2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet o ayaklar ayrı satılıyor ya bildiğin çapraz demir yapmışlar 150 tl istiyolar.150 ona verceğime bebek telsizi alırım ne biliyim başka başka şey alırım

bencede canım başka eksiklerini alırız. ayy ben onu kucağıma alır ölye yıkarım yavvv duşun altın bıcı bıcı yaparız anne oğul

Saol bitanem Ben de dün öğrendiğimden beri melek olmuştur deyip hayal ediyom onu hep gülümseyişi gözümün önünde .Dediğin gibi beklenmedik ve genç bi ölüm şekli de iyi değil hamileliğim stresli geçiyo doğru soyluyon Allahım sınıyo galiba herşeyi ona bıraktım

evet o ayaklar ayrı satılıyor ya bildiğin çapraz demir yapmışlar 150 tl istiyolar.150 ona verceğime bebek telsizi alırım ne biliyim başka başka şey alırım

haklısın bebek telsizleri cok pahalı iyi bişi alıncaksa. weewell tavsiye ederim. adlım denedim bile, hiçbişiden etkilenmiyo. telefonla konuşur gibi, snaki ses yanındamış gibi geliyo.

kızlar renkli dobler çektirenler tavsiye ediyorlarmı???? ben çok kararsızım. jfk da randevum vardı iptal ettirdim. eşim kızdı çektirelim diyo. ben de internette okumuştum genelde riskli hamilelikte çekilir diye. gerçekten gerekli mi ya da neler görüyosunuz ultrasonda. bana fiyatı çok pahalı geldi. 200 tl ye ( gerçi diğer hastanelerde daha uygun ama) bebeğin bi ihtiyacını alırım diyorum, fikriniz nedir???

oyle tatlım burda daha kötü olursun dedi ben daha yeni amniyosentez oldum ya yolculuk yapma diyo hele bi de burdaki duruma dayanamazsın diyo annesi seni görürüse daha kötü diyo çünkü kızıyla çok iyi anlaşırdım ben benim yanımda eşim nöbetteyken cok kaldı birlikte az ders çalışmadık onunla

malesef hayat sadece güzel şeylerden ibaret değil.
bakara süresi 216.ayet te.Sevmediğiniz bir şey sizin için iyi ve sevdiğiniz bir şey de sizin için kötü olabilir.
her şeyde bir hayır vardır.
allah ailesine sabır versin.sanada canım..

ben renkli dopleri bebeign vucudundaki kan akışının kontrolü için kullanıyolar diye biliyorum. mesela önceleri benm doktorum pipimi yoksa kordon mu diye tereddüte düstügünde hemen renkli dopleri açtı, baktı ki kan akışı yok, demek ki pipi dedi. sonra geçen gün de yine kordondaki kan akışını gösterdi. başka amaçları da vardır ama ben renkli dopleri ayrıntılı ıltrasonun bir parçası, yardımcı elemanı olarak biliyorum.

haklısın bebek telsizleri cok pahalı iyi bişi alıncaksa. weewell tavsiye ederim. adlım denedim bile, hiçbişiden etkilenmiyo. telefonla konuşur gibi, snaki ses yanındamış gibi geliyo.

ben de araştırdım canım baya hepsiburada da kraft var turuncu 109 tl mi ne hem fiyatı uygun hem kullananların yorumları çok iyiydi.ben de herhalde ondan alcam.telsiz bana muhakkak laızm çünkü ilk bir iki ay bebeğin odasındaki çekyatta yatıcam sonra nasipse yatak odama geçmeyi düşünüyorum bebeği odada bırakıp o zaman çok lazım olcak.bir de bizim kaynanamgille annemler başka ilçelerde oldugu için onlara gittiğimde başka odada hayatta duymam kulaklarım çok iyi duymuyor

kaça aldın tatlişkom bide senden şöyle bişe istiyorum bize bir liste hazrlarmısın hangi ürünü hangi marka alalım gibi?

dijital olmasına dikkat et o zaman. dijital olmayanlar, baya bildigin polis telsizi gibi cızırdıyo, cep telden, internetten, elektrik hatlarından falan etkileiyo.

kaça aldın tatlişkom bide senden şöyle bişe istiyorum bize bir liste hazrlarmısın hangi ürünü hangi marka alalım gibi?

ben 190 tl'ye aldım, o listeyi hazırlamaya başladım canım pazar günü. ama tamamlamam baya sürer. hangi marka neden terich edilmeli herşeyi yazıyorum yardımı olsun diye. ha bak fiyat sutunu da ekliyim sen söleyince aklıma geldi. bitirince hemen koycam foruma. inşallah yardımcı olur.

dijital olmasına dikkat et o zaman. dijital olmayanlar, baya bildigin polis telsizi gibi cızırdıyo, cep telden, internetten, elektrik hatlarından falan etkileiyo.

tmm canım bu öyle değilmiş müzik tv bile olsa bebeğin yanında o sesi vermiyormuş yorumlar çok iyi o konuda sadece pil koyma kısmı biraz sertmiş zor açılıyormuş.o kadar da olsun:)

korkma canm toplamda 5 doz ondan sonra ömür boyu dedi doktor ama internette 10 yıl yazıyo )) 2 doz 1 ay arayla olduğu için söledim.3. 6 ay sonra 4. 1 yıl sonra felan işte

5 doz olduktan sonra hep yapsalar ne farkeder ki:))) 10 yılda birde tekrarlanıyormuş yani sonu yok tetanoz aşısının onunla yaşamayı öğreneceğiz

tmm cnm çok ii olur valla maşallah bilmediğin bişe yok:81:

tmm canım bu öyle değilmiş müzik tv bile olsa bebeğin yanında o sesi vermiyormuş yorumlar çok iyi o konuda sadece pil koyma kısmı biraz sertmiş zor açılıyormuş.o kadar da olsun:)

o kadar da olsun, zırt pırt pil konmucak ya buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…