• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey soracağım.
Ben de henüz sağlık ocağı kaydımı yaptırmadım.
Sağlık ocaklarında kan,idrar testleri ve aşılar dışında ne yapılıyor acaba?
Ultrason cihazı falan var mı ki?
[/QUOTbildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında ultrason yok. hem sağlık ocağı hemde sürekli giitiğin bir kadın doğum uzmanının olması lazım. testler sağlık ocağında. kontroollerde doktorda. gittiğin doktorun sağlık merkezinde yada hastanesindede bu testler yapılıyor ancak para ödüyorsun. sağlık ocağı bu testleri ücretsiz yapıyor. mesela hastanede kanda gebelik testi 75 liraydı, sağlık ocağında ücretsiz

Zaten sürekli gittiğim bir doktor var canım ama hani sağlık ocağında da bebeğimi görsem hiç fena olmazdı yani:23:
Ben testlerimi hastaneden yaptırdım geçen hafta 120 lira verdi:23:m.
Bilsem sağlık ocağında yaptırırdım ama olsun artık..

canım ben doppler cihazı varmış diye duydum ama henüz gitmedim, giden arkadaşım anlatmıştı bana hatta özellikle gidip kaydımı yaptırmamı söyledi, hamilelik boyunca arada gidip takibini yaptırıp rahatlayabilirsin diye,
hafta içi çalıştığım için gidemiyorum ama birgün izin alıp kaydımı yaptıracağım inşallah.....

Sanırım değişiyor canım sağlık ocağına göre.
Bizim burdaki küçük bir şey olacağını sanmıyorum nedense ama bakalım artık.
Ben de gideceğim haftaya..

Aslinda SGK' haklarimizda sorgusuz sualsiz kontroller icin izin alma hakkımız var ama, şirketler dinlemiyo hic SGK MGK.

şanslıyım nu konuda. bebeği öğrendiğimden beri 3 kere izin aldım . müdürüm ve iş arkadaşlarım dayı olucaz teyze olucaz diye dört dönüyorlar etrafımda. ama bundan sonraki tetkikler için öğleden sonraya randevu alıcam. işimide ihmal etmeyeyim. bebeğimin tüm ihtiyaçları için çalışıyorum artık. birde 6 aylık olana kadar bebeğe bişey alınmazmış. günah diyorlar bu konuda bilgisi olna varmı

canım hiçbirşey senden ve bebeğinden daha önemli değil...sınavlar, işler ,güçler hiç bitmez...canını sıkma hepsi olur olmazsa da vardır bir hayır güzel düşünmeye devam...:16:

biliyorum herşey Allah tan..
sağolun kızlar iyiki varsınız iyki var bu topik..insanın morali yerine geliyo.. :21:

esrant canım sana 2 dir mesaj attım galiba gelmedi benide eklermisin 29 yaşındayım 21 aralık muhtemel doğum 27 eylül 64 kilo van da oturuyorum dr ziyareti yarın ona göre bilgi veririm :16:

şanslıyım nu konuda. bebeği öğrendiğimden beri 3 kere izin aldım . müdürüm ve iş arkadaşlarım dayı olucaz teyze olucaz diye dört dönüyorlar etrafımda. ama bundan sonraki tetkikler için öğleden sonraya randevu alıcam. işimide ihmal etmeyeyim. bebeğimin tüm ihtiyaçları için çalışıyorum artık. birde 6 aylık olana kadar bebeğe bişey alınmazmış. günah diyorlar bu konuda bilgisi olna varmı

Günah kısmını bilemem canım ama
o zamana kadar ne olur ne olmaz diye almayın derler.
Ama buna da insan ne kadar dayanır bilmem:)
Ufak tefek alınır gene mutlaka..

NAsıl günah olabilir ki böyle birşey. ben hemen almaya başlıcam özellikle büyük parçaları ki bebegmiz dogdugunda ödemelerimiz kolaylasmis olsun. bence bebege bisey alinmamasinin sebebi, Allah korusun kötu bisi olrsa o esyalara bakip da karalar baglamayalim diye kesinlikle.

arkadaşlar karın ve gögüsteki çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamalıyız. ve ne önerirsiniz:emir_bebek:

ben kendimi zor tutuyorum almamak için :66:

Ben sırf bunun için bebek mağazalarına bakmıyorum bile:1:

arkadaşlar karın ve gögüsteki çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamalıyız. ve ne önerirsiniz:emir_bebek:

Ben şimdilik nemlendiricilerle idare ediyorum duş sonrası.
Ama yavaş yavaş başlayacağım.
Annemde fazlaca çatlak var,ben de kesin çatlarım:59:
En azından önlem alayım diyorum.

arkadaşlar sabah beri idrar yolu sızısı gibi hafif ağrım var heran wc hissi önemli birşey değildir değil mi? yardımmmm:59:

Ben sırf bunun için bebek mağazalarına bakmıyorum bile:1:

Ben şimdilik nemlendiricilerle idare ediyorum duş sonrası.
Ama yavaş yavaş başlayacağım.
Annemde fazlaca çatlak var,ben de kesin çatlarım:59:
En azından önlem alayım diyorum.

Ben de izmirdeki hello baby(izmirdeki en büyük bebek mağazaı) yi gezdim, arabasini ve mobilyasını begendim bile...

Back