2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

zaten hep bu babalar gıcıklık yapıyo bizim beğendiğimiz hiçbi ismi beğenmiyolar ben aylarca ecrin dedim anlamını da söylüyodum 2 ay sonra anlamı güzelmiş dedi koyduk pekde oralı olmuyolar mı ne

canım bizimki her isime muhalefet.her isime bir kulp takıyor.Eymen neden olmazmış diyorum HEMAN der gibi oluyormuş allahım yaa kafası nerelerde :9::9::9:

Son düzenleme:
bu akşamlık bu kadar dedikodu, muhabbet yeter,
bende kaçtım öpüyorum kuzucuklarınızı gıdılarından.... :9::9::9::9:
ıykkkkk öpemem vazgeçtim.. :9::9:

canım bizimki her isime muhalefet.her isime bir kulp takıyor.Eymen neden olmazmış diyorum HEMAN der gibi oluyormuş allahım yaa kafası nerelerde :9::9::9:

eymen in anlamı da çok güzel yalnız bence eşini ikna et canım.ablamın bebişinin adı olmasa ben koycaktım da :16:

melissss hoşgeldin kız nerelerdeydin bakim bugün??ciciklerinizde çok şeker güle güle giysin sahil bebekkk:nazar::nazar:

canım üzülme ne güzel yemeğe gidiyorsunuz yarasınnnn.bize de kaynanamız yemek yapsa da bizde yesek.afiyet olsunnn:54:

teşekkür ederim canım:69: öle de yanlarındayken içim daralıyo benim nedense çok sıkılıyorum:14::26: gelin-kaynana psikolojisi heralde rahat edemiyorum:1:

Kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum yazamıyorum hıc ama aklım hep sızde umarım ıyısınızdır.
Benı bu aralar catlama korkusu sardı henuz hıcbır belırtı yok ama korkuyorum ıste bırde catlak topıgımı acsak ne :d

Kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum yazamıyorum hıc ama aklım hep sızde umarım ıyısınızdır.
Benı bu aralar catlama korkusu sardı henuz hıcbır belırtı yok ama korkuyorum ıste bırde catlak topıgımı acsak ne :d

hoşgeldin canım eşime bana çatlak kremi al dedim görevliler salyangoz kremini önermiş oda almış gelmiş daha önce hiç duymamıştım bilmediğim için kullanamıyorumda :50:

hoşgeldin canım.. biz iyiyiz sen nasılsın? ben de korkuyorum krem sürmemize rağmen çatlarsa da yapıcak bişey yok:50::18:

birgünde ben bekliyorum gelinimi hep sen git olmuyor :63::63: iyi gezmeler canım canını sıkarsa hiç aldırma he de geç :54:

:1::1: siz önce bi istemeye gelin canım:63:
gelir o zaman özgem gelmez mii:66::66::64:
ya öle kötü bi sözlerini de duymadım şimdiye kadar aslında ama yanlarında çekiniyorum işte rahat olamıyorum:26:

hoşgeldin canım eşime bana çatlak kremi al dedim görevliler salyangoz kremini önermiş oda almış gelmiş daha önce hiç duymamıştım bilmediğim için kullanamıyorumda :50:

salyongoz kreminin çatlağa iyi geldiğini ben de hiç duymamıştım:44:
kakao yağı kullanıyorum ben

Back