2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar, güzel bir güne başladık, hava istanbulda güneşli :))))

dün burnum kanıyordu dr a gittim, damar çatlaması olmuş, birkaç sprey krem verdi, geçti :))

ben bu aralar bebek arabaları ve bebek odası süslemelerine takılmış durumdayım. onları araştırıyorum sürekli..

bebek arabalarında, travel sistem olanlarda sadece üstüne anakucağı konduğunda bebeğin yüzü anneyide görebiliyor, onun haricinde yola bakıyor bebeğin yüzü. her halukarda bebek yüzü anneye bakan piyasada iyi markalarda yok :(( siz ne almayı düşünüyorsunuz? yada ne aldınız??
ben hauck , graco almayı düşünüyorum bu aralar..

bebek görmeye gidiyorum bu ara hastanelere, çok güzel süslemeler var, şık ikramlar :) çok ağırlaşmadan çıkıpta bakasım var aslında :46:

günaydın canımm. concord neo alırsan, ana kucagını da normal bebek arabası kısmını da ister sana dönük ister yola dönük takabiliyosun linkini veriyorum:
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

canım yalnış almasın 20 tllerdeydi galiba kumaşıda iyi eklediğim resimlerde var toz pembe önünde ayıcıklar var...tulumu var,iç zıbın,çıtçıtlı badisi şapkası ayy bişeyler daha var ama unuttum:))))

Onları bende gördüm çok güzeller ama o zaman cinsiyetimizi bilmediğimiz için almamıştım.Nevresim takımlarıda güzel 50-60 TL gibi birşeydi...

ee gayet iyiymiş fiyatlarıııııı... nerde izmirde ben bilmiyorum ama yaaaa

İzmir Alsancak ALSANCAK-KÜLTÜR MAH.PLEVNE BULVARI NO:18/C 18/D ALSANCAK 0212 314 66 00 0212 314 66 00
İzmir Balçova Egepark Mithatpaşa Caddesi No: 1460 Zemin kat Mağaza no: Z19 0212 314 66 00 5648
İzmir Mavişehir Egepark Ege Park Mavişehir Moda ve Alışveriş Merkezi 2040 Sokak No. 104 Mavişehir KARŞIYAKA / İZMİR 5677
İzmit Dolphin Sanayi cad. Berk sok. No:1 2.kat 0212 314 66 00 5654
İzmit Gebze Center GEBZE CENTER- Tatlikuyu Mah. 1319/1 sok. No:5 Gebze/Kocaeli 0212 314 66 00 5665

ee gayet iyiymiş fiyatlarıııııı... nerde izmirde ben bilmiyorum ama yaaaa

canım Alsancakta biryerde var gül sokakın orlarda ama tam ben de bilmiyorum , bir de ykm balçovada var, bestbuyın karşısında büyük baya ordaki mağazası.

canım Alsancakta biryerde var gül sokakın orlarda ama tam ben de bilmiyorum , bir de ykm balçovada var, bestbuyın karşısında büyük baya ordaki mağazası.

hemen uçmak lazım oraya o zaman :))) yarın ben bi gidiiim bugün annemle bi güne gidicem, ohh gelsin ikramlar...:60::60::60:

günaydın hamişler nasılsınız ayrıntılı ultrasonu çektirdik herşeimiz normal tek sıkıntı sağ aak peseknovarus ablamızda böle doğmuştu tedavi edilio düzeliyo bu üzden üzülmedim size yazmamım sebebi böle bişi ile karşılaşırsanız tecrübelerimle size yardımcı olurum arıntılıyada girince mutlaka ayakta çarpıklık varmı diye sorun oğlumun videolarınıda aldım dilini ileri geri oynattı güldü yüzünü kapadı dilini çıkardı bacak bavak üstüne attı herşey çook çook güzeldi

gnydın herkese 3 gün izin aldım.pazarteside dr gittim moralim bozuldu kızlar aynı durumda olan varmı.ultrasyona baktı dr ve bebeğin beyninde kist göründü.korkacak bişey yok ileriki haftalarda yok oluyo bu kistler dedi.sonra bebeğin eşi aşağda olduğu için yorulmaman gerekiyo kanaman olabilir yoksa dedi.bebek büyüdükçe o eşini yukarı çekecek dedi.işalh bişey olmaz ya çok korkuyorum

günaydın hamişler nasılsınız ayrıntılı ultrasonu çektirdik herşeimiz normal tek sıkıntı sağ aak peseknovarus ablamızda böle doğmuştu tedavi edilio düzeliyo bu üzden üzülmedim size yazmamım sebebi böle bişi ile karşılaşırsanız tecrübelerimle size yardımcı olurum arıntılıyada girince mutlaka ayakta çarpıklık varmı diye sorun oğlumun videolarınıda aldım dilini ileri geri oynattı güldü yüzünü kapadı dilini çıkardı bacak bavak üstüne attı herşey çook çook güzeldi

Herşeyin normal olmasına çok sevindim canım, ayakla ilgili problemde de zaten tecrübenle üstesinden geleceksindir. bizim de aklımızda olsun en azından uyardıgın için sagol :)

gnydın herkese 3 gün izin aldım.pazarteside dr gittim moralim bozuldu kızlar aynı durumda olan varmı.ultrasyona baktı dr ve bebeğin beyninde kist göründü.korkacak bişey yok ileriki haftalarda yok oluyo bu kistler dedi.sonra bebeğin eşi aşağda olduğu için yorulmaman gerekiyo kanaman olabilir yoksa dedi.bebek büyüdükçe o eşini yukarı çekecek dedi.işalh bişey olmaz ya çok korkuyorum

canım eşin aşağıda olması problemi burda 1-2 arkadaşta daha var, hatta bazılarınınki yukarı çıktı bile, seninki de çıkacaktır merak etme tamam mı.

