım teyzelerle...çok komik oluyolr yaaaa...
ikramlarda byaaa zengindi hani...beni ilgilendiren kısım o oldu, ortaya lafı atıp geri çekildim yedim hep...

Bende kendi kendime gün yapıcam yahu gün aşeriyorum

o zaman ipin ucu kaçıyo 1 tane değil 3 tane yiyebiliorum, en azından burda fazla yememk için tutuyorum kendimi

chiquitita
canım bayıldım evrakcan evraknur

üniversite bitti dedim daha defter kalem kağıt görmek istemiyorum diye...ulan öyle bi oldu ki babasını gördüm
çok hoşsun meloş ya,laflara bak.gündüz kızların snei sorup durdukları kadar varsın he
bende anası babası tüm sülalesi geçiyor elimden,hepsini görüyorum evrakların.
benim parmağında kocaman kalem nasırı bile var,sen de var mı? bebgime gecmez umarım geneitk bozukluk olarak

ağustosta 1 düşük yaptım canım yaa atlattım ama. bu sefer tamamdırr ama olucak kokusunu içime çekebilcem inşallah

quenn korkma benim oğlumda boşta, bi gün ikna olursam ewlenmesine alırım senin kızı ben. ama şimdiilik gelin istemiom ben
önce ben uyucam oğluma sarılıpppp, doyayım önceeee

tamam canım olur ama aşık olma oğluna bak söz ver tamam mı benim kaynana gibi gelini çekemezsin sonra
queennn iyi düşün derim ben korkulur bu kaynanadan:18:

walla benden korkmaya gerek yok bak apacık söylüyorm canım herşeyi asıl, sen diğerlerinden kork di mi queen sağ gösterip sol vurmasınlar

doğru diyosun canım benim benim kaynana gibi olmasın da kızımınki kendi annem gibi sabırlı olmam yoluveririrm dünürü ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…