Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...
Ay çok mu anlattım![]()
Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...
Ay çok mu anlattım![]()
aylardan sonra ilk defa midem bulanıyor. napsam ki ne?
aylardan sonra ilk defa midem bulanıyor. napsam ki ne?
bi hemşerimi daha buldumbende trabzonluyum....bayada formdasın yani...
açlıktandır, bişiiler yee![]()
zamanında lavaboya yetişte ne yaparsan yap..
ben bugün yetişemedim. yarım saat temizlik yaptım... kızımın peynirleri , kan hapı filan gitti hep..![]()
Formda? :)))) Yok yok ben yakında kiloları alıp yuvarlanmaya başlarım hiçççç merak etmeyin...
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo![]()
uyyy ha uşak haaa
biz koyu lazlardanız mohtilerden laz uşağı olacak benim yavruşum...
kızlar çoğunluk mu?? erkekler çoğunluktaydı demekki oğluşlara daha fazla kız düşecek
gerçi bizim kızımız belli
![]()
Ay çok mu anlattım![]()
Babası sabahları arabada kemençe dinletiyor alışsınmışşşş.Kaynanam yağlı kuymakları dayamaya başladı bana...Hepsi neysede nüfus cüzdanında Trabzon yazacak ya daha ne isteriz :)))
Bu arada ben Tonya eşim Dernekpazarlı...siz?
Babası sabahları arabada kemençe dinletiyor alışsınmışşşş.Kaynanam yağlı kuymakları dayamaya başladı bana...Hepsi neysede nüfus cüzdanında Trabzon yazacak ya daha ne isteriz :)))
Bu arada ben Tonya eşim Dernekpazarlı...siz?
bizde tulum dinletiyoruz cnm artvin arhaviliyiz....
hımmm çok yemeye kuymakları....unutma tansiyon:))))
anam benim çocuğumunkinde bursa yazacak....
ben trabzonun merkezindenim hatta atatürk köşkünü bilirmisin oralardan işte:)))
hımmm çok yemeye kuymakları....unutma tansiyon:))))
anam benim çocuğumunkinde bursa yazacak....
ben trabzonun merkezindenim hatta atatürk köşkünü bilirmisin oralardan işte:)))
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo![]()