normal konuşuyoruz falan ama insanın aklından hemen çıkmıyor kırgınlık hala devam
Ben artık kaçayım kızlar
Azcık kaş bıyık işlerim var,halledeyim
Eşim de erken gelecek bugün.
Hımm yarın ayrıntılımız var,ama eşim izinli eve ne zaman geliriz bilemem:44:
Diğer gün yazarım kıpırdak kızımın durumunu
İyi bakın minnoşlara:80:
hatasını anladımı yoksa aynen devammı??
melooooş sen benim kocam olsanaçok düşüncelisin çok anlayışlısın maşallah hiç mantıksız bişey duymadım şimdiye kadar senden
normal konuşuyoruz falan ama insanın aklından hemen çıkmıyor kırgınlık hala devam
allahım yazdıysa bozsun
kız yapar bişeyler senin koca...
anneler gününde görün bir tek benim kocam bişey yapmayacak...
çünkü tırstı adam artık...hep ince düşünüyor elimiz bomboş
internettende sipariş verebilirsin cnm bir bak istersen belki daha ucuza gelirinsan balıkesir gibi avuç içi bir yerde yaşayınca mecbur hazır alıcam cnaım burda yok ki öyle süs eşyası satan yer bebek dükkanı bile sayılı:) millet bursaya izmire gidiyor
cnmmm niceee senelere eşinle ve egemenlee birdee egemenin kardeşi ile birlikteee huzurla sağlıkla mutluluklaa dolu bir hayat dilerimmmmmvalla damlacım izmirin de bakılcak yüzü yok, günlerdir ağlayığ duruyo, bangır bangır gürlüyo falan. bir güneşine hasret bıraktı, ayaz soguk, ı-ıh güzel degil bu aralar izmir. ama ben iyiyim Allahtan, bir sıkıntım yok çok şükür. işe gel eve git.
Ha buarada bugun bizim üçüncü evlilik yıl dönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz. Çok mutluyuk:)
ben aslında yoğummmmmmmmmmm
geçmişten çıkamıorum halaaaaaaaaaa:84:Melis Datlum nerdesin?
sevgicim serdarım ortacımm boş kasede geğirse ben severim dinlerimmmbizde kızımla şarkı dinliyoruz serdar ortaçın yeni şarkısını çok beğendik
süper fikir ben bunu bir sahille konuşayım rüşvet falan teklif edeyimKızlar düşünesenize yolunt am yarısındayız.
20.haftaya kadar 300 lü gramlarda kuzular.
Diğer 20 haftada 3 kilo alacaklar.
Ayy ben kendimden versem de bebeğim alsa olmaz mı
bendeeşime geçen gün dedimki sana babalar gününde bunu almayı planlamıştım ama sen alacaksan al kendine dedim yani bölee bi blöf atarak anneler gününü garanti altına aldımanneler günü de yaklaşıyo kızlar kutlancak bi günümüz daha oldueşimi şimdiden uyardım unutma diye ama daha doğmadımki diyo olsun dedim bende kızımız karnımda sonuçta
deryacım nasılsın görüşemedikkkkızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım şimdilikumarım herkes iyidir bugün bebeğimi göreceğim hem de detaylı çok mutluyum:79::79::79::79:
ay çok güzel
oğlumuz olacaktı eşim oğluma faceden sayfa açtı ve oğlum mesaj yoluyla anneler günümü kutladı...
mesajımızda bu;
Merhaba anneciğim;
Bu seninle ilk iletişimimiz olmasa da ilk yazışmamız. Tabi bu konuda babamın yardımlarını gözardı edemem :)
Bu senin için hazırlamak istediğim fakat biraz geç kalmış bir mesaj. Nedenini hiç sorma uzun hikaye :) Neyse zaten önemli olan bu mesajı alacak olman.
