2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eminönüne gittinmi canım?
yok cnm daha gitmedim havalar ii olsunda gidicem inş.
çok sakız çiğnenmesi bebeğin çenesiz olcağının batıl inancı var insanlarda.geveeze olurmuş yani saçma benceeeeee

burda da öyle diyorlar canım valla ben naneli çiğniyorum.çünkü mide bulantıma iii geliyor...

sağolun kızlar cvp için bizdede büyükler öyle diyor aman hurafeler işte...

oo iyi fikir vallaaaa...

yok canım doğru yazdım ama kiloyla orantılı işte ...ben 6 kilo aldım nerdeyse...
80d birazcık büyük sanki ama bedeme otırdu tam...sırt genişliğim yok benim...sıksan cde olurdu belki denemedim bunu giyince rahatladım valla nasıl gevşedimmm

zannedersem biz kardeş falan olabiliriz senle. bende de sırt yok hiç, ben de 4-5 kg arası aldım, normalde de kilo aldım ı büyürlerdi zaten e bi de hamilelik tuz biber oldu ustune :)

Son düzenleme:

Birde gosumun oradaki damarlar cok belirginlesti hatta sadece gogsum degil ustunden gogsume kadar olan damarlar yesil yesil belirgin bir hal aldi. Mutasyon geciriyoruz resmen yaaa

samyeli26,mymel,pembedana,feyruka,duygusedat,ces1234,firuze_35,esra1980,seval31,miracle26,34kangalli58,liberty,kivim,dmlonr,cccccccc,ozgekurt,hande2310,GLYMRK,sevbor,queen_bee35,elmakurdumusun,

maşallah baya kalabalığız.....

Birde gosumun oradaki damarlar cok belirginlesti hatta sadece gogsum degil ustunden gogsume kadar olan damarlar yesil yesil belirgin bir hal aldi. Mutasyon geciriyoruz resmen yaaa

evet boynun altından başlayıp göğüs kafesinden iniyo damarlar, ağaç gibi resmen :)

zannedersem biz kardeş falan olabiliriz senle. bende de sırt yok hiç, ben de 4-5 kg arası aldım, normalde de kilo aldım ı büyürlerdi zaten e bi de hamilelik tuz biber oldu ustune :)

senin boyun uzun ordan ayrılıyoruz ben 160ım ....yer mantarı dio kociş beni kızdırıyooooo...

adet önceleri bile şişerdi göğüslerim benim...ordan anlardım geleceğini kırmızıların...
ben bi sulanıp çıkıyım kocişin ofisten yazarım kızlar...

evet tatlım perşembe günü 2i doldurcaz tam olarak. hayırlısı olsun tabi ama bende önce Duygusedat arkadaş var bir de 1 kişi daha vardı ama haturlayamadım.

ilk ben ilk ben doğurucam :))))))))))heheh ben gelicem formada hala off sıcak off bunaldık sözlerine dayanın arkadaşlar az kaldı dicem sonra bebiş resimleri falan derken teker teker haberlerimiz gelicek ayy süper olucak herşey süperrr

boyda fark var ama olsun. benim ablam da 155 zaten:)

hadi git bakalım kocşinin ofisine de gel aramıza yine.

yarışırız canım senle, gerçi sen tarihini almıştın de mi :) 7 ya da 27 agustosmuydu neydi. Hayırlısıyla doguralım da ne zaman olduu önemli degil.

Bende bugün hep aynı şeyi düşündüm.
Bakıyorumda günler birbirine çok yakın acaba aynı gün doğum yapanımız olurmu ?
Ayyy birimizden haber alamayınca meraklanıcaz acaba doğumamı gitti diye

ay heyecan yaptım...allahım kucağımıza nasit etsin...

Ben+Feyruka,Damla,Liberty aynı anda Gülfem veya Utkuda olurmuşuz.
Hehehehe bizi tanıyan kızlar koca göbekleriyle bir o odaya bir bu odaya koşarmış
Ayyy hayal kurması bile çok güzel

kızlar benim göğüslerimde sorun var 2 aydır filan.. gögüslerimin altı şişiyo iniyo bide isilik gibi oluyo şişen yerler bide koku oluyo .. sizdede var mı ? :44:

kızlar benim göğüslerimde sorun var 2 aydır filan.. gögüslerimin altı şişiyo iniyo bide isilik gibi oluyo şişen yerler bide koku oluyo .. sizdede var mı ? :44:

birleşen, ten tene deyen yerlerde koku oluo canım normal ama şişlik neden olur ki? beze gibi mi? doktora mı sorsan acaba?

benim göğsüm de çok kaşınıo, alt tarafı dediğin gibi sanırım kaşımaktan diyorum ben isilik gibi ve kokuyo malesef :-(((

agustosun son haftası doğumlar başlar..dünyanın en tatlı duygularını hepberaber yaşarız inşallah...
aalahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…