eşin çok yaratıcı canım ya çok çok güzel bi sürprizay çok güzel
oğlumuz olacaktı eşim oğluma faceden sayfa açtı ve oğlum mesaj yoluyla anneler günümü kutladı...
mesajımızda bu;
Merhaba anneciğim;
Bu seninle ilk iletişimimiz olmasa da ilk yazışmamız. Tabi bu konuda babamın yardımlarını gözardı edemem :)
Bu senin için hazırlamak istediğim fakat biraz geç kalmış bir mesaj. Nedenini hiç sorma uzun hikaye :) Neyse zaten önemli olan bu mesajı alacak olman.
Babamla ve özellikle de seninle uzun zamandır birlikteyim. (evet benim için uzun bir zaman) Bu sürede olanları sessizce, bazen de tepki vererek (tekme atarak) seyrediyorum. Bazen çok mutlu oluyor, bazen de sizinle birlikte üzülüyorum. Biliyorum bunlar geçici olaylar ama gene de üzülüyorum. Özellikle de sana anneciğim. Ağlamana hiç dayanamıyorum. Basit sebepler yüzünden üzülmeni istemiyorum. Zaten hamileliğin dolayısıyla yeterince sıkıntı çekiyorsun ve ben dünyaya gelene kadar da böyle olacak biliyorum. Bari seni mutlu göreyim. Lütfen daha fazla gülümse.
Bir dahaki anneler gününde o sıcacık kucağında olmam dileğiyle. Seni çok seviyorum anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.
Oğlun EREN
bu mesaja saatlerce ağlamıştım çok duygulandım