• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dama gözün aydın olsun hayırlısıyla kavuşursunuz inş...Kızlar bir şey sorucam 3 gündür göğüslerime dokunamıyorum çok acıyolar dün sütyen takmadım kolum değse bile sızlatıyordu sizde de varmı bu durum

ne bilim herşeyimiz değişti valla ben öyle değildim bişeyimi atmaya kıyamazdım ama şimdi demin plan yaparken buldum kendimi eve gidince ayakkabı atacam yada vereceğim diye hayırdır insallah.

biz genişledikçe ev dar geliyor galiba bize

bende evlenirken çok büyük eşyalar almışım şimdi ev küçük geliyo bana..
atasım var özellikle mobilyaları.. bi koltuklar kalsın yeter..

dama gözün aydın olsun hayırlısıyla kavuşursunuz inş...Kızlar bir şey sorucam 3 gündür göğüslerime dokunamıyorum çok acıyolar dün sütyen takmadım kolum değse bile sızlatıyordu sizde de varmı bu durum

bende acı fazla yok, sıkılmadığı sürece :77:
ama koku ve şekil değiştirme var.. ben şekil bozukluğunu küçük sütyene bağlıyorum. ilk iş çarşıya gidiğp bi hamile sütyeni alıcam.. :59:

damla benim kardeşimde uzak yol kaptanı... ne kadar zor gelirdi ilk zamanlar haber beklemek bize... şimdi alıştık ama hamileyken çok çok daha zor olmalı...
Çok sewindim senin için, ultrasondada detaylı görücek bebişini ne güzel.....:16:

aaa hiç bilmiyodum pembiş belki de tanışıyolardır sen faceden kardeşinin ismini yolla bana eşim gelince sorarım belki beraber çalışmışlardır..

Bence bi 3. kişinin sizi videoya çekmesi lazım USGde, özellikle Onur'u:49::49::49::49::49: çekmelisiniz

annemi de götürücem o çeker artık Onurun suratını merak ediyorum ben de Orkanı görünce en son 12 haftalık gördü :46:

ayyyy birinin kavuşması varmış, farketmemişim...
canım allah sağ salim gelmeyi nasip etsin...
kuzunuzu beraber seversiniz artık bi süre...
biz halimize çok şükredelim valla ayrı olanlara allah yardım etsin.. :61:

amin gülaycım çok teşekkürler :71:

ah kuzum benim cok sevindiimm.. biz bi gun bile ayrı kalmamak icin anamizin babamizin yanina gidemiyoz sen nasil yapiyon yaa :( kapatın telefonlari bol bol zaman ayırın birbirinize...:D

sağol buketçim sorma nasıl yapıyoruz biz de bilmiyoruz ama bizim de işimiz böyle malesef..bi süre buralarda olmam zaten merak etmeyin :23::23::23:

oğluşuma laz müzikleri dinletiyorum oda çoşuyor
e ana laz baba laz olsun okadar:)))

kızlar günaydın herkese.bugün çoook uyuduk nedense:52::52: siz öğlen yemeğine çıkıcaksınız ben kahvaltımı edicemmm.hepiniziii :54::54::54:

nerelisin cnm???

Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...

Ay çok mu anlattım :1:

merhaba kızlar
damlacım gözünaydın çok sevindim....

sağol canımm :71:

Damlacimmmmmmm coookkkkkk sevindiiimmmmmmmm........
Gozunnnnnnnnn aydinnnnnnnn.........:64::64::64::64::64:
Ayrintiliyada yetisiyomus valla bir gorucek ama tam gorucek oglusunu.........

Pelinimm canımm teşekkür ederiiiimmmm :71::71:

Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...

biz çok çeneliyizdir başka annelere benzemeyiz hem sorarız hem anlatırız ne güzel detaylı yazdın herşeyi bi kerede.. aramıza hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun:nazar::nazar:

Yok yok tam kararında anlattın, geçmişi okuduysan bizim daha neler neler anlattığımızı görürsün canım:) gizli saklı kalmadı pek, dümdüz anlatıyoruz, soruyoruz aklımıza ne gelirse, Allah ogluna saglikli omurlr versin, bence normal dogumu dusun, sagligin el verir insallah. Allah hayirlisini nasip etsin.

Back