• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok güzel

oğlumuz olacaktı eşim oğluma faceden sayfa açtı ve oğlum mesaj yoluyla anneler günümü kutladı...

mesajımızda bu;

Merhaba anneciğim;

Bu seninle ilk iletişimimiz olmasa da ilk yazışmamız. Tabi bu konuda babamın yardımlarını gözardı edemem :)

Bu senin için hazırlamak istediğim fakat biraz geç kalmış bir mesaj. Nedenini hiç sorma uzun hikaye :) Neyse zaten önemli olan bu mesajı alacak olman.

Babamla ve özellikle de seninle uzun zamandır birlikteyim. (evet benim için uzun bir zaman) Bu sürede olanları sessizce, bazen de tepki vererek (tekme atarak) seyrediyorum. Bazen çok mutlu oluyor, bazen de sizinle birlikte üzülüyorum. Biliyorum bunlar geçici olaylar ama gene de üzülüyorum. Özellikle de sana anneciğim. Ağlamana hiç dayanamıyorum. Basit sebepler yüzünden üzülmeni istemiyorum. Zaten hamileliğin dolayısıyla yeterince sıkıntı çekiyorsun ve ben dünyaya gelene kadar da böyle olacak biliyorum. Bari seni mutlu göreyim. Lütfen daha fazla gülümse.

Bir dahaki anneler gününde o sıcacık kucağında olmam dileğiyle. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Oğlun EREN

bu mesaja saatlerce ağlamıştım çok duygulandım
eşin çok yaratıcı canım ya çok çok güzel bi sürpriz:61:

ay meloşş bende çok duygulandım gözlerim doldu eşin çok düşünceliymiş helel olsun. Allah daim etsin canım bu arada geçmiş olsun diş ağrın varmış

eşin çok yaratıcı canım ya çok çok güzel bi sürpriz:61:

faceminde notlarda kayıtlı kızlar ilk bebeğimin ultrasyon görüntüüs de var
eşim çok incedir bakalım bu sene beni böyle ağlatacak mı...

kızlar yarın 15:30 da ayrıntılı ultrasona giricem giren varmı ayrıntılı ultrasona en son bi yer buldum 200 lira dedi hepsi 500 dedi ya bursa istanbuldan daha pahalı
nasılsınız kızlar geçmişi biraz okuyayım dedim olmadı çok yazılmış bide ne buldum çok hoşuma gitti
liberty ben 16:20 de gireceğim detaylı merak ediyorum drum öneriyorum önemli dedi ama açıkcası benim dr paragöz biraz bunu anladım ve etraftan da duydum bana 150 dedi senin için 120 olur dedi ama 50 tl yapan yerler var Ankarada ama ben tek bu drda rahat edebildiğim için tercih ediyorum

ay çok güzel

oğlumuz olacaktı eşim oğluma faceden sayfa açtı ve oğlum mesaj yoluyla anneler günümü kutladı...

mesajımızda bu;

Merhaba anneciğim;

Bu seninle ilk iletişimimiz olmasa da ilk yazışmamız. Tabi bu konuda babamın yardımlarını gözardı edemem :)

Bu senin için hazırlamak istediğim fakat biraz geç kalmış bir mesaj. Nedenini hiç sorma uzun hikaye :) Neyse zaten önemli olan bu mesajı alacak olman.

Babamla ve özellikle de seninle uzun zamandır birlikteyim. (evet benim için uzun bir zaman) Bu sürede olanları sessizce, bazen de tepki vererek (tekme atarak) seyrediyorum. Bazen çok mutlu oluyor, bazen de sizinle birlikte üzülüyorum. Biliyorum bunlar geçici olaylar ama gene de üzülüyorum. Özellikle de sana anneciğim. Ağlamana hiç dayanamıyorum. Basit sebepler yüzünden üzülmeni istemiyorum. Zaten hamileliğin dolayısıyla yeterince sıkıntı çekiyorsun ve ben dünyaya gelene kadar da böyle olacak biliyorum. Bari seni mutlu göreyim. Lütfen daha fazla gülümse.

