kızlar bir haber dikkatimi çekti elvan abbleygesse var ya bizim milli atlet 25 şubatta evlendi
eylülde doğum yapcakmış çokmu fesadımahahahah ama haber öleeee ayol ben 5 ocakta hamile olduğumu öğrendim bende eylülde doğurcammmm hehehehe
kıyamam ben sana yahu canım arkadaşım sabret sabret geçicek bu günlerde
İncicim çok teşekkür ederim ama bana bu sene balıkesir hayal gibi..artık oğlum doğunca gideriz:)))
Ben ayvalığın herşeyini özledim yahu ama nedense rakı balık ayvalık diyor içimdeki ses böğüre böğüre :)))
o yemesi yasak olan bişi olduğu için aşeremeyiz hadi unutalım yine onu
İncicim çok teşekkür ederim ama bana bu sene balıkesir hayal gibi..artık oğlum doğunca gideriz:)))
Ben ayvalığın herşeyini özledim yahu ama nedense rakı balık ayvalık diyor içimdeki ses böğüre böğüre :)))
ayy canım sorma incininkide kesinleşmedi birde erkek çıkarsa kalakalırım ortadao zaman bizde inciyide alırız başka topiklerde kız ararız üçümüz
masamı bi görsen handecim hep evrak midem bulanıyor offf
bebemi doğurayım da isterse dağ olsun baş ederim..ama şimdi inan kolum kalkmıyor
ay kızımız oluyoda noluyo kızlarrrr dünürcümüz yok napaşım biz mi talip olalım sizin oğlanlara
pcden olan işleri bize havale et nasıl olsa bütün gün pc başında oturuyos
noluyoo yaa aaa
benim damadın da ne çok talibi oldu yaa
çok güzelmiş,sevdiğim bi arkadaşımın ismi aynı zamanda,anlamıda güzel..kızlar--- FEYZA---- ismi nasıl sizce?
program yüklemem lazım size...lks ay ne iii olurdu
ay yo canım ben genel söyledim yanlış anlaşılmasınkız arıyolarmışta başka topikten. bu topikte de kız var ama talip olan yok diyorum biz mi olalım diyorummmm
ay yo canım ben genel söyledim yanlış anlaşılmasınkız arıyolarmışta başka topikten. bu topikte de kız var ama talip olan yok diyorum biz mi olalım diyorummmm
kıyamam düşükleirn mi var senin Eylül.bişey olmaz artık inş. bozma aklını fikrini hiç,al sen yavaş yavaş cicişlerden bak 3lüde temiz,renli doplerde de bişey cıkmayacak.gebişler 3 lü testimiz temiz çıktı çok şükür. bi terslik olucak bu bebişide kaybetcem diye kendimi kaptırmak istemiyordum ciciler falan almıyordum hiç ama artık kimse beni tutamaz mavi olan herşeyden alıcam.. çok mutluyum çookk bu sefer becerebilcem doğurmayı galiba
hemen söyle eşine,ilk izin gününde götürsün snei kumsala,sahile, biyerlerini üşütme ama aşerdim diyeben de tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
kumsal deniz istiyorum
beynimi sıfırlamak istiyorum.
o şeyden ben de yemek istiyorum
gece kumsalda uzanıp yıldızlara dalmak istiyorum
aşerdimmmmmmmmmmmm
bende evrakcan koycam demiştim gecen gün, kız olursa da evraknur.evet top gibi girişirim işlere burda da doğrurum oğlumun ismini de evrak koyucam
onun erken doğum olacagı şimdiden belliolmuş demek,ufku geniş doktormuş onun dr.u nede olsa milli atlet doktorukızlar bir haber dikkatimi çekti elvan abbleygesse var ya bizim milli atlet 25 şubatta evlendi
eylülde doğum yapcakmış çokmu fesadımahahahah ama haber öleeee ayol ben 5 ocakta hamile olduğumu öğrendim bende eylülde doğurcammmm hehehehe
merak etmeyeim diye zor tutuyorum kendimide,zorlana merak ettirdiniz hao yemesi yasak olan bişi olduğu için aşeremeyiz hadi unutalım yine onu
cok cok ciciler,battaniyeye bayıldım hele.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us bebek çeyizinde bulunması gereken örgü kıyafetler..blog adresimi szilere veriyorum ilk sayfadaki linkleri tıklayın kız ve erfkek bebekler için ikizler için çok güzel modeller var..bana özelden yazabilirsiniz..örmek isteyenede ördürmek isteyende yardımcı olurum.http: tıklayın//bebeorgulerim.blogcu.com/
yapabileceğim bişeyse olur canım..
seve seve
Sülümanıma harem kurucam ben
nasıl kaçırmışlar senin kızı şimdi keşfeden biri çıkar
hayırlı olsun canımozgeeeeeeeeeeeeee ben aldım onun kızınıııı
bilmiyorum ki canım :44:bende de var Özge enfeksiyon,ama ne zararı olur ki enfeksiyonun yolculuğa :44:
canım ben geldim tekrar yazdım sana ama yoktunözge nerde ya az önce burdaydııııııı
ama ben ona böyle yapıcaktım:80::80:
ay kızımız oluyoda noluyo kızlarrrr dünürcümüz yok napaşım biz mi talip olalım sizin oğlanlara
eve götürebilsen o bile olurdu...
valla öyle benim kız arada kaynadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?