• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğumdan 3 hafta öncesinde mecburen ayrılmalısın ayrılmazsan bile kanun senin çalıştığını kabul etmiyo yani o 3 haftayı eklemiyo doğumdan sonraki izne

evet ya bide böyle bir surum var.3 hafta kala mecbur çalışamıyorsun zaten işte tam bayram tatilin geliyore benimkide.yıllık izinle bağladımmı tamamdır.

Ne zaman biticek kursun özlüyoruz biz sizi :14:
ne güzel yarın ayrıntılıya giricen fotosunu da çektir ekle görelim güzel kızımızı:nazar::nazar:
benim haftaya salı son 1 hafta geçmez şimdi..
Oğluşum iyi maşallah dün gece tam formundaydı şekilden şekle girdi içerde :9: herşey yolunda çok şükür:nazar::nazar:

şşşş aloooo Akrebim yarı İzmirliyim hooyyytt:23::23::23::23:

Akrepler basmış burayı zaten :))) anlamadım ne iş :))))))))))

valla damlacım izmirin de bakılcak yüzü yok, günlerdir ağlayığ duruyo, bangır bangır gürlüyo falan. bir güneşine hasret bıraktı, ayaz soguk, ı-ıh güzel degil bu aralar izmir. ama ben iyiyim Allahtan, bir sıkıntım yok çok şükür. işe gel eve git.

Ha buarada bugun bizim üçüncü evlilik yıl dönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz. Çok mutluyuk:)

Bir ömür mutluluklar..Sonsuza dek sağlıklı huzurlu bi yaşam sürün..

soracağınız bişey var mı şekerler...

beni dün sağlık ocağından aradılar.... tetanoz için...onu sorucam bakalım...:nazar:

Akrepler basmış burayı zaten :))) anlamadım ne iş :))))))))))

Bir ömür mutluluklar..Sonsuza dek sağlıklı huzurlu bi yaşam sürün..

Amin Handecim, Allah hepmize eşlerimizle mutlu bir ömür nasip eder inşallah. Allah başımızdan eksik etmesin onları.

gözünaydın canım? hayırdır eşinle niye küssün ben kaçırmışım herhalde?bu arada crizantem geçen senin açtığın topiği gördüm yorum yazacaktım dedim şimdi bana da cevap atacaklar acaip sinir olucam deyip yazmadım yalnız yorumlara kıl oldum.ben zaten böyle yanlış anlaşılmaya müsait topik açmıyorum kk da.kaynanamla ilgili bi kere topik açmıştım.demiştim ki güya çok hacı hocalar beş vakit namaz kılıyorlar ama kuranda mehir hakkı yok diyorlar bana altınlarımı vermemek için demiştim.bu cümlem olay olmuş vay ben namaz kılanlara hakaret ediyormuşum da bilmem ne.ben seni çok iyi anladım.insan hele 2.cocukta gönlünden geçiriyor muhakkak geçirmem diyen yalan söyler insanoğluyuz çünkü ama allah senin için en hayırlısını biçmiş de öyle vermiş canım.

Eşimle annem yüzünden tartıştık desem en kısası olur sanırım. 10 yıldır artık ilk kez ailemden birini savundum ve bundan sonrada savunucam :63:

Açtığım topik işine gelince , açtım çünkü çok üzgündüm , ama topikten sonra darmadağın oldum diyebilirim , kendimi tv de falan çıkan bebelerine işkence eden anneler gibi hissettim :84:hepten çıldırdım. ama artık okumuyorum oraya gelen cevapları ben seviyemi asla bozmam ( konu namus olmadığı sürece) bozmamaya çalıştım, ama kötü söz her zaman sahibine aittir.

İlgin için teşekkürler arkadaşım , sağolasın :42:

Eşimle annem yüzünden tartıştık desem en kısası olur sanırım. 10 yıldır artık ilk kez ailemden birini savundum ve bundan sonrada savunucam :63:

Açtığım topik işine gelince , açtım çünkü çok üzgündüm , ama topikten sonra darmadağın oldum diyebilirim , kendimi tv de falan çıkan bebelerine işkence eden anneler gibi hissettim :84:hepten çıldırdım. ama artık okumuyorum oraya gelen cevapları ben seviyemi asla bozmam ( konu namus olmadığı sürece) bozmamaya çalıştım, ama kötü söz her zaman sahibine aittir.

İlgin için teşekkürler arkadaşım , sağolasın :42:

ben de yazdım bişiler oraya yaaa, deli ettiler benii, inlerim tepeme fışkırdı resmen. manyak şeyler. okuma sen boşver, son mesajlar iyi gerçi, seni anlayanlar çıkmış pek tab ki onca kişiden sonra, biz senin nasıl biri oldugunu biliyoruz zaten boşver. onlar ne kanıtlama peşindeler belli.

Kızlar artık haftada 400-500 gr alınır diyorlar.
Şaka mı bu ya:53:

ay ben de okudum onu canım yaaaa, ayda 2 kilo yapar bu . toplamda da 16 kilo almış olurum ben bu hesaba göre. bence degildir o kadar yani, bilemiyorum bir bilene soralım. çocugu olanlar dogru mu bu yaaaa, ayda 2 kilo mu alcaz biz?

günaydın kızlar:3::3:
dün çok yorulmuşum:59: bugün 11 de ancak uyanabildimm:49:

cess nice mutlu yıllara eşinle ve çocuklarınızla canım:nazar::nazar::nazar:

ay ben de okudum onu canım yaaaa, ayda 2 kilo yapar bu . toplamda da 16 kilo almış olurum ben bu hesaba göre. bence degildir o kadar yani, bilemiyorum bir bilene soralım. çocugu olanlar dogru mu bu yaaaa, ayda 2 kilo mu alcaz biz?

doğru esracımmmmm
şaka gibi ama içimizdeki büyüyor

Kızlar düşünesenize yolunt am yarısındayız.
20.haftaya kadar 300 lü gramlarda kuzular.
Diğer 20 haftada 3 kilo alacaklar.
Ayy ben kendimden versem de bebeğim alsa olmaz mı:17:

Back