oğlumuz nasıl annesi hareketlendi mi iyice artık
yok canım ya arada hisssediyorum benimki tembel kesin.göz seyirmesi gibi bişeler hissediyorum arada o kadarcık.çok mu yağlıyım ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlumuz nasıl annesi hareketlendi mi iyice artık
kızlar be yemeğimi yiyip geliyorum
dün akşam üstü internet bi koptu gidiş o gidiş..
aaaa özledim kız sizi![]()
o da iyiymiş valladr da önemli gerçekten ama ben son zamanlarda iyi duyumlar almıyorum drumla ilgili ama devam edeceğim mecburen
canımcım ya herkes herkes için bişeyler söyleyip insanların kafasının karışmasına sebep oluyorlar.kime inanıp inanmayacağını bilemiyorsun![]()
Amanın deli gibi yedim
Çok yedim beee
Siz yedinizmi bakm yemeklerinizi![]()
bakıorum hemen buarada bye byee perşembe görşürüz yetiişemedim sana yaaaMiliissss anca mı okudun geçmişi kız
Ben de tam çıkıyordum
Seni boşverelim de Sahilimi öpüyorum kocaman
Ayrıca o göbiş topiğine de bak,öldürücem seni![]()
Sevgili meloş ,
Kocayı boşuyom stop
Sebebi sen ve kocman bunu bilin stop![]()
melooooş sen benim kocam olsanaçok düşüncelisin çok anlayışlısın maşallah
hiç mantıksız bişey duymadım şimdiye kadar senden
anladı beni dışarı çıkardı yemeğe sinemaya.bebişe ben bişey alalım dediğimde sonra alırız derdi mağazalara girip şunu alalım bunu alalım falan dedi ama ben aldırmadım![]()
akrebim ve üçkağıtçıyımmmmmçok zekice arkadaşım süpersin valla![]()
sana hayattaa bişi dememmm yılmaz beni öldürürrr efendiliğinize kıyamamyapar yapar aha da buraya yazıyorum
kulağıma söyle
geçmiş olsun kardeşinede oğluşunada bizim içinde bakkkk bekliorum ayrıntılarıiyiyim meliscim kardeşim burun ameliyatı oldu kaç gündür giremedim foruma bugünde bebeğimi göreceğim için çok mutluyumsen nasılsın?
yok canım ya arada hisssediyorum benimki tembel kesin.göz seyirmesi gibi bişeler hissediyorum arada o kadarcık.çok mu yağlıyım nesende kızımıza iyi baakkk aynı anda hem erkek hem kız annesi olcazzzz
![]()
geçmiş olsun canım allah şifa versin kardeşineiyiyim meliscim kardeşim burun ameliyatı oldu kaç gündür giremedim foruma bugünde bebeğimi göreceğim için çok mutluyumsen nasılsın?
evet canım ya üşüttüm biraz ama iyiyim şükür şimdi.gece biraz ağrım oldu ama geçti.sen nasılsın gelinim nasıloh oh iyi olmuşş sevindim dünürüm
bugün nasılsın özgemm dün soğukta dışarıya çıkıp üşütmüşsün galibaiyi bak damadıma
![]()
canım ilacın faydası oluyorda dün dışarı çıkmıştım biraz üşüttüm ağrım oldu ama bugün geçtiözgecim ağrıların ve enfeksiyon durumun nasıl ilacın faydası oldu mu?
Meeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssss
Bana herşey yakışırda gezdikleri yerleri bizde gezelim miiiiiiiiiiiiii?
Tam kapadım pcye sana sormak için tekrar açtım:))))
Havalar ısınsın gezelim tamammııııııııııııııııııııııııııııııı
Meydana gittiler ühühühühühü
bakıorum hemen buarada bye byee perşembe görşürüz yetiişemedim sana yaaa
çok sevindim minik kuşumaaaa sen hep mutlu ol tatlımcım tamammııı
akrebim ve üçkağıtçıyımmmmm
sana hayattaa bişi dememmm yılmaz beni öldürürrr efendiliğinize kıyamam
geçmiş olsun kardeşinede oğluşunada bizim içinde bakkkk bekliorum ayrıntıları
bende nie yok bu kız demekki yoğun dedim neysee hoşgeldinn
ben de girmedim kaç gündür nasılsın gülay?
tembellik değil yavv kızlar gibi olmaz tabi erkekler kızlar cadı olur erkekler daha ağır uslu bizimki tekme attı senin oğlanı duyunca dünü![]()
bakıorum hemen buarada bye byee perşembe görşürüz yetiişemedim sana yaaa
çok sevindim minik kuşumaaaa sen hep mutlu ol tatlımcım tamammııı
akrebim ve üçkağıtçıyımmmmm
sana hayattaa bişi dememmm yılmaz beni öldürürrr efendiliğinize kıyamam
geçmiş olsun kardeşinede oğluşunada bizim içinde bakkkk bekliorum ayrıntıları
bende nie yok bu kız demekki yoğun dedim neysee hoşgeldinn
beni niee çağırmıyosun ama handeeeeaşk olsun
![]()
geçmiş olsun canım allah şifa versin kardeşine
evet canım ya üşüttüm biraz ama iyiyim şükür şimdi.gece biraz ağrım oldu ama geçti.sen nasılsın gelinim nasıl
canım ilacın faydası oluyorda dün dışarı çıkmıştım biraz üşüttüm ağrım oldu ama bugün geçti
perşeme tekrar edilecek tahlil doktor ne durumda olduğuma bakacak inşallah geçer ya :26: sen nasılsın deryacım ankara nasıl![]()