evet o ayaklar ayrı satılıyor ya bildiğin çapraz demir yapmışlar 150 tl istiyolar.150 ona verceğime bebek telsizi alırım ne biliyim başka başka şey alırım
Canım karanfil diş ağrısına birebir geliyor.. Bardağın içine koy 6-7 tane karanfil sıcak suyu dök üstüne..demlensin o 10 dakika..sonra hiç hem iyileştirici etkisi varmış..Hemde mikropları öldürüyormuş...bebeğede zararı yok aksine uterusu kuvvetlendiriyor..
Canım başınız sağolsun..Genç ölüm ne çok can acıtır bilirim..O güzel bir melek olmuştur şimdi eminim..Allah yattığı yerde dinlendirsin..Senin hamileliğinde ne stresli geçiyor yahu :S
Günaydın herkese tatlı bebeklere..
evet o ayaklar ayrı satılıyor ya bildiğin çapraz demir yapmışlar 150 tl istiyolar.150 ona verceğime bebek telsizi alırım ne biliyim başka başka şey alırım
eşinde haklı bir bakıma duygu,cok kötüdür o evin içi şimdi cok büyük acı,dayanamazsın sen de,biraz zaman geçince gidersin,anlayacaktır akrabanda seni hamileisn sonucta,her zaman olan bir durum değil senin ki de,ona da kafanı takıp üzme meleğini
meraba kızlar dün işten cıktıgımdan beri iyi değilim bi yakınımı kaybettim henüz 16 yaşındaydı hala kabullenemiyorum hiç uyuyamadım cenazeye de gidemiyorum annesi ne haldedir offfffffffffffffff hayat cok kısa hiç bişey için değmez
kızlar renkli dobler çektirenler tavsiye ediyorlarmı???? ben çok kararsızım. jfk da randevum vardı iptal ettirdim. eşim kızdı çektirelim diyo. ben de internette okumuştum genelde riskli hamilelikte çekilir diye. gerçekten gerekli mi ya da neler görüyosunuz ultrasonda. bana fiyatı çok pahalı geldi. 200 tl ye ( gerçi diğer hastanelerde daha uygun ama) bebeğin bi ihtiyacını alırım diyorum, fikriniz nedir???
haklısın bebek telsizleri cok pahalı iyi bişi alıncaksa. weewell tavsiye ederim. adlım denedim bile, hiçbişiden etkilenmiyo. telefonla konuşur gibi, snaki ses yanındamış gibi geliyo.
malesef hayat sadece güzel şeylerden ibaret değil.
bakara süresi 216.ayet te.Sevmediğiniz bir şey sizin için iyi ve sevdiğiniz bir şey de sizin için kötü olabilir.
her şeyde bir hayır vardır.
allah ailesine sabır versin.sanada canım..
canım iğneyle uyuşturuyorlarcanım benimde alt dişimde et büyüyor 20 yaşımda ameliyatla aldırdım...hamile kaldıktan sonra yine şişmeye başladı ve benim 20 lik dişler ameliyatla alınıyor bi tane kaldı şu an sanırım ağrı yapan o...etin içinde olduğu için ameliyat şart...doğumdan sonra bi operasyon şart artık.
ciddi misin şaşırdım canım demek sende de oldu..bende de üniversitedeyken olmuştu birkaç ay sonra şiş olan et söndü ufacık kaldı ve ben de oyanarak kopardım o eti.sonra uzun bir süre çıkmamıştı ta hamile kalana dek.eee peki nasıl alıyorlar canım o eti ben çok merak ediyorum iğneyle mi bayıltarak mı dikiş mi atıyorlar sonrası acıyor mu?
benim de alt 20lik ler yarım yarım çıktı.üsttekinin teki yanağıma doğru çıktı aslında bana da almam laızm demişti dişçi kaç sene önce tabi aldırmaıdm.zaten dişçiden acaip tırsarım
acı felan hisstemedim...benim diş etlerim doğuştan mor...ama hastalıklı değil işte ten gibi..nasıl bir insan esmer bir insan sarışınsa öyle...benim ameliyat olan yer yine şişmeye başladı...dişçim benim müşterim zaten geçen geldi gördü tabi hamile olduğumu biliyor biraz sabredeceğiz dedi..şimdi telde arayıp ağrı için konuşacağım...bakalım ne der..
handecim gece aklıma geldin biliyormusun...nasıl yapılıyordu bu diye...çok saol bu akşam olursa deneyeceğimCanım karanfil diş ağrısına birebir geliyor.. Bardağın içine koy 6-7 tane karanfil sıcak suyu dök üstüne..demlensin o 10 dakika..sonra hiç hem iyileştirici etkisi varmış..Hemde mikropları öldürüyormuş...bebeğede zararı yok aksine uterusu kuvvetlendiriyor..
Canım başınız sağolsun..Genç ölüm ne çok can acıtır bilirim..O güzel bir melek olmuştur şimdi eminim..Allah yattığı yerde dinlendirsin..Senin hamileliğinde ne stresli geçiyor yahu :S
saol ttalım..melekcim senin de başın sağolsun mekanı cennet olsun eniştenin
haklısın bebek telsizleri cok pahalı iyi bişi alıncaksa. weewell tavsiye ederim. adlım denedim bile, hiçbişiden etkilenmiyo. telefonla konuşur gibi, snaki ses yanındamış gibi geliyo.
ben de araştırdım canım baya hepsiburada da kraft var turuncu 109 tl mi ne hem fiyatı uygun hem kullananların yorumları çok iyiydi.ben de herhalde ondan alcam.telsiz bana muhakkak laızm çünkü ilk bir iki ay bebeğin odasındaki çekyatta yatıcam sonra nasipse yatak odama geçmeyi düşünüyorum bebeği odada bırakıp o zaman çok lazım olcak.bir de bizim kaynanamgille annemler başka ilçelerde oldugu için onlara gittiğimde başka odada hayatta duymam kulaklarım çok iyi duymuyor
kaça aldın tatlişkom bide senden şöyle bişe istiyorum bize bir liste hazrlarmısın hangi ürünü hangi marka alalım gibi?
dijital olmasına dikkat et o zaman. dijital olmayanlar, baya bildigin polis telsizi gibi cızırdıyo, cep telden, internetten, elektrik hatlarından falan etkileiyo.
korkma canm toplamda 5 doz ondan sonra ömür boyu dedi doktor ama internette 10 yıl yazıyo)) 2 doz 1 ay arayla olduğu için söledim.3. 6 ay sonra 4. 1 yıl sonra felan işte
ben 190 tl'ye aldım, o listeyi hazırlamaya başladım canım pazar günü. ama tamamlamam baya sürer. hangi marka neden terich edilmeli herşeyi yazıyorum yardımı olsun diye. ha bak fiyat sutunu da ekliyim sen söleyince aklıma geldi. bitirince hemen koycam foruma. inşallah yardımcı olur.
tmm canım bu öyle değilmiş müzik tv bile olsa bebeğin yanında o sesi vermiyormuş yorumlar çok iyi o konuda sadece pil koyma kısmı biraz sertmiş zor açılıyormuş.o kadar da olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?