2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm iyice dinlenn işte aman ne güzel iyi yönünden bak böle
elvin açıklamış zaten ilk okuduğumda şoka girdimde çok şükür içim rahatladı elvinin cvbından sonra tekrardan geçmiş olsun

liberty sevindim batunun dilineee :nazar: buarada yazdığın için tşkler sayende paniklememeyi öğrenicez peki mutlaka bölemi doğacak yani bununda anne karnında düzelmesi veya yanlış görülmüş olma ihtimali yokmu

handee neden yazamıosunkiiii gidip şu facenin kulaklarını çekimm

cessssss napıosun kuzummmm sanki çok çoktandır uzak kaldık gibi geldi bana yaa buarada kolay gelsin angaryalar yüklenmiş ne diyim ki olmayacak iş deil su gibi olsun bitsin tüm işlerinn

meloşummmmm:70:

elvinnnnn sen nerelerdesin yaaa beliz nasıll özlemiorumda seni işte görmeyince mavi yazılar bir tuhaf gelior forum:82:

herkese günaydın kızlarrrr hepinizi öpüorummm

gerçekten görüşemedik canım pek ama sen iyi ol da görüşürüz zaten :) iyisin de mi.

onlarda koyu renk ya benim zevkime göre... :16:
bunun içine ben peki mavi mi alayım nevresim takımı ?

bence beyaz güzel olur bunun içine :)

pembee sanada yazcaktım ama alıntılarım çıkmamış şimdi aklıma geldiii olum kocan neti iptall ettircekkk bu gidişleee hergün hergünn netten bi alışverişş:9::9: adam isyan edicek:9: park yatak içinde damla bana kraft 504 ü önerdi sende bir bak ben çok beğendim çok içime sindi

sevaallllllllll:70:

dün bende taça baktım, kampanyada yapmışlar, ikinci ürün %50 idi...
nevresim beğenemedim bi türlü... ay ne biçim insanmışım ben yaa...hamilelik gerçek yüzümü çıkardı ortaya resmen...
herşeyin en güzeli olsun istiyorum oğlumaa:nazar::nazar:

internetteki ürünlerine bak canım.. ben katalogtan beğendim dükkanda hepsi yokmuş:S

pembee sanada yazcaktım ama alıntılarım çıkmamış şimdi aklıma geldiii olum kocan neti iptall ettircekkk bu gidişleee hergün hergünn netten bi alışverişş:9::9: adam isyan edicek:9: park yatak içinde damla bana kraft 504 ü önerdi sende bir bak ben çok beğendim çok içime sindi

Melis park yatak olarak bende bunu beğendim fakat kafamda biraz karıştı.Acaba küçükmü nasıl olur gibisinden.Şimdi seninde beğendiğini görünce biraz daha ılımlı oldum

günaydın kızlar artık yetişemiyorum size bu hafta baya yorucu geçiyor malum 23 nisan birde müfettiş beyefendiler geliyor bugün eksikmiş gibi hiçççç müfettiş havamda değilim oysaki başım çatlıyo sabahtan beriiiii:43::43:

merhaba günaydın kızlar;bende bugün saat 2:15 'de ayrıntılı ultrasona gireceğim.Bebeğimi çok merak ediyorum dua edin inş iyidir.Dün de hastahaneden çıktım bir gece bulantı kusmadan dolayı hastahaneye yatırmışlardı çok şükür şuan iyiyim ama üşütmüşüm sanırım...kendinize dikkat edin kızlar...
çok geçmiş olsunnnn
GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN:16::16::16::16:

Dün doktora gittik ama radyoloji için randevuyu bugüne alabildik:31:
Saat 15:00'de detaylıda göreceğiz kuzumuzuuuuuu:62:
Ama cd vermiyorlarmış maalesef:14:

Bu arada dün tetanoz aşısını oldum.
Şişti kolum biraz,dün acıdı ama bugün daha iyi:61:
1 ay sonra 2.doz var:18:
Ama aşıyı vuran ebe o kadar şekerdi ki,minik kuzumun aşılarını da yapacağı için
inanılmaz içim rahat artık:69:

Siz nasılsınız kızlar,her şey yolundadır umarım..
aşı yapılırken çok acıomuuuuu esraaa ayy akşam girde anlatt durumuzu buaradaaa
gerçekten görüşemedik canım pek ama sen iyi ol da görüşürüz zaten :) iyisin de mi.:)
ben iyiyim sadece günlerdir geçmeyen bir başağrım varr okdr onun dışında iyiyim kilo alıorum hızla:49:

ben eşlerden çok kistlere takılmış vaziyetteyim.dr.dedi gördüğüm hamilelere söylemiyorum bu kistleri çünkü kaybaoluyo ama geçen bi hastası başka dr görünmüş oda kistin var diyince gelip bu dr.çıkışmış sen niye söylemedin diye o yüzden söylüyorum dedi

biz hamileler çok pimpirik olduk en ufak bişeyi kafamızda çok takıyoruz o yüzden sanırım doktorlarımız bizleri telaşlandırmamak için herşeyi söylemiyorlar çünkü söylediklerinde çok fazla büyütüyoruz konuyu allah dermansız dert vermesin yeterki artık herşeyin çaresi var inş. o kistlerde kaybolacak cnm :34:

çok geçmiş olsunnnn

ben iyiyim sadece günlerdir geçmeyen bir başağrım varr okdr onun dışında iyiyim kilo alıorum hızla:49:

Oh maşallah sana demek ki artık daha rahat yemek yiyosun ki kilo alıyosun. bir de mutfagına girebildin mi tamamdır. başağrısı konusunda keşke elimden bişi gelse canım , ne kadar igrenç bişi oldugunu biliyorum tabi, ensene soguk su torbası koymayı denesen bir.