Bir dahaki anneler gününde o sıcacık kucağında olmam dileğiyle. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Oğlun EREN

ay mahvoldum .....

kızlar selammm!! biz geldik oğluşumla.eğitim araştırma hastanesine gittim az önce orada 4lü ayrıntılı ultrason bakmıyorlarmış.doktorum beni oraya yönlendirmişti ama.neyse dedim bari oğluşumu görrüm dedim kadın nasıl bir ultrason incelemesi yaptıysa oğluşumu da göremedim :14::14: resmen gıcık oldum ya Allah bidaha oraya düşürmesin beni.:26: bu arada tetanos aşımı da vurdurdum sağlık ocağında günüm gelmişti zaten.ebemiz banyo yapmayın dedi bugün.aklınızda olsun kızlar :54::54:

hoş geldiniz canım sıkma canını sen bebişimiz iyi ya önemli olan o bende araştırma hastanesine gidiyorum fazla sevmedim ama doktorumu çok sevdim o yüzden devam edicem olmazsa arada kaçamak yaparım özele 4 lüye falan girerim :1:

geçen sene ablamın bebişi için kapı süsleri yaptık valla çok güzel olmuştu.bu senede birileri yanımda olursa kendim yapmayı düşünüyorum bende.hem zevkli hemde kendi emeğinle oluyor.yapımı da çok kollay.

ay çok güzel

mesajımızda bu;

Merhaba anneciğim;

Oğlun EREN

çok güzel ya duygulandım çok ince bir eşin var...

kızlar selammm!! biz geldik oğluşumla.eğitim araştırma hastanesine gittim az önce orada 4lü ayrıntılı ultrason bakmıyorlarmış.doktorum beni oraya yönlendirmişti ama.neyse dedim bari oğluşumu görrüm dedim kadın nasıl bir ultrason incelemesi yaptıysa oğluşumu da göremedim :14::14: resmen gıcık oldum ya Allah bidaha oraya düşürmesin beni.:26: bu arada tetanos aşımı da vurdurdum sağlık ocağında günüm gelmişti zaten.ebemiz banyo yapmayın dedi bugün.aklınızda olsun kızlar :54::54:

hoşgeldin sevalcim geçmiş olsun. aşıyı bugün soracağım druma

hoş geldiniz canım sıkma canını sen bebişimiz iyi ya önemli olan o bende araştırma hastanesine gidiyorum fazla sevmedim ama doktorumu çok sevdim o yüzden devam edicem olmazsa arada kaçamak yaparım özele 4 lüye falan girerim :1:

canım gittiğim doktor hiçbişey konuşmadı.bebeğimi bilem göstermedi ban.bide kadındııııı sinir oldum iyiceeeee.beni resmen postalamak için acele bakıverdi.

ay çok güzel

mesajımızda bu;

Merhaba anneciğim;

Oğlun EREN

Esinin bu inceligi karsisinda saygiyla egiliyorum:42:
Wayy be cok guzel bir hediye olmus canim gercekten....
Benim bile icim bir garip oldu sen okuyunca neler hissetmissindir kimbilir.

Esinin bu inceligi karsisinda saygiyla egiliyorum:42:
Wayy be cok guzel bir hediye olmus canim gercekten....
Benim bile icim bir garip oldu sen okuyunca neler hissetmissindir kimbilir.

saatlerce ağladım bir an yanımda kucağımda hissettim çok değişik duygular içinde havadaydım sanki...

ay çok güzel

mesajımızda bu;

Merhaba anneciğim;

Oğlun EREN

meloşşşşş ya süpermiş valla gözlerimmm doldu birden benim oğluşumda aynı şeyleri söylüyor gibi hissettim.kocişinin yüreğine ellerine sağlık :nazar::nazar:

Allahım sana en güzel hediyeyi versin arkadaşım..

inşallah handecim..
hep diyorum para bazı şeylerin yanında sıfır kalıyor...bu duyguların değeri para ile ölçülmez
tek duam
allahım küçük minnoşlarımızı kucağımıza nasip etsin

canım gittiğim doktor hiçbişey konuşmadı.bebeğimi bilem göstermedi ban.bide kadındııııı sinir oldum iyiceeeee.beni resmen postalamak için acele bakıverdi.

kadın doktor sevmiyom fazla ben benimki erkek espri bile yapıyodu genç bi adamdı sana kötü mü denk geldi doktor acaba erkek doktora git bence daha düşünceli ve kibar oluyolar

meloşşşşş ya süpermiş valla gözlerimmm doldu birden benim oğluşumda aynı şeyleri söylüyor gibi hissettim.kocişinin yüreğine ellerine sağlık :nazar::nazar:
saol tatlım o minik dudaklardan çok şey duyucaz..allahım hepimize yaşatsın
meloşum o nasıl bir ince düşüncedir çok duygulandım ya erendi demek adıda..benim eşimden pek bir beklentim yok o böyle ince düşünemez

evet adı erendi.
öyle deme o küçük varlıklar eşlerimize neler yaptırıyor...bence muhakkak düşüncesi vardır.

Back