2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerini bekliyoruz

melooooş sen benim kocam olsana çok düşüncelisin çok anlayışlısın maşallah hiç mantıksız bişey duymadım şimdiye kadar senden

tatlım benim evliliğiniz bi otursun bak neler yapıcak kocacığın...
müsait bi zmanda evliliğimin ilk yılını anlatırım sana...bana hak vericeksin..neler yaşadım çok kötü şeyler ...mantıklı olmasını bu kötü olaylar bana öğretti...bu yüzdendir benim olumlu düşüncelerim

normal konuşuyoruz falan ama insanın aklından hemen çıkmıyor kırgınlık hala devam

düzelir tatlım benim

allahım yazdıysa bozsun

kız yapar bişeyler senin koca...

anneler gününde görün bir tek benim kocam bişey yapmayacak...
çünkü tırstı adam artık...hep ince düşünüyor elimiz bomboş

Bak böle diyon ama bırak şimdi boşıyım , yoksa anneler gününde bişi yapmazsa fururum , elim kan bulanır Ne dersin ?

insan balıkesir gibi avuç içi bir yerde yaşayınca mecbur hazır alıcam cnaım burda yok ki öyle süs eşyası satan yer bebek dükkanı bile sayılı:) millet bursaya izmire gidiyor
internettende sipariş verebilirsin cnm bir bak istersen belki daha ucuza gelir
cnmmm niceee senelere eşinle ve egemenlee birdee egemenin kardeşi ile birlikteee huzurla sağlıkla mutluluklaa dolu bir hayat dilerimmmmm
ben aslında yoğummmmmmmmmmm

Melis Datlum nerdesin?
geçmişten çıkamıorum halaaaaaaaaaa:84:
bizde kızımla şarkı dinliyoruz serdar ortaçın yeni şarkısını çok beğendik
sevgicim serdarım ortacımm boş kasede geğirse ben severim dinlerimmm
Kızlar düşünesenize yolunt am yarısındayız.
20.haftaya kadar 300 lü gramlarda kuzular.
Diğer 20 haftada 3 kilo alacaklar.
Ayy ben kendimden versem de bebeğim alsa olmaz mı
süper fikir ben bunu bir sahille konuşayım rüşvet falan teklif edeyim
anneler günü de yaklaşıyo kızlar kutlancak bi günümüz daha oldueşimi şimdiden uyardım unutma diye ama daha doğmadımki diyo olsun dedim bende kızımız karnımda sonuçta
bendeeşime geçen gün dedimki sana babalar gününde bunu almayı planlamıştım ama sen alacaksan al kendine dedim yani bölee bi blöf atarak anneler gününü garanti altına aldım
kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım şimdilikumarım herkes iyidir bugün bebeğimi göreceğim hem de detaylı çok mutluyum:79::79::79::79:
deryacım nasılsın görüşemedikkk

yani acayip küfürlü bir tabir kullanasım geldi yazmayayyım ama hayatım kaydı okurken okdr diyim bitirdi beniii

anladı beni dışarı çıkardı yemeğe sinemaya.bebişe ben bişey alalım dediğimde sonra alırız derdi mağazalara girip şunu alalım bunu alalım falan dedi ama ben aldırmadım

bak işte özgecim yola gelir bu koca çocuklar...sabır sadece

normal konuşuyoruz falan ama insanın aklından hemen çıkmıyor kırgınlık hala devam

çıkmaz tabi canım çok kırılmışsın sonuçta hala sinir olur insan düşündükçe bende öyle oluyo yani kızgınlık kırgınlık hemen geçmez biraz zaman lazım

Allah bir daha hiçbirimize yaşatmaz inşallah canım. dikkat ettimde kimsenin eşiyle aslında problemi yok hep 3. kişiler yüzünden çıkıyor bu tartışmalar

çok zekice arkadaşım süpersin valla

Bak böle diyon ama bırak şimdi boşıyım , yoksa anneler gününde bişi yapmazsa fururum , elim kan bulanır Ne dersin ?
yapar yapar aha da buraya yazıyorum

kulağıma söyle

iyiyim meliscim kardeşim burun ameliyatı oldu kaç gündür giremedim foruma bugünde bebeğimi göreceğim için çok mutluyumsen nasılsın?

anladı beni dışarı çıkardı yemeğe sinemaya.bebişe ben bişey alalım dediğimde sonra alırız derdi mağazalara girip şunu alalım bunu alalım falan dedi ama ben aldırmadım

oh oh iyi olmuşş sevindim dünürüm
bugün nasılsın özgemm dün soğukta dışarıya çıkıp üşütmüşsün galiba iyi bak damadıma

Allah bir daha hiçbirimize yaşatmaz inşallah canım. dikkat ettimde kimsenin eşiyle aslında problemi yok hep 3. kişiler yüzünden çıkıyor bu tartışmalar

evet bu yüzden
3.kişileri hayatımızdan çıkarıyoruz...veeeeee mutlu oluyoruz......

çıkmaz tabi canım çok kırılmışsın sonuçta hala sinir olur insan düşündükçe bende öyle oluyo yani kızgınlık kırgınlık hemen geçmez biraz zaman lazım

bak işte özgecim yola gelir bu koca çocuklar...sabır sadece

unutmaya çalış canım ya.. düşündükçe sen üzülceksin..bak en azından hatasını anlamış..

kinci bir yapım yok ona dua etsin eşim unuturum ve birdaha asla açmam o konuyu.geçecek yakında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…