dedikodu sevmem ama burda süper oluyor kendimi günde hissediyorum...
benimde burnumda et var aynı dert bende de var cessssssssssss
mehtap nirdeeeeeeeeeeee hayri abimmm
yok şekerim ben melekler gibi olurum...
ağız kocaman açık, yastık ıslak, bacağın biri anyada biri konyada. :86::86::86::86:
ahtapot gülay der benim yatışımı bilen ev ahalisi..
meleğim benim eşin resmini çeksinde topicde yayınla...alem melek görsünyok şekerim ben melekler gibi olurum...
ağız kocaman açık, yastık ıslak, bacağın biri anyada biri konyada. :86::86::86::86:
ahtapot gülay der benim yatışımı bilen ev ahalisi..
çocukken alalım dedi doktorlar,babam kıyameti küçük yaşımda ameliyat olmama. şimdi kocama yüzüm dönük uyuyamıyorum adam gözlerini açar da korkar diye
meleğim benim eşin resmini çeksinde topicde yayınla...alem melek görsün
ahahahbenim koca korkmuyor artık alıştım diyor
bir de saçlar kıvırcıksa benim gibi aynı tabloyu sergiliyoruzdur kesin.
kısmetse doktorumun çalıştığı ethica hastanesinde bakırköyde yapıcam gerçi doktorumun gitti başka hastanelerde var ama onlar çok pahlı en uygun kendi hastanesi zaten ilk çocuğuma hamile kaldığımdan beri sürekli beni takip eden doktor ilk doğumumuda o yaptırmıştı öyle damlacım sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun
bebikler doğunca bu tablolar ararlarlar bizim kocalar
selam kızlar nasılsınız eşimi işe gönderdim geldim
eşim şimdiden emzirme harici uyuturum seni ben ilgilenirim diyor ama görünce tırsarmı bilmiyorumartık onlar mı arar tabloları, yoksa biz mi ararız ağzı açık uyumayı belli olmaz. İnşallah bol gece uykulu saglikli bebeklerimiz olur.
selam kızlar nasılsınız eşimi işe gönderdim geldim
düz saçlarım kıvırcık değiller..iş saçta bitmiyo zaten önemli olan yeteri kadar ıslatabilmek ortalığı
dün bi ara konusu geçti üşenmiycem alıcam horultunu kayda dedi. kavga ettik bi horlamam kalmıştı..
yakında pipim çıkacak
düz saçlarım kıvırcık değiller..iş saçta bitmiyo zaten önemli olan yeteri kadar ıslatabilmek ortalığı
dün bi ara konusu geçti üşenmiycem alıcam horultunu kayda dedi. kavga ettik bi horlamam kalmıştı..
yakında pipim çıkacak
Benim doktorda gittiği hastaneleri saydı.Ben de yavaş yavaş gezip bakıyorum ama daha kimseden fiyat almadım.Arkadaşım geçen ay ethica da normal doğum yaptı ziyarete gittim sevimli bir hastaneye benziyor.Bebek yoğun bakım üniteside varmış(bazı hastanelerde yok? ) eee daha ne? Aklımda hizmet ve JFK da var
yakında pipim çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?