hoşgeldin meloşş![]()
incim hoşbulduk nbr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin meloşş![]()
aynen bende bi 5 sene dusunmicem ama Alllah bilir tabi ilerisini.önce ogluslarımızı buyutelim biraz dimi![]()
kızlar şimdilik topikte 25 kız 31 erkek varmış.sayfa başında gördüm ama sanki cinsiyetlerin geneli öğrenildi.![]()
incim hoşbulduk nbr
aynen bende bi 5 sene dusunmicem ama Alllah bilir tabi ilerisini.önce ogluslarımızı buyutelim biraz dimi![]()
listede artık girmeyen kişilerde var bazılarının adını hiç duymadım hatta :44:
tatlım bu ilk bebiş mi???
wowww süper çok sevindim maşallah özgemkızlaar 4 lü sonuçlarımı aldım ben 2 li testi yaptırmamıştım hatırlarsanız.bütün herşeyine bakıldı temiz çıktıbüyük bir stres olmuştum ohhh bee
birde üst düzey ultrason hangisi oluyordu renklimi ayrıntılımı :44: gün aldım haziranın 9 u na.160 tl ye yapılıcak iyimi sizce
ben iyiyim oğlumla keyif yapıyoruz cıbı bıcı yaptık...iyiyim canım kocacım gitti maç yapıyo ben de fırsattan istifade burdayım
sen nasılsın meloşum?
saol tatlım nasılsınmrb canımm hosgeldinn![]()
meloşş![]()
wowww süper çok sevindim maşallah özgem
ben iyiyim oğlumla keyif yapıyoruz cıbı bıcı yaptık...
saol tatlım nasılsın
damlam :80::80:
ay nekadar üzüldüm 300 dolara sadakanız olsun artık...
üzülme tatlım benim..
evet cnm ilk bebisimizsenin ilk degil gliba:44:
Kızlar kilo aldıkça aldıkça ellerimiz de şişecek, alyanslarımız noolcak? Bi sıkıntı olmaz di mi hızlı kilo alınca? Çıkarmak mı gerekir acaba?
saol meloşum bıcı bıcı yapmışsınız saatler olsun canım![]()
wowww süper çok sevindim maşallah özgem
ben iyiyim oğlumla keyif yapıyoruz cıbı bıcı yaptık...
saol tatlım nasılsın
damlam :80::80:
ay nekadar üzüldüm 300 dolara sadakanız olsun artık...
üzülme tatlım benim..
benimde ilk bebişim canım.hayırlı olsun canım
bas agrısı dısında iyiym canım.sen nasılsın.basın sagolsun bu aradaAllah uzun ömur versin sizlere