Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar artık haftada 400-500 gr alınır diyorlar.
Şaka mı bu ya![]()
Kızlar düşünesenize yolunt am yarısındayız.
20.haftaya kadar 300 lü gramlarda kuzular.
Diğer 20 haftada 3 kilo alacaklar.
Ayy ben kendimden versem de bebeğim alsa olmaz mı![]()
günaydın kızlar
dün çok yorulmuşumbugün 11 de ancak uyanabildimm
cess nice mutlu yıllara eşinle ve çocuklarınızla canım![]()
anneler günü de yaklaşıyo kızlar kutlancak bi günümüz daha oldueşimi şimdiden uyardım unutma diye ama daha doğmadımki diyo olsun dedim bende kızımız karnımda sonuçta
benim eşim il hamileliğimde güzel bi süpriz yapmıştı...şimdi ne yapıcak bilmiyorum ama sabırsızlanıyorum
kızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım şimdilikumarım herkes iyidir bugün bebeğimi göreceğim hem de detaylı çok mutluyum:79::79::79::79:
ay çok güzelkızlar hepinize merhaba geçmişe bakamadım şimdilikumarım herkes iyidir bugün bebeğimi göreceğim hem de detaylı çok mutluyum:79::79::79::79:
bakalım neler yapıcaklar ne yapmıtı eşin
kızlar yarın 15:30 da ayrıntılı ultrasona giricem giren varmı ayrıntılı ultrasona en son bi yer buldum 200 lira dedi hepsi 500 dedi ya bursa istanbuldan daha pahalı
nasılsınız kızlar geçmişi biraz okuyayım dedim olmadı çok yazılmış bide ne buldum çok hoşuma gitti
Hepsiburada.com : MyFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği - pembe | Anne / Bebek / Çocuk
okunmuyo canım ya bitmiyo ben başlıyorum okumaya yarısında pes ediyorum çok çabuk ilerliyor bugün bebişini görcen demek ne güzel bizim daha bir ayımız var
kızlar yarın 15:30 da ayrıntılı ultrasona giricem giren varmı ayrıntılı ultrasona en son bi yer buldum 200 lira dedi hepsi 500 dedi ya bursa istanbuldan daha pahalı
nasılsınız kızlar geçmişi biraz okuyayım dedim olmadı çok yazılmış bide ne buldum çok hoşuma gitti
Hepsiburada.com : MyFeeder Güvenli Meyve Sebze Emziği - pembe | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar selammm!! biz geldik oğluşumla.eğitim araştırma hastanesine gittim az önce orada 4lü ayrıntılı ultrason bakmıyorlarmış.doktorum beni oraya yönlendirmişti ama.neyse dedim bari oğluşumu görrüm dedim kadın nasıl bir ultrason incelemesi yaptıysa oğluşumu da göremedimresmen gıcık oldum ya Allah bidaha oraya düşürmesin beni.:26: bu arada tetanos aşımı da vurdurdum sağlık ocağında günüm gelmişti zaten.ebemiz banyo yapmayın dedi bugün.aklınızda olsun kızlar
![]()
ay ben de okudum onu canım yaaaa, ayda 2 kilo yapar bu . toplamda da 16 kilo almış olurum ben bu hesaba göre. bence degildir o kadar yani, bilemiyorum bir bilene soralım. çocugu olanlar dogru mu bu yaaaa, ayda 2 kilo mu alcaz biz?
ay çok güzel
oğlumuz olacaktı eşim oğluma faceden sayfa açtı ve oğlum mesaj yoluyla anneler günümü kutladı...
mesajımızda bu;
Merhaba anneciğim;
Bu seninle ilk iletişimimiz olmasa da ilk yazışmamız. Tabi bu konuda babamın yardımlarını gözardı edemem :)
Bu senin için hazırlamak istediğim fakat biraz geç kalmış bir mesaj. Nedenini hiç sorma uzun hikaye :) Neyse zaten önemli olan bu mesajı alacak olman.
Babamla ve özellikle de seninle uzun zamandır birlikteyim. (evet benim için uzun bir zaman) Bu sürede olanları sessizce, bazen de tepki vererek (tekme atarak) seyrediyorum. Bazen çok mutlu oluyor, bazen de sizinle birlikte üzülüyorum. Biliyorum bunlar geçici olaylar ama gene de üzülüyorum. Özellikle de sana anneciğim. Ağlamana hiç dayanamıyorum. Basit sebepler yüzünden üzülmeni istemiyorum. Zaten hamileliğin dolayısıyla yeterince sıkıntı çekiyorsun ve ben dünyaya gelene kadar da böyle olacak biliyorum. Bari seni mutlu göreyim. Lütfen daha fazla gülümse.
Bir dahaki anneler gününde o sıcacık kucağında olmam dileğiyle. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.
Oğlun EREN
bu mesaja saatlerce ağlamıştım çok duygulandım
ay çok güzel
oğlumuz olacaktı eşim oğluma faceden sayfa açtı ve oğlum mesaj yoluyla anneler günümü kutladı...
mesajımızda bu;
Merhaba anneciğim;
Bu seninle ilk iletişimimiz olmasa da ilk yazışmamız. Tabi bu konuda babamın yardımlarını gözardı edemem :)
Bu senin için hazırlamak istediğim fakat biraz geç kalmış bir mesaj. Nedenini hiç sorma uzun hikaye :) Neyse zaten önemli olan bu mesajı alacak olman.
Babamla ve özellikle de seninle uzun zamandır birlikteyim. (evet benim için uzun bir zaman) Bu sürede olanları sessizce, bazen de tepki vererek (tekme atarak) seyrediyorum. Bazen çok mutlu oluyor, bazen de sizinle birlikte üzülüyorum. Biliyorum bunlar geçici olaylar ama gene de üzülüyorum. Özellikle de sana anneciğim. Ağlamana hiç dayanamıyorum. Basit sebepler yüzünden üzülmeni istemiyorum. Zaten hamileliğin dolayısıyla yeterince sıkıntı çekiyorsun ve ben dünyaya gelene kadar da böyle olacak biliyorum. Bari seni mutlu göreyim. Lütfen daha fazla gülümse.
Bir dahaki anneler gününde o sıcacık kucağında olmam dileğiyle. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.
Oğlun EREN
bu mesaja saatlerce ağlamıştım çok duygulandım