Babamla ve özellikle de seninle uzun zamandır birlikteyim. (evet benim için uzun bir zaman) Bu sürede olanları sessizce, bazen de tepki vererek (tekme atarak) seyrediyorum. Bazen çok mutlu oluyor, bazen de sizinle birlikte üzülüyorum. Biliyorum bunlar geçici olaylar ama gene de üzülüyorum. Özellikle de sana anneciğim. Ağlamana hiç dayanamıyorum. Basit sebepler yüzünden üzülmeni istemiyorum. Zaten hamileliğin dolayısıyla yeterince sıkıntı çekiyorsun ve ben dünyaya gelene kadar da böyle olacak biliyorum. Bari seni mutlu göreyim. Lütfen daha fazla gülümse.
Bir dahaki anneler gününde o sıcacık kucağında olmam dileğiyle. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.
Oğlun EREN
bu mesaja saatlerce ağlamıştım çok duygulandım
anladı beni dışarı çıkardı yemeğe sinemaya.bebişe ben bişey alalım dediğimde sonra alırız derdi mağazalara girip şunu alalım bunu alalım falan dedi ama ben aldırmadım
tatlım benim evliliğiniz bi otursun bak neler yapıcak kocacığın...
müsait bi zmanda evliliğimin ilk yılını anlatırım sana...bana hak vericeksin..neler yaşadım çok kötü şeyler ...mantıklı olmasını bu kötü olaylar bana öğretti...bu yüzdendir benim olumlu düşüncelerim
düzelir tatlım benim
anladı beni dışarı çıkardı yemeğe sinemaya.bebişe ben bişey alalım dediğimde sonra alırız derdi mağazalara girip şunu alalım bunu alalım falan dedi ama ben aldırmadım
çok zekice arkadaşım süpersin vallainternettende sipariş verebilirsin cnm bir bak istersen belki daha ucuza gelir
cnmmm niceee senelere eşinle ve egemenlee birdee egemenin kardeşi ile birlikteee huzurla sağlıkla mutluluklaa dolu bir hayat dilerimmmmm
geçmişten çıkamıorum halaaaaaaaaaa:84:
sevgicim serdarım ortacımm boş kasede geğirse ben severim dinlerimmm
süper fikir ben bunu bir sahille konuşayım rüşvet falan teklif edeyim
bendeeşime geçen gün dedimki sana babalar gününde bunu almayı planlamıştım ama sen alacaksan al kendine dedim yani bölee bi blöf atarak anneler gününü garanti altına aldım
deryacım nasılsın görüşemedikkk
yani acayip küfürlü bir tabir kullanasım geldi yazmayayyım ama hayatım kaydı okurken okdr diyim bitirdi beniii
yapar yapar aha da buraya yazıyorumBak böle diyon ama bırak şimdi boşıyım , yoksa anneler gününde bişi yapmazsa fururum , elim kan bulanırNe dersin ?
internettende sipariş verebilirsin cnm bir bak istersen belki daha ucuza gelir
cnmmm niceee senelere eşinle ve egemenlee birdee egemenin kardeşi ile birlikteee huzurla sağlıkla mutluluklaa dolu bir hayat dilerimmmmm
bendeeşime geçen gün dedimki sana babalar gününde bunu almayı planlamıştım ama sen alacaksan al kendine dedim yani bölee bi blöf atarak anneler gününü garanti altına aldım
yani acayip küfürlü bir tabir kullanasım geldi yazmayayyım ama hayatım kaydı okurken okdr diyim bitirdi beniii
internettende sipariş verebilirsin cnm bir bak istersen belki daha ucuza gelir
Allah bir daha hiçbirimize yaşatmaz inşallah canım. dikkat ettimde kimsenin eşiyle aslında problemi yok hep 3. kişiler yüzünden çıkıyor bu tartışmalar
çıkmaz tabi canım çok kırılmışsın sonuçta hala sinir olur insan düşündükçe bende öyle oluyo yani kızgınlık kırgınlık hemen geçmez biraz zaman lazım
bak işte özgecim yola gelir bu koca çocuklar...sabır sadece
unutmaya çalış canım ya.. düşündükçe sen üzülceksin..bak en azından hatasını anlamış..
Biz birazcık gezmeye gidiyoruz :))) öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?