• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım tebrik ederim amniyosentez sonucun temiz çıkış bana da dua et nolur benimki de güzel cıksın datluuummmm

hiiç korkkmaa tatlımm dualarım tüm kalbimle seninle olacaaak ama sonuçların tertemiz çıkacak.. inan sen sadece hiiç korkma bitsin senin abusunda Allahın izniyle inşallah

Şu anda kendimi karnımdan çatlıcak gibi hissediyorum. benim gibi hisseden oluyor mu aradaaaa. çok gerildim, çok şiştim sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. offfffffffffffffff.

canım ayın sekizinde gitmiştim en son, ultrasonda baktığında kafa kemikleri oturmamış daha demişti, o yuzden ayrıntılı için 24. haftayı bekleyelim gibi bşi demişti.

sağol canım ya ben yarın devlete gidicem ayın 26sında da acıbadem deki doktorla randevum var.bana erken tarih vermişler o zaman

hiiç korkkmaa tatlımm dualarım tüm kalbimle seninle olacaaak ama sonuçların tertemiz çıkacak.. inan sen sadece hiiç korkma bitsin senin abusunda Allahın izniyle inşallah

inşallah güzelim ya inşallah inanıyorum iyi olacak ama işte insanın içinde illaki bi acaba oluyo bunu e iyi sen bilirsin

oslemimmm sen aminosentez yaptırdın mı ? benim tahliller temiz ama doktorum yaşımdna dolayı yap diyor ben istemiyorum :( sen nasıl yaptırabildin şekerim ?

sağol canım ya ben yarın devlete gidicem ayın 26sında da acıbadem deki doktorla randevum var.bana erken tarih vermişler o zaman

belli olmaz ki canım yaaaa, belki başka biiden dolayı benimki geç bir vakittir de seninki normaldir. başkasıyla karşılaştırma sen yine de.

slm kızlarr nasılsınız ? iş yerindeki pcden giremedim bayadır kapanıyordu sayfa,bugün açıldı neysekii :))herkesin bebekleri kocaman olmuş ya süper..esrant mesaj atarmısınız lütfenn ,ben halen atamıyorum,benim de bir oğlum olucakmışş :) çok heycanlıyım ,adı henüz netleştirmedik ..herkese sağlıklı güzel günler diliyorum..

Back
X