Herşey iyi olacak canım merak etme
öncelikle katılıyorum sana . yüce rabbime emanetiz hepimiz. benimde 3-4 gündür doktorumla ilgili sıkınrım vardı. dün sağlık ocağındaki ebe ye gittim. avuç dolusu para döktüğüm doktorumun yapmadıklarını yaptı. tansiyonumu ölçerek başladı kadın kontrole. koskaca hastanede yapmadılar. bu sabahta gittim kan ve idrar tahlili verdim pazartesi sonuçlarını laıcam. doğumdan sonrada ebe ewime gelip takip edicekmiş beni ve bebeği. tüm arkadaşlara öneriyorum. muhakkak en yakın sağlık ocağı ebesiyle irtibata geçin. doktoru her istediğimizde bulamayabilriz ama ebe 2 adım ötemizde olucak
yok kitte çalışıyorum canım..özelde daha zor haklısın ama daha önce bilseydim sınavı hamile kalmazdım sanırım..çocuk mu kariyer mi ye takıldım kaldım..hayırlısı inşallah..
Kızlar bir şey soracağım.
Ben de henüz sağlık ocağı kaydımı yaptırmadım.
Sağlık ocaklarında kan,idrar testleri ve aşılar dışında ne yapılıyor acaba?
Ultrason cihazı falan var mı ki?
yok kitte çalışıyorum canım..özelde daha zor haklısın ama daha önce bilseydim sınavı hamile kalmazdım sanırım..çocuk mu kariyer mi ye takıldım kaldım..hayırlısı inşallah..
Allah sana bo bebegi verdigine, bu sinavi da onune cikardigina gore, ikisini de basaracagina inandigi icin olmustur. Guc versin ki alnının akıyla iki konuda da basarili olasin.
Benim annemin orda gittigim saglik ocaginda ultrason cihazi vardi ama ne kadar kapsamlidir, heryerde var midir bilemiyorum. Bence sen de kaydini hemen aldir. kimlik yetiyor evrak olarak.
çocukta yaparsın kariyerde diyerek olayı bağlayayım
inşallah öyle olur..olmazsa çok üzüleceğimi biliyorum hayırlısı inşallah..
bu sağlık ocağı da nerden çıktı?yasal bi zorunluluk mu var?neden bildiriyoruz?sağlık ocağına gitmek için işten izin almak mesele
ondan soruyorum...
inşallah yaparım yoksa bi beş sene daha beklemem gerekicek..ne tuhaf Allahım affetsin hamile kaldığıma ilk kez üzüldüm galiba..
Ultrason cihazı falan var mı ki?[/QUOTbildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında ultrason yok. hem sağlık ocağı hemde sürekli giitiğin bir kadın doğum uzmanının olması lazım. testler sağlık ocağında. kontroollerde doktorda. gittiğin doktorun sağlık merkezinde yada hastanesindede bu testler yapılıyor ancak para ödüyorsun. sağlık ocağı bu testleri ücretsiz yapıyor. mesela hastanede kanda gebelik testi 75 liraydı, sağlık ocağında ücretsiz
SAKIN öyle deme, topla biran önce kendini, küstürme bebeğini kendineeee.duyar seni üzülür.
inşallah öyle olur..olmazsa çok üzüleceğimi biliyorum hayırlısı inşallah..
bu sağlık ocağı da nerden çıktı?yasal bi zorunluluk mu var?neden bildiriyoruz?sağlık ocağına gitmek için işten izin almak mesele
ondan soruyorum...
Allah sana bo bebegi verdigine, bu sinavi da onune cikardigina gore, ikisini de basaracagina inandigi icin olmustur. Guc versin ki alnının akıyla iki konuda da basarili olasin.
Benim annemin orda gittigim saglik ocaginda ultrason cihazi vardi ama ne kadar kapsamlidir, heryerde var midir bilemiyorum. Bence sen de kaydini hemen aldir. kimlik yetiyor evrak olarak.
bilmiyorum canım onlar bana biz sizi arıcaz dediler tahlillerinizin fotokopisini isticez dediler o kadar benimde bir bilgim yok detaylı:44:
evet işyerlerinde sorun oluyor bu tip kontroller bu durum ayrıca insanı strese sokuyor
evet işyerlerinde sorun oluyor bu tip kontroller bu durum ayrıca insanı strese sokuyor
inşallah yaparım yoksa bi beş sene daha beklemem gerekicek..ne tuhaf Allahım affetsin hamile kaldığıma ilk kez üzüldüm galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?