günaydın şekerler..
dün akşamdan beri burnum kanıyor, sabah yine kanadı, iş yeri hekimim buz koydu tampon yaptı, canım sıkıldı.. herşeyde bizi buluyor..
benim de 1 haftadır burnum kanıyo :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerler..
dün akşamdan beri burnum kanıyor, sabah yine kanadı, iş yeri hekimim buz koydu tampon yaptı, canım sıkıldı.. herşeyde bizi buluyor..
ne bilim herşeyimiz değişti valla ben öyle değildim bişeyimi atmaya kıyamazdım ama şimdi demin plan yaparken buldum kendimi eve gidince ayakkabı atacam yada vereceğim diye hayırdır insallah.
biz genişledikçe ev dar geliyor galiba bize
dama gözün aydın olsun hayırlısıyla kavuşursunuz inş...Kızlar bir şey sorucam 3 gündür göğüslerime dokunamıyorum çok acıyolar dün sütyen takmadım kolum değse bile sızlatıyordu sizde de varmı bu durum
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo![]()
bende acı fazla yok, sıkılmadığı sürece
ama koku ve şekil değiştirme var.. ben şekil bozukluğunu küçük sütyene bağlıyorum. ilk iş çarşıya gidiğp bi hamile sütyeni alıcam..![]()
damla benim kardeşimde uzak yol kaptanı... ne kadar zor gelirdi ilk zamanlar haber beklemek bize... şimdi alıştık ama hamileyken çok çok daha zor olmalı...
Çok sewindim senin için, ultrasondada detaylı görücek bebişini ne güzel.....![]()
Bence bi 3. kişinin sizi videoya çekmesi lazım USGde, özellikle Onur'uçekmelisiniz
ayyyy birinin kavuşması varmış, farketmemişim...
canım allah sağ salim gelmeyi nasip etsin...
kuzunuzu beraber seversiniz artık bi süre...
biz halimize çok şükredelim valla ayrı olanlara allah yardım etsin..![]()
ah kuzum benim cok sevindiimm.. biz bi gun bile ayrı kalmamak icin anamizin babamizin yanina gidemiyoz sen nasil yapiyon yaakapatın telefonlari bol bol zaman ayırın birbirinize...
![]()
oğluşuma laz müzikleri dinletiyorum oda çoşuyor
e ana laz baba laz olsun okadar:)))
Bizimkide saf kan bir minik hamsi :)))
kızlar günaydın herkese.bugün çoook uyuduk nedensesiz öğlen yemeğine çıkıcaksınız ben kahvaltımı edicemmm.hepiniziii
![]()
nerelisin cnm???
merhaba kızlar
damlacım gözünaydın çok sevindim....
Damlacimmmmmmm coookkkkkk sevindiiimmmmmmmm........
Gozunnnnnnnnn aydinnnnnnnn.........
Ayrintiliyada yetisiyomus valla bir gorucek ama tam gorucek oglusunu.........
Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...
Ay çok mu anlattım![]()
Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...
Ay çok mu anlattım![]()
ayyy canım küçük hamsi çektii...![]()