2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yorumları baya iyi canım, turuncu rengi seviyosan al bence de.

aslında turuncu hiç sevmem hatta bebek odasını turuncu yapanlara çok kızardım:)
ama çilek safari odasına bayıldım beyaz üstüne bazı yerlerde turuncu zürafalar var o yüzden odasına da uyar.

yani çok da gerekli bişi değil heralde. riskli bi durum yoksa boşuna o kadar para vermeyeyim diyorum. sence de öyle mi????

aslında turuncu hiç sevmem hatta bebek odasını turuncu yapanlara çok kızardım:)
ama çilek safari odasına bayıldım beyaz üstüne bazı yerlerde turuncu zürafalar var o yüzden odasına da uyar.
insanın zevkleri degisiyo canım, turuncu az oldugu sürece yakışır bebek odasına.

teşekkür ederiz cnm giysi konusunda bişler aldınmı hangilerini tavsiye ediyorsun?

giysi çok aldırmıyo eşim, etraftan duyuyoruz ya sürekli bebek kıyafeti hediye olrak çok gelecek diye. son zamanlar 1 ya da 2 hastane seti, ve yanına zıbın mıbın bişiler alcam o kadar. ama geçence bir tulum gördüm bayanamadım aldım. ama kıyafet konuunda henüz cahil aşamasındayım desem yeridir. Sadece Ayşe Öner'in kitabından, yeni dogana neler alınması gerekir başlığından listeme eklediklerim var o kadar.

yani çok da gerekli bişi değil heralde. riskli bi durum yoksa boşuna o kadar para vermeyeyim diyorum. sence de öyle mi????

Hiç bir fikrim yok ki feyrukacım. yan kapsamlı olarak renki doplerin amacını bilmeden de cahilce bi yorum yapmak istemem. Entube diye hemşire arkadaş var ya, ona sorsan bir? o bilir renkli doplerin tam amacını.

sen 5 aylık olmuşsunn tam zamanı. tüm doktorlar 5 ayda ister. kıyacan parana yaptırıcan. bebeğinin fiizksel sorunu varmı onada bakıyolar. önemli yani

Hiç bir fikrim yok ki feyrukacım. yan kapsamlı olarak renki doplerin amacını bilmeden de cahilce bi yorum yapmak istemem. Entube diye hemşire arkadaş var ya, ona sorsan bir? o bilir renkli doplerin tam amacını.

teşekkür ederim canım. ben de doktor kaan kocatepenin sitesini takip ediyorum o risklilerde istiyoruz diğerleri de isteğe bağlı diyo. çektirmezseniz bişe kaybetmezsiniz felan diyo o nedenle çektirenlere sorayım dedim.

kızlar face ten bir video paylaştım hindistan da bebek nasıl yıkanır diye:)))

bizz olsak nefes alıyor mu diye kontrol eder dururuz...birden boşaltıveriyorlar suları...
onlarında yıkama şekilleri bu demek...bizimkileri izleseler onlarda bize gülecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…