aa sen kimin kızını aldın bakalım ben kaçırmışım orayı
dürttüm kız benim adım soyadım ordada aynı
bak adaş cıktıksaol canım seninde hayırlı olsun.saglıklı olsunlar kucagımıza alalımda Allah ın izniyle kısmetse kızımızda olur
aman canım hep iyi insanlarla karşılaşalım inşallah burda hep emekli orta yaşın üstünde insanlar var ondan kaynaklı galiba soğukluk.canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah iyi komşuların olur daha bir farklı oluyor.aileden de uzakta oluncaa zor bir durum.ev alma komşu al demişler boşuna dememişler valla.benimde daha evvel oturduğum yer çok kötüydü şimdi çok şükür çok memnunummm
saol canım seninde hayırlı olsun hepimizinAdım Fatoş ama kız olur sanıyodum basta kızım olsaydı Asya koycaktım o yuzden onun adına acmıstım kısmet bidahakine artık insl
sevgiso nun kızını şekerimmm.
kızlar çoğunluk mu?? erkekler çoğunluktaydı demekki oğluşlara daha fazla kız düşecek gerçi bizim kızımız belli
aman canım hep iyi insanlarla karşılaşalım inşallah burda hep emekli orta yaşın üstünde insanlar var ondan kaynaklı galiba soğukluk.
fatoşcum memnun oldum inşallah 2. de kız olur ve asya koyarsın adını
oo hayırlı olsun canım. ben de incinin kızını aldım ağluşuma
anket açalım mı kızlarr? kaç kız kaç erkek tam belli olur orda
dünürüm isterse yaparız tabi yaanket açalım mı kızlarr? kaç kız kaç erkek tam belli olur orda
maşallah topikteki bütün kızlar damat adaylarını bulmuşilerde doğduktan sonra da fotolarını aynı karede birleştirirriz işallah
merhabalar güzellikler
oo hayırlı olsun canım. ben de incinin kızını aldım ağluşuma
maşallah topikteki bütün kızlar damat adaylarını bulmuşilerde doğduktan sonra da fotolarını aynı karede birleştirirriz işallah
inşallah diyeyim şimdilik pek cesaretim yok ikinicye ama ilerde ne olur bilmiyorum
hoşbulduk hayatım nbrhoşgeldin meloşşş
elvin:80::80::80::80:
meloşumm hoş geldin canım sonradan geçmişi okurken gördüm sizinde yakınınız vefat etmiş allah rahmet eylesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?