2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet sağlık ocağı birimi önemli canım ihmal etmemeliyiz

yok kitte çalışıyorum canım..özelde daha zor haklısın ama daha önce bilseydim sınavı hamile kalmazdım sanırım..çocuk mu kariyer mi ye takıldım kaldım..hayırlısı inşallah..

Allah sana bo bebegi verdigine, bu sinavi da onune cikardigina gore, ikisini de basaracagina inandigi icin olmustur. Guc versin ki alnının akıyla iki konuda da basarili olasin.

Benim annemin orda gittigim saglik ocaginda ultrason cihazi vardi ama ne kadar kapsamlidir, heryerde var midir bilemiyorum. Bence sen de kaydini hemen aldir. kimlik yetiyor evrak olarak.

yok kitte çalışıyorum canım..özelde daha zor haklısın ama daha önce bilseydim sınavı hamile kalmazdım sanırım..çocuk mu kariyer mi ye takıldım kaldım..hayırlısı inşallah..

çocukta yaparsın kariyerde diyerek olayı bağlayayım

inşallah öyle olur..olmazsa çok üzüleceğimi biliyorum hayırlısı inşallah..
bu sağlık ocağı da nerden çıktı?yasal bi zorunluluk mu var?neden bildiriyoruz?sağlık ocağına gitmek için işten izin almak mesele
ondan soruyorum...

bilmiyorum canım onlar bana biz sizi arıcaz dediler tahlillerinizin fotokopisini isticez dediler o kadar benimde bir bilgim yok detaylı:44:

hamileligimizi bildirmemiz gerekiyor. cunku saglik ocaklarinin hamilelere tetanoz asisi yapma yükümlülükleri var, yapmadıklari tespit edilirse onlar ceza aliyor.

inşallah yaparım yoksa bi beş sene daha beklemem gerekicek..ne tuhaf Allahım affetsin hamile kaldığıma ilk kez üzüldüm galiba..

SAKIN öyle deme, topla biran önce kendini, küstürme bebeğini kendineeee.duyar seni üzülür.

Son düzenleme:

SAKIN öyle deme, topla biran önce kendini, küstürme bebeğini kendineeee.duyar seni üzülür.

haklısın biliyorumda öyle olduğunu ama insanoğlu işte kısmet..her istediğin aynı anda olmuyo..
genede çok seviyorum onu küsmesin sakın iyiki benimle

evet işyerlerinde sorun oluyor bu tip kontroller bu durum ayrıca insanı strese sokuyor

mrb kızlar bende yeni üye oldum sanırım en küçük biziz sat 21 aralık beklenen doğum tarihi 27 eylül şuan 5+3 olduk keseyi gördük kalp atışları için perşembeyi bekliyoruz

canım ben doppler cihazı varmış diye duydum ama henüz gitmedim, giden arkadaşım anlatmıştı bana hatta özellikle gidip kaydımı yaptırmamı söyledi, hamilelik boyunca arada gidip takibini yaptırıp rahatlayabilirsin diye,
hafta içi çalıştığım için gidemiyorum ama birgün izin alıp kaydımı yaptıracağım inşallah.....

bilmiyorum canım onlar bana biz sizi arıcaz dediler tahlillerinizin fotokopisini isticez dediler o kadar benimde bir bilgim yok detaylı:44:

Hmmm sağolun kızlar.
Ben de tahlil sonuçlarımla falan gidip yaptırayım kaydımı en kısa zamanda.
Aşıları falan da takip ederler hem.

evet işyerlerinde sorun oluyor bu tip kontroller bu durum ayrıca insanı strese sokuyor

rutin kontrole haftasonu gidiyorum sorun olmuyo izin falan ama sağlık ocakları açık diildir heralde h.sonu..izin alıp mecburen uğrıycaz o zaman bi gün..

inşallah yaparım yoksa bi beş sene daha beklemem gerekicek..ne tuhaf Allahım affetsin hamile kaldığıma ilk kez üzüldüm galiba..

ben senin bebişinin yerinde olsam sana çok pis küserimöyle deme allahın emaneti onlar bize bak kucağına alınca utanıcan haaaa

canım hiçbirşey senden ve bebeğinden daha önemli değil...sınavlar, işler ,güçler hiç bitmez...canını sıkma hepsi olur olmazsa da vardır bir hayır güzel düşünmeye devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…