2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hamişler nasılsınız ayrıntılı ultrasonu çektirdik herşeimiz normal tek sıkıntı sağ aak peseknovarus ablamızda böle doğmuştu tedavi edilio düzeliyo bu üzden üzülmedim size yazmamım sebebi böle bişi ile karşılaşırsanız tecrübelerimle size yardımcı olurum arıntılıyada girince mutlaka ayakta çarpıklık varmı diye sorun oğlumun videolarınıda aldım dilini ileri geri oynattı güldü yüzünü kapadı dilini çıkardı bacak bavak üstüne attı herşey çook çook güzeldi

cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına allah miniğini kucağına almayıda nasip kısmet etsin:34::emir_bebek::nazar:

ayyyy canım gözün aydın sorun olmamasına çok sevindim.Bu ultrason normal bizim girdiğimiz ultrason gibi dimi nasıl ayrıntılı inceleniyor 2. düzey ultrason mu bi de ayaklarının çarpıklığına neden özellikle dikkat edin dedin

sıkma canını tatlım ben çok duydum oyle beyinde kist olup da doğuma kadar yok olduğunu genelde rastlanan bişe bu

işalh bi sorun çıkmaz sağlıklı bebeğim olur Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.cinsiyeti de erkek

gnydın herkese 3 gün izin aldım.pazarteside dr gittim moralim bozuldu kızlar aynı durumda olan varmı.ultrasyona baktı dr ve bebeğin beyninde kist göründü.korkacak bişey yok ileriki haftalarda yok oluyo bu kistler dedi.sonra bebeğin eşi aşağda olduğu için yorulmaman gerekiyo kanaman olabilir yoksa dedi.bebek büyüdükçe o eşini yukarı çekecek dedi.işalh bişey olmaz ya çok korkuyorum

cnm geçmiş olsun sıkma canını doktoruna güven hiçbişey olmıycak inş. hayırlısıyla kucağımıza alcaz bebişleri:16: benimde bebeğin eşi aşağıda doktorum bu ay çıkar yukarı dedi bende çıkmasını bekliyorum kendimi yormamaya çalışıyorum sende dikkat et yorulma ağır kaldırma bugünlerde geçecek:34:

Selam herkese...
Mis kokulu bebeklerimize hayali öpücükler..
Hava ne güzel burada :nazar:
Güneşliyse hava keyfimiz fazlasıyla yerinde..

Melis mesaj atamıyorum faceten..engel oldular :)))

gnydın herkese 3 gün izin aldım.pazarteside dr gittim moralim bozuldu kızlar aynı durumda olan varmı.ultrasyona baktı dr ve bebeğin beyninde kist göründü.korkacak bişey yok ileriki haftalarda yok oluyo bu kistler dedi.sonra bebeğin eşi aşağda olduğu için yorulmaman gerekiyo kanaman olabilir yoksa dedi.bebek büyüdükçe o eşini yukarı çekecek dedi.işalh bişey olmaz ya çok korkuyorum
Bizim eşimiz çooktan çıktı düzeldi bile..
Doktorların her söylediğini kafaya takmamak lazım..Bazen sadece ihtimallerden bahsediyorlar..

Nevresim takımı alacak arkadaşlar bolbol pazarlık yapın nolur..
250 tllik uyku setini 150 tlye aldık..280 tllik halıyı 150 tlye aldık..inanılmaz kar ediyorlar bu işten..

merhaba günaydın kızlar;bende bugün saat 2:15 'de ayrıntılı ultrasona gireceğim.Bebeğimi çok merak ediyorum dua edin inş iyidir.Dün de hastahaneden çıktım bir gece bulantı kusmadan dolayı hastahaneye yatırmışlardı çok şükür şuan iyiyim ama üşütmüşüm sanırım...kendinize dikkat edin kızlar...

hoşgeldin canım eşime bana çatlak kremi al dedim görevliler salyangoz kremini önermiş oda almış gelmiş daha önce hiç duymamıştım bilmediğim için kullanamıyorumda :50:
Salyangoz kremi benim bildiğim ciltteki sorunları gidermek için, sivilce vs. Ama çok güvenilir olduğunu sanmıyorum. Sen yine de bilindik bişeyler kullan istersen.