UMARIM BİŞEY CIKMAZ CNS..ilk kez duydum böyle bir durum, ama belki duyanlar bilenler varıdr.doktoruna güven sen,geciyor demişse gececektir,sen uzan bol istirahat et.Bişey cıkmayacak göreceksin.

ayyyy canım gözün aydın sorun olmamasına çok sevindim.Bu ultrason normal bizim girdiğimiz ultrason gibi dimi nasıl ayrıntılı inceleniyor 2. düzey ultrason mu bi de ayaklarının çarpıklığına neden özellikle dikkat edin dedin

sıkma canını tatlım ben çok duydum oyle beyinde kist olup da doğuma kadar yok olduğunu genelde rastlanan bişe bu

Herşeyin normal olmasına çok sevindim canım, ayakla ilgili problemde de zaten tecrübenle üstesinden geleceksindir. bizim de aklımızda olsun en azından uyardıgın için sagol :)

canım eşin aşağıda olması problemi burda 1-2 arkadaşta daha var, hatta bazılarınınki yukarı çıktı bile, seninki de çıkacaktır merak etme tamam mı.

tşk ederim cess cim evet keşke olmasadı ama olursada peseknovarus olsun tedavisi olan bir kaç alçıyla düzelen bi rahatsızlık kızımda çok üzülmüştüm ama artık biliyorum düzeliyo

canım geçmiş olsun bol bol su iç sol tarafına yat aynı durumm bende vardı ani eş aşağıdaydı hatta kanamam oldu ama 20 haftadan sonra eyer dinlenirsen ukarı çıkıyo eşi kist konusundada hep kayboluo kistler hatta ultrason olmadı zamanlar hiç bilinmeden yok oluyolarmış sen dinlenmene bak yat sol tarafa iç su ama çok iç

sıkma canını tatlım ben çok duydum oyle beyinde kist olup da doğuma kadar yok olduğunu genelde rastlanan bişe bu[/QUOTE]

internette okudum da hep 24.haftada kayboluyo yazıyo ama genede insanın kafasına takılıyo

sıkma canını tatlım ben çok duydum oyle beyinde kist olup da doğuma kadar yok olduğunu genelde rastlanan bişe bu

internette okudum da hep 24.haftada kayboluyo yazıyo ama genede insanın kafasına takılıyo[/QUOTE]

benim bi arkadaşımda çıkmıştı bu durum, maşallah oğluşu topaç gibi doğdu ve şimdi 2. ayına girdi sıpa...:nazar:

günaydın ces,hangi mağaza bu canım anlamadım ben

maşallah,dilini oynattığı bile görünüyor mu demek ultrasonda.ben daha 3lünün sonucunu alamadım.
ne demek peseknovarus,nasıl bişeyki?bizimde olursa paniklemeyelim diye soruyorum.
hem o fotodaki snein kızınmı,maşallah:nazar:

güünaydın güzel hamişler nasılsınınz inşallah herkes iyidir.bebişlerde öyle:nazar:

temizliğimi bitirdim sayılır.oturma odamı yeniledik.yani tam bahar temizliği oldu.eskileri attık yeni takım aldık.halı felan aldım.aslında ben köşe takımı istiyodum ama taa 2 hafta sonra gelir dediler.bende sabredemem o kadar tabi.ona benzer bişewy aldık artık. bu değişiklik bana çok iyi geldi valla.
doktora gitmem lazım ama bakalım doktor bulabilecekmiyim.sanırım bu hafta ayrıntılı ultrason haftası.özledim cücüğümü valla.yaramaz hiç durmuyo.kızlar her akşam aynı saatte oynamaya dürtmeye başlıyo.sizinkide öylemi acaba?:49:

canım geçmiş olsun bol bol su iç sol tarafına yat aynı durumm bende vardı ani eş aşağıdaydı hatta kanamam oldu ama 20 haftadan sonra eyer dinlenirsen ukarı çıkıyo eşi kist konusundada hep kayboluo kistler hatta ultrason olmadı zamanlar hiç bilinmeden yok oluyolarmış sen dinlenmene bak yat sol tarafa iç su ama çok iç

tşk ederim canım işallh bi sorun çıkmaz işim rahat oturuyorum şuan.bide ev taşıyoruz beni görecektiniz bi koltuk geldi hürrem sultan gibi oturdum eşyalar taşınırken.çok nazlı biri değilim dr.böyle olur şöyle olur dedikçe korkuyorum yoksa zıplaya zıplaya yürüyesim var

canım bizimki her isime muhalefet.her isime bir kulp takıyor.Eymen neden olmazmış diyorum HEMAN der gibi oluyormuş allahım yaa kafası nerelerde :9::9::9:

aynen canım aynen hazal diyodum nazar der gibi diyodu ebrar diyodum tekrar der gibi o ne diyodu deli oluyodum valla:1:

Back