• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla damlacım izmirin de bakılcak yüzü yok, günlerdir ağlayığ duruyo, bangır bangır gürlüyo falan. bir güneşine hasret bıraktı, ayaz soguk, ı-ıh güzel degil bu aralar izmir. ama ben iyiyim Allahtan, bir sıkıntım yok çok şükür. işe gel eve git.

Ha buarada bugun bizim üçüncü evlilik yıl dönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz. Çok mutluyuk:)

canım allah nice seneler nasip etsin..:nazar::nazar:

valla damlacım izmirin de bakılcak yüzü yok, günlerdir ağlayığ duruyo, bangır bangır gürlüyo falan. bir güneşine hasret bıraktı, ayaz soguk, ı-ıh güzel degil bu aralar izmir. ama ben iyiyim Allahtan, bir sıkıntım yok çok şükür. işe gel eve git.

Ha buarada bugun bizim üçüncü evlilik yıl dönümümüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüz. Çok mutluyuk:)

Aaaa cesss ömür boyu mutlulukklaaarrrrrrr:69::69::69::69::69::69:

canım kapı süsünde ve avize de yardımına ihtiyacım var

Tabii ki meloşum,elimden geldiğince yardımcı olurum.
Hatta istersen yapıp gönderebilirim bile:61:

nasıl yapılıyo canımmm, bize de anlatırmısın biz de yapalımmm hem el emeği daha şık olur

Canım tabii ki anlatırım.
Ama önce onunla ilgili bi link vardı,ona bakayım,daha ayrıntılı,ben de ordan bakacağım.
Bulamazsam da anlatırım..

kızlar günaydınnnnnn.... biraz geç kaldık bugün erkenden annene geldim ...burdan dr. daha yakın...
12:30da kontrolümüz war bizim...

Ama önce onunla ilgili bi link vardı,ona bakayım,daha ayrıntılı,ben de ordan bakacağım.

çok saol tatlım biliyorum gönderirsin..ama çirkin de olsa kendi ellerimle yapmak istiyorum...
malzemeleri alıcam
Amin hepimize, Allah eşlerimizden ayırmasın, ağzımızın tadını bozmasın hiç.

amin canım

aaa nice güzel, mutlu yıllarınız olsun canım..:71::71:

2 hafta var daha :31:
Biz de çok özlüyoruz,bitse de kurtulsak,çok sıkıcı yahu:19:
Ayy foto verirler de inşallah cd de verirler.
abimler de yurtdışında deli oluyorlar görmek için,göremediler daha:31:
Ayyy çok hareketli olacak annesi,hazırlıklı ol diye çabalıyor paşam şimdiden:1:
Yerim onu ben yaa:nazar:

inşallah varirler cd tatlım süper bi hatıra olur..bizimki felaket olucak ben yandım..Babasına diyorum baş edemezsem gemiye yollarım seninle ahhaha, iş öğrensin babasından :9:

ayyyy çok heveslendim. hiç düşünmemiştim kendim yapabilirmiyim diye. inşallah başarırım süper olurrrr

inşallah varirler cd tatlım süper bi hatıra olur..bizimki felaket olucak ben yandım..Babasına diyorum baş edemezsem gemiye yollarım seninle ahhaha, iş öğrensin babasından :9:

Amin hepimize mutlu yıllar ve çoğalarak kalabalıklaşarak inşallah.

soracağınız bişey var mı şekerler...

beni dün sağlık ocağından aradılar.... tetanoz için...onu sorucam bakalım...:nazar:

Bu yazdığını not ediyorum Damlam,Orkan doğunca okutucam sana:1:

ayyyy çok heveslendim. hiç düşünmemiştim kendim yapabilirmiyim diye. inşallah başarırım süper olurrrr

Çok basit inan,şimdi gönderiyorum linkleri:61:

Back