aaaa mutlaka izle internetteennnnnnn çok fenaydıı ya sonunda öle bir kasılmışımki dizi bitince resmen kaslarım ağrıdı:26:
Selmacım ya internetten izle ya da Melis'in feysinde o günkü yorumları oku, izlemiş gibi olursun:9:

miracle26 canım isim için çok saol
yamaç noktalı olduğu için eşim istemiyor....
yani isimde ıiuüoöçğg bu harfler olmayacak...bu sebepten dolayı isim bulamıyorum çıldıracağım.eşimide kırmak istemiyorum.:59::59:
Ne bu takıntı ben anlamadım, çocuğun habire yurtdışı ile bağlantısının olacağı garanti mi şimdiden? Olsa bile ne var yani "Yamac" yazsa ne olur? Kızdırmasın beni Yılmaz baka atlar gelirim oraya haaaa, Meloşu sıkıntıya sokmasın cık cık cık...

Kız için güzel bir isim daha buldum İnci nerde? :52::52::52::52:

Benim 16. hafta kontrolümde de aynı şey görüldü. Beyinde kist dedikleri şey, öyle tümör gibi bişey değil, kistin içinde sıvı var. Ve çoğunlukla 24-28 gibi de geçiyormuş. Başka birine giderseniz , görüp sizi korkutmasın ben size söylemiş olayım demişti bizim doktor. Radyologlar falan görünce bilemeyip anneleri telaşlandırıyormuş. Sen söyleyene kadar ben bzim minikte de olduğunu unutmuştum bile. :34: O kadar önemsemedim yani:1:

Selam herkese...
Mis kokulu bebeklerimize hayali öpücükler..
Hava ne güzel burada :nazar:
Güneşliyse hava keyfimiz fazlasıyla yerinde..

Melis mesaj atamıyorum faceten..engel oldular :)))

Bizim eşimiz çooktan çıktı düzeldi bile..
Doktorların her söylediğini kafaya takmamak lazım..Bazen sadece ihtimallerden bahsediyorlar..

Nevresim takımı alacak arkadaşlar bolbol pazarlık yapın nolur..
250 tllik uyku setini 150 tlye aldık..280 tllik halıyı 150 tlye aldık..inanılmaz kar ediyorlar bu işten..

nevresim takımını nerden aldın canım yaaa...dünden beri bakınıyorum, beğenmedim 1 tane...

Taç'ın aldım canım.. pek güzeeller.. ama havuzluhana gidince daha alıcam ordada beğendiklerim vardı.30 tl demişlerdi..daha uygunlarıda vardı

dün bende taça baktım, kampanyada yapmışlar, ikinci ürün %50 idi...
nevresim beğenemedim bi türlü... ay ne biçim insanmışım ben yaa...hamilelik gerçek yüzümü çıkardı ortaya resmen...
herşeyin en güzeli olsun istiyorum oğlumaa:nazar::nazar:

nevresim beğenemedim bi türlü... ay ne biçim insanmışım ben yaa...hamilelik gerçek yüzümü çıkardı ortaya resmen...

pembişçim sen hello babyye gidip bktın mı ordan nevresim takımı

günaydın kızlar..hava çok güzel güneşli birgün:66::66: herkes iyidir inşallah.:71::71::71:

geçmiş olsun cnm iyice dinlenn işte aman ne güzel iyi yönünden bak böle
elvin açıklamış zaten ilk okuduğumda şoka girdimde çok şükür içim rahatladı elvinin cvbından sonra tekrardan geçmiş olsun

liberty sevindim batunun dilineee :nazar: buarada yazdığın için tşkler sayende paniklememeyi öğrenicez peki mutlaka bölemi doğacak yani bununda anne karnında düzelmesi veya yanlış görülmüş olma ihtimali yokmu

handee neden yazamıosunkiiii gidip şu facenin kulaklarını çekimm

cessssss napıosun kuzummmm sanki çok çoktandır uzak kaldık gibi geldi bana yaa buarada kolay gelsin angaryalar yüklenmiş ne diyim ki olmayacak iş deil su gibi olsun bitsin tüm işlerinn

meloşummmmm:70:

elvinnnnn sen nerelerdesin yaaa beliz nasıll özlemiorumda seni işte görmeyince mavi yazılar bir tuhaf gelior forum:82:

herkese günaydın kızlarrrr hepinizi öpüorummm

GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN:16::16::16::16:

