2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kadının bir evlenmeden önce hamile kalmış sıcak memleket yüklü gitmiş...kaynanasıyla bir gün oturuyorlarmış..kız bebesini kabul ettirecek ya..ayyy demiş sizin bu memleket ne kadar sıcak insan 5 ayda doğrur burda demiş
kaynana da kızım demiş sen ilk önce 9 ayda doğur da demiş diğerlerini 5 ayda da doğursan olur demiş....

o da 8 ayında doğurur melisim ya

o yemesi yasak olan bişi olduğu için aşeremeyiz hadi unutalım yine onu

efettt yasaklar doğumdan sonraya kaldı artık

masamı bi görsen handecim hep evrak midem bulanıyor offf
bebemi doğurayım da isterse dağ olsun baş ederim..ama şimdi inan kolum kalkmıyor

pcden olan işleri bize havale et nasıl olsa bütün gün pc başında oturuyos

program yüklemem lazım size...lks ay ne iii olurdu

kıyamam düşükleirn mi var senin Eylül.bişey olmaz artık inş. bozma aklını fikrini hiç,al sen yavaş yavaş cicişlerden bak 3lüde temiz,renli doplerde de bişey cıkmayacak. böyle bi oğlun olacak

ben de tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
kumsal deniz istiyorum
beynimi sıfırlamak istiyorum.
o şeyden ben de yemek istiyorum
gece kumsalda uzanıp yıldızlara dalmak istiyorum
aşerdimmmmmmmmmmmm
hemen söyle eşine,ilk izin gününde götürsün snei kumsala,sahile, biyerlerini üşütme ama aşerdim diye

evet top gibi girişirim işlere burda da doğrurum oğlumun ismini de evrak koyucam
bende evrakcan koycam demiştim gecen gün, kız olursa da evraknur.
sende evraklarla boğuşuyorsun gün boyu meloş

onun erken doğum olacagı şimdiden belliolmuş demek,ufku geniş doktormuş onun dr.u nede olsa milli atlet doktoru

o yemesi yasak olan bişi olduğu için aşeremeyiz hadi unutalım yine onu
merak etmeyeim diye zor tutuyorum kendimide,zorlana merak ettirdiniz ha
nedir o eskişehirin ünlü yemeği?

cok cok ciciler,battaniyeye bayıldım hele.

ozgeeeeeeeeeeeeee ben aldım onun kızınıııı
hayırlı olsun canım
bende de var Özge enfeksiyon,ama ne zararı olur ki enfeksiyonun yolculuğa :44:
bilmiyorum ki canım :44:
özge nerde ya az önce burdaydııııııı
ama ben ona böyle yapıcaktım:80::80:
canım ben geldim tekrar yazdım sana ama yoktun özleniyorsun bilgin olsun
ay kızımız oluyoda noluyo kızlarrrr dünürcümüz yok napaşım biz mi talip olalım sizin oğlanlara

canım hemen yarın talip çıkar çok arayan var sen merak etme

chiquitita
canım bayıldım evrakcan evraknur

üniversite bitti dedim daha defter kalem kağıt görmek istemiyorum diye...ulan öyle bi oldu ki babasını gördüm

biz geldik kızlar, gündeydik yedik içtik, hürrem muhabbeti yaptım teyzelerle...çok komik oluyolr yaaaa...
ikramlarda byaaa zengindi hani...beni ilgilendiren kısım o oldu, ortaya lafı atıp geri çekildim yedim hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…