normalsin ces hatta o kadar sıkı oluyorki ani harekette acıyor bile...
öyle vallahi, yürüme ihtiyacı hisseidyorum şu an. sanki yürüyünce yüküm hafiflicek gibi ama ona da halim yok. başım ağrıyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normalsin ces hatta o kadar sıkı oluyorki ani harekette acıyor bile...
İnciii gözün aydın darısı başıma 1-2 haftaya alıcam ben de arabayı..jokerin kampanyayı kaçırmayayım diyorum..Güle güle kullanın canım çok güzel keşke concordunda böyle güzel renkleri olsa
sus len sana yardım falan yoook önce foto paylaş öyle yardım iste yardım çağrını duymuyorum foto paylaşmadan
melis beni seviyiiiiiii
![]()
teşekkürler damlacım evet evet kaçırmayın jokerde ki kampanya yı ben de concord alsaydım jokerden alıcaktım![]()
yuh bu ne be 400
öyle vallahi, yürüme ihtiyacı hisseidyorum şu an. sanki yürüyünce yüküm hafiflicek gibi ama ona da halim yok. başım ağrıyo.
yuh bu ne be 400
oslemimmm sen aminosentez yaptırdın mı ? benim tahliller temiz ama doktorum yaşımdna dolayı yap diyor ben istemiyorumsen nasıl yaptırabildin şekerim ?
sana da 400 mü dediler. çok gerçekten yaaaa.
slm canım tebrik ederim amniyosentez sonucun temiz çıkış bana da dua et nolur benimki de güzel cıksın datluuummmm
ben böyle olunca sırt üstü uzanorum iii geliyor...bacaklar kırılacak yalnız
bana doktor bir mide ilacı verdi ya kızlar hani çok yanıyor midem diyordum. Allahım bir iştah bende ne yersem yiyeyim şişmiyorum hayatımın en güzel 2 haftasını yaşadım doğumdan sonra hemen midemi tamire götürecem.
ama bu hızla yemeğe devam edersem sanırsam 200 kilo olarak tamamlayacağım.
bence bu gazzzzzz....
bendede öğleden sonra başlıyo karnım şişmeye...hoş deli gibi asla yemiyorum. öğünlerim çok düzenli...
üffffff!!! gece dönemiom yatakta beaaa
ne güzel bi haber bu bölee çok ama çok sevindimm öslemimmtebrik ederim
![]()
duygucumm inşallah sen de çookk güzel haberler alıcaksın canım![]()
ee ben yarın ayrıntılı ultrasona mı gircem...geçendede ayrıntılıydı benimki sanki yaa...kafa ölçümü falan yapıldı organlara bakıldı... aynından sanırım yine yapılacak...
neyse uzun sürüyo ya hoşuma gidiyooo...yarım saat oğlumu görüyorum ben yaa....
ne güzel bi haber bu bölee çok ama çok sevindimm öslemimmtebrik ederim
![]()
duygucumm inşallah sen de çookk güzel haberler alıcaksın canım![]()
yok canım ben gazımı anlarım (baya anlarım hem de) garip bişi bu, bakalım geçer heralde.
cesim tam gaz değil o sıpalar tam popo pozisyonunda duruy rahmi gerdiriyo biraz su iç yada çikolata ye şekerli bişiler bak gör geçiyo hemen bide bursa acıbadem ayrıntılı ultrason fiyatı 560 lira toplu bir yuhh istiyorum topikten :))yok canım ben gazımı anlarım (baya anlarım hem de) garip bişi bu, bakalım geçer heralde.