geçmiş olsun canım allah şifa versin kardeşine
evet canım ya üşüttüm biraz ama iyiyim şükür şimdi.gece biraz ağrım oldu ama geçti.sen nasılsın gelinim nasıl
canım ilacın faydası oluyorda dün dışarı çıkmıştım biraz üşüttüm ağrım oldu ama bugün geçti
perşeme tekrar edilecek tahlil doktor ne durumda olduğuma bakacak inşallah geçer ya :26: sen nasılsın deryacım ankara nasıl
Olurmu İncicim ya :) aşk olsun gel beraber gezelim
hem Melis uzak bize kalsın o :))))
Biyere gidesin gelirse hertürlü gelirim ben :)))))
sağoö canım iyiyim çok şükür.sadece uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuum...
yaa bide benim adama nazar değdi galiba, eskisi gibi ilgilenmiyo benimle.. akşam geliyo, yemek yiyo,akşam namazını kılıyo, sprora gidiyo, geliyo internete giriyo, yatsıyı kılıyoz yatıyoz..
bu aralar çok ilgisiz gibi geliyor..
yaa bide benim adama nazar değdi galiba, eskisi gibi ilgilenmiyo benimle.. akşam geliyo, yemek yiyo,akşam namazını kılıyo, sprora gidiyo, geliyo internete giriyo, yatsıyı kılıyoz yatıyoz..
tabi hemen işve,naz başladı senin kız benim oğluşum babasına çekerse akıllı uslu olur sanırım pek ağır abiyiiz dee
banada öyle geliyor umutsuzluğa kapılmayalım belki bizim için böylesi daha iyidir yazında yanıcaz :26:tşk ederim canım.dikkat et havalarda çok dengesiz.Ankara da öyle sürekli kapalı ve yağışlı bir hava var malesef yazı göremeyeceğiz herhalde
inşallah enfeksiyonda geçer canım en kısa zamanda..
iyiyiz biz özgecim dün yorulduk baya bugün tembellik yapıyoruz işte
canım ilk hamileliğimde bende çok kafama takmıştım bu durumu evet eşlerimiz değişiyo onlarda sıkıntılar yaşıyo hamileyken biz takmayın kafanıza geçiyo sonra bebek doğuncada onlar çok yalnız kalıyo bizler onları boşluyoruz çook benim eşim o kadar kötü olmuşki en sonunda bebeğin karpuzlu şampuanıyla yıkanıp kaşan mamasını bulamadığımda anladım adam ilgisilikten ne hale gelmişsağoö canım iyiyim çok şükür.sadece uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuum...
banada öyle geliyor umutsuzluğa kapılmayalım belki bizim için böylesi daha iyidir yazında yanıcaz :26:
dinlen canım.buarada bebişi hissediyormusun
bende de vAR aynı durum dün tv izliyoduk kadın hamileydi yeni çok güzel bi hamile anne olcaksın diyodu bende o şişince karnısı memişleri büyümeye başlayınca dicen mi bakalım böle dedim benim koca gülmeye başladı o nerden çıktı öyle mi olurmuş diyo bana bende bilmem öyle aklıma geldi dedim kendin yazıyon kendin oynuyon dedi bana
Kızlar size süper bir haberim varrr
bu sene yaz çok sıcak olmayacakmış çok şükür allah acıdı bize
yok canım ya nerdeee.bizim çocuklar hareketsiz çıktı iyi bulmuşlar birbirlerinihayıırrdaha da 2-3 haftam var gibi geliyo genelde o haftalarda hissedilmeye başlanıyomuş ya
benim göbeğim bile öle çok çıkmadı daha
sen hissediyo musun özgecim
canım ilk hamileliğimde bende çok kafama takmıştım bu durumu evet eşlerimiz değişiyo onlarda sıkıntılar yaşıyo hamileyken biz takmayın kafanıza geçiyo sonra bebek doğuncada onlar çok yalnız kalıyo bizler onları boşluyoruz çook benim eşim o kadar kötü olmuşki en sonunda bebeğin karpuzlu şampuanıyla yıkanıp kaşan mamasını bulamadığımda anladım adam ilgisilikten ne hale gelmiş
beni niee çağırmıyosun ama handeeeeaşk olsun
ahah ben uzağım yaaa benim biyere tek gitme ihtimalim tanzanyanın dünyanın süper gücü olması ile eşitOlurmu İncicim ya :) aşk olsun gel beraber gezelim
hem Melis uzak bize kalsın o :))))
Biyere gidesin gelirse hertürlü gelirim ben :)))))
ayyy kıyamam yaaaaaa ama komikmişteeecanım ilk hamileliğimde bende çok kafama takmıştım bu durumu evet eşlerimiz değişiyo onlarda sıkıntılar yaşıyo hamileyken biz takmayın kafanıza geçiyo sonra bebek doğuncada onlar çok yalnız kalıyo bizler onları boşluyoruz çook benim eşim o kadar kötü olmuşki en sonunda bebeğin karpuzlu şampuanıyla yıkanıp kaşan mamasını bulamadığımda anladım adam ilgisilikten ne hale gelmiş
Kızlar size süper bir haberim varrr
bu sene yaz çok sıcak olmayacakmış çok şükür allah acıdı bize
yok canım ya nerdeee.bizim çocuklar hareketsiz çıktı iyi bulmuşlar birbirlerini
hoşgeldin gaydırıgutbak kaşıntılar yaralar ne durumda bebeklerin pişik kremini denmedinmi canım ii gelir
canım belkide bizlere öyle geliyordur çok duygusal olduk sürekli bizimle ilgilensinler istiyoruz ama onlar bizim gibi ince ruhlu değiller malesef
belki sana öyle geliyordur hormonlarımızdan oluyor bunlar hep.bu aralar ben de öyle düşünüyorum çünkü
gülayyyyyyyyyyyyyyyy
yemek yerken aklıma sen geldin
nerde bu kız diyecektim ki gördüm seni.....
melis beni fener maçına götür hayatı öğrenmek istiyorum.....benim koca izin vermiyor....hem oğlumu da götürüz küçük formalar senin kızla benim oğlana...biz ayrım yapmıyoruz fener formadı da giyeriz...ne mutlu türküm diyene..
Burdayım canım yaaa, internetimi kopardılar.. yeni kavuştum..
Bide burası ana baba günü gibiydi sabahtan beri..
saat 8:10 geçiyo iş başı 8:30 daha kahvaltı filan edemeden damlıyo adamlar..
neyse bugün agresifiiiiiiiim kompleksliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?