çok geçmiş olsunnnn

Aşıyı yaparken hiç anlamadım Milisss:53:
Bi baktım kadın dedi ki bitti:53:nasıl yani dedim:53:
Çok çok hafifti ebişkonun eli:1:
Sonra azcık şişti acıdı ama geçti bile:21:
Artık bunda benim camış gibi bi bünyemin olmasının etkisi var mıdır bilemem:17:

canım o yatak gerçekten çok güzelmiş ama mavi pembesi varmıdır ki acaba

elvinnnnn sen nerelerdesin yaaa beliz nasıll özlemiorumda seni işte görmeyince mavi yazılar bir tuhaf gelior forum:82:
Burdayım kuzu, sen yorulma ben senin baktığın yerde olurum :3::3::3::7::7::7:Bu mavi yazılar beni yoruyo artık yaa, her seferinde onu seç bunu seç. Ne zaman ben kıdemli olcam da para ödemeden yazı stilimi kalıcı yapabilicem acaba? Bilen var mıııııı:84::84::84::84::84:

ben eşlerden çok kistlere takılmış vaziyetteyim.dr.dedi gördüğüm hamilelere söylemiyorum bu kistleri çünkü kaybaoluyo ama geçen bi hastası başka dr görünmüş oda kistin var diyince gelip bu dr.çıkışmış sen niye söylemedin diye o yüzden söylüyorum dedi

Aynen bizimki de aynı şeyi söyledi, bizim doktora da aynı şey olmuş...

Kızlar ben çok fena grip oldum.Enkaz bir durumdayım :2: ayrıca üşütmüş olmalıyımki böbreklerim dahil olmak üzre tüm vicudum ağrıyor.İzinde almadım böylece işe geldim.Yarın izin alcam oğlumu görmeye gidicem.O yüzden bu gün dişimi sıkmam gerek

Melis park yatak olarak bende bunu beğendim fakat kafamda biraz karıştı.Acaba küçükmü nasıl olur gibisinden.Şimdi seninde beğendiğini görünce biraz daha ılımlı oldum

elmammmm özledim seni yaaa bu yatak tamamen damlanın tavsiyesi ben ona isteklerimi saydım oda bana bunu söledi 70*110 biliorsun boyutu bence iyi ben kapılardan geçsin istiorum taşıyabilyeim diye odadan odaya daha büyükleride varda onlar çok büyük geldi gözüme ama özellikleri güzel

Aşıyı yaparken hiç anlamadım Milisss:53:
Bi baktım kadın dedi ki bitti:53:nasıl yani dedim:53:
Çok çok hafifti ebişkonun eli:1:
Sonra azcık şişti acıdı ama geçti bile:21:
Artık bunda benim camış gibi bi bünyemin olmasının etkisi var mıdır bilemem:17:
Esra bende cok acıyomuş,sızlıyomuş da izin alır eve giderim aşı olınca diye planlıyordum :27:
acımıyomuş mu demek tühh:=)

biz hamileler çok pimpirik olduk en ufak bişeyi kafamızda çok takıyoruz o yüzden sanırım doktorlarımız bizleri telaşlandırmamak için herşeyi söylemiyorlar çünkü söylediklerinde çok fazla büyütüyoruz konuyu allah dermansız dert vermesin yeterki artık herşeyin çaresi var inş. o kistlerde kaybolacak cnm :34:

evet ben zaten ciddi bişeyse söylemese daha mutlu olurdum çünkü normaldede takarım kafaya hemen.dediğin gibi Allah büyük dert vermesin ne yazıldıysa kaderimize çekecez artık bakalım zaman neler gösterecek

neslihan ilk bebegin mi senin?
keşke diyorum 2-3 sene sonra yenileseydin,mama dökülecek çiş yapacak yaramazlar :emir_bebek:
ama için ferahlamıştır o doğru.bende arka arkaya doğurup ufak olanı 3-4 yaşına gelince değiştirmeyi düşünoyrum eşyalarımı.sen iyi günlerde kullan mis gibi olmuştur evin şimdi.

tamam cesim,caydaısmarlıcanmı bana kordonda :34:

gecmiş olsun tuba,hala devammı bulantı kusma.üşütmedendir dediğin gibi-gece falan dikkat et acılmasın üstün iyisimi. saatler kaldı miniğini görmeye demeki.:nazar:

e normal,-en kıymetlimiz olmayacalar mı.cinsiyeti ögreneiym ben de bakacagım artık ciciler nevresimler

kızlar hiç baktınız mı netten bilmiyorum ama çilek bebek odalarının da uyku setleri çok güzel ve canlı renkleri var.

Kızlar ben çok fena grip oldum.Enkaz bir durumdayım :2: ayrıca üşütmüş olmalıyımki böbreklerim dahil olmak üzre tüm vicudum ağrıyor.İzinde almadım böylece işe geldim.Yarın izin alcam oğlumu görmeye gidicem.O yüzden bu gün dişimi sıkmam gerek

Çok geçmiş olsun tatlım, su gibi geçsin sana zaman bugün inşallaaaaah. benim de yarın oğlumu görme günüüüm:) hem de tetanoz aşısı günüm

Back