Dün doktora gittik ama radyoloji için randevuyu bugüne alabildik:31:
Saat 15:00'de detaylıda göreceğiz kuzumuzuuuuuu:62:
Ama cd vermiyorlarmış maalesef:14:

Bu arada dün tetanoz aşısını oldum.
Şişti kolum biraz,dün acıdı ama bugün daha iyi:61:
1 ay sonra 2.doz var:18:
Ama aşıyı vuran ebe o kadar şekerdi ki,minik kuzumun aşılarını da yapacağı için
inanılmaz içim rahat artık:69:

Siz nasılsınız kızlar,her şey yolundadır umarım..

günaydın canımm. concord neo alırsan, ana kucagını da normal bebek arabası kısmını da ister sana dönük ister yola dönük takabiliyosun linkini veriyorum:
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

teşekkür ederim canım..

Kraft Park Yatak (604)-Mavi

kızlar renk çok mu kullanışsız sizce?
eşim bu yatağı beğendi ben gracolarda kaldım...nevresimde beğenemiyoruz tabiiiiiii

renk bence kızada uyar erkeğede, niye kullanışsız olsun. mavi nazardan saklar :nazar:

cnm geçmiş olsun sıkma canını doktoruna güven hiçbişey olmıycak inş. hayırlısıyla kucağımıza alcaz bebişleri:16: benimde bebeğin eşi aşağıda doktorum bu ay çıkar yukarı dedi bende çıkmasını bekliyorum kendimi yormamaya çalışıyorum sende dikkat et yorulma ağır kaldırma bugünlerde geçecek:34:

ben eşlerden çok kistlere takılmış vaziyetteyim.dr.dedi gördüğüm hamilelere söylemiyorum bu kistleri çünkü kaybaoluyo ama geçen bi hastası başka dr görünmüş oda kistin var diyince gelip bu dr.çıkışmış sen niye söylemedin diye o yüzden söylüyorum dedi

güünaydın güzel hamişler nasılsınınz inşallah herkes iyidir.bebişlerde öyle:nazar:

temizliğimi bitirdim sayılır.oturma odamı yeniledik.yani tam bahar temizliği oldu.eskileri attık yeni takım aldık.halı felan aldım.aslında ben köşe takımı istiyodum ama taa 2 hafta sonra gelir dediler.bende sabredemem o kadar tabi.ona benzer bişewy aldık artık. bu değişiklik bana çok iyi geldi valla.
doktora gitmem lazım ama bakalım doktor bulabilecekmiyim.sanırım bu hafta ayrıntılı ultrason haftası.özledim cücüğümü valla.yaramaz hiç durmuyo.kızlar her akşam aynı saatte oynamaya dürtmeye başlıyo.sizinkide öylemi acaba?:49:
neslihan ilk bebegin mi senin?
keşke diyorum 2-3 sene sonra yenileseydin,mama dökülecek çiş yapacak yaramazlar :emir_bebek:
ama için ferahlamıştır o doğru.bende arka arkaya doğurup ufak olanı 3-4 yaşına gelince değiştirmeyi düşünoyrum eşyalarımı.sen iyi günlerde kullan mis gibi olmuştur evin şimdi.

English Home isimli mağaza canım, izmire geldiginde ugra ama sizin orda da vardır mağazası.
tamam cesim,caydaısmarlıcanmı bana kordonda :34:

merhaba günaydın kızlar;bende bugün saat 2:15 'de ayrıntılı ultrasona gireceğim.Bebeğimi çok merak ediyorum dua edin inş iyidir.Dün de hastahaneden çıktım bir gece bulantı kusmadan dolayı hastahaneye yatırmışlardı çok şükür şuan iyiyim ama üşütmüşüm sanırım...kendinize dikkat edin kızlar...
gecmiş olsun tuba,hala devammı bulantı kusma.üşütmedendir dediğin gibi-gece falan dikkat et acılmasın üstün iyisimi. saatler kaldı miniğini görmeye demeki.:nazar:
e normal,-en kıymetlimiz olmayacalar mı.cinsiyeti ögreneiym ben de bakacagım artık ciciler nevresimler

Back