hmm guzel bıseye benzıyoo ayrıca ana kucagı alacakmsıın[/QUOTE
yok başka anakucağına gerek var mı sanmam....
Patronun oğluna bişi sormaya gittim. NEDEN PENGUEN GİBİ YÜRÜYORSUN dedi bana
Bende ağrım var o yüzden dedim...
hmm guzel bıseye benzıyoo ayrıca ana kucagı alacakmsıın[/QUOTE
yok başka anakucağına gerek var mı sanmam....
anladım canımm ana kucagı daha kullanıslı olur gıbı gelıyoo
walla sorma hele erkekler daha zor sanırım, nasıl başa çıkıcaz pipisiyle
yaaa sen böle yazdıkça iyice tırsıorum ben yaaaaagünaydın kızlarrrr, nasılsınız ben hala kötüyüm şu tetanoz öldürdü beni. yarın aile hekimime gideceğim normal mi bi soracağım.
yuppiiii çağını ben çok istemiştim bnm eşimde bayıldı çağın ismine bizim trübünde çağın diye biri var eşim erkek haliyle ne yakışıklı der öle bir tip belkide ondan bukdr kolay ısındım bu isme toprakta güzel ama birtek kızın toprak dicek gibi gelior banaAh canım sabırlı ol bende bu cuma gidiyorum oğlumu görmeye gidicez.
2.düzey için Utku beyde olcaz
Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak
tuğba bişi sorcam ilk zamanlar pamul su diye gittiğim seminerdede sölediler hatta suyu sterilize edin dediler tmm e peki pamuk her pamuk olurmu mesela ben hep bimden pamuk alıorum bir fikir söle bakimmbütün ürünleri sebamed almanızı önerrim kızlar
cvp yazdımm bebeğeemm sana ordannnsağol bebişim . çok mutlu oldum bende
hay allah razı olsun.
izninle tuvalete gidebilir miyim?
şaka şaka sağol canım benim.. beğenmene sevindim.. bu arada göbek resmini gördüm yatak odasını pek bi beğendim. huhuhhuhuhuhuhuhu
/www.hepsiburada.com/Liste/quinny-zapp-xtra-bebek-arabasi/ProductDetails.aspx?productId=oyunavquinnyxtra&categoryId=305668 kızlar hafta sonu bir mağazada gördüm bu arabayı çok rahat bişey sürüşü falan hemde hiç yer kaplamıyor acaba daha kullanışlısını bulabilir miyim yoksam almalımıyız karar veremedik dahaa.fikri olan var mıııııı
yaaa sen böle yazdıkça iyice tırsıorum ben yaaaaa
yuppiiii çağını ben çok istemiştim bnm eşimde bayıldı çağın ismine bizim trübünde çağın diye biri var eşim erkek haliyle ne yakışıklı der öle bir tip belkide ondan bukdr kolay ısındım bu isme toprakta güzel ama birtek kızın toprak dicek gibi gelior banaonunda gönlü olsun ama çağın on numara isimmm
tuğba bişi sorcam ilk zamanlar pamul su diye gittiğim seminerdede sölediler hatta suyu sterilize edin dediler tmm e peki pamuk her pamuk olurmu mesela ben hep bimden pamuk alıorum bir fikir söle bakimm
entube fatmaaa bu soru aynı anda sanada geldii bir fikirrr verinnn
cvp yazdımm bebeğeemm sana ordannn
hamileyimmm ondan peki sen niye bu kdr öküzsünnnnn diye bağırsaydınnn
/www.hepsiburada.com/Liste/quinny-zapp-xtra-bebek-arabasi/ProductDetails.aspx?productId=oyunavquinnyxtra&categoryId=305668 kızlar hafta sonu bir mağazada gördüm bu arabayı çok rahat bişey sürüşü falan hemde hiç yer kaplamıyor acaba daha kullanışlısını bulabilir miyim yoksam almalımıyız karar veremedik dahaa.fikri olan var mıııııı
kızlar yuzmeye baslamam ıcın erkenmı sızceee
Quinny'nin altında anne icin ayrılmış bir çanta ya da sepet olmadığı için biraz kullanışsız olabilir mi diye düşünyorum çünkü o sepetler anne ve babanın işine çok yarıyor.
Ben 17. Haftada basladim tabi doktora danisarak bi sorun olmaz hatta daha iyi olur dedi hareket olur dedi.
52:
yuppiiii çağını ben çok istemiştim bnm eşimde bayıldı çağın ismine bizim trübünde çağın diye biri var eşim erkek haliyle ne yakışıklı der öle bir tip belkide ondan bukdr kolay ısındım bu isme toprakta güzel ama birtek kızın toprak dicek gibi gelior banaonunda gönlü olsun ama çağın on numara isimmm
tuğba bişi sorcam ilk zamanlar pamul su diye gittiğim seminerdede sölediler hatta suyu sterilize edin dediler tmm e peki pamuk her pamuk olurmu mesela ben hep bimden pamuk alıorum bir fikir söle bakimm
entube fatmaaa bu soru aynı anda sanada geldii bir fikirrr verinnn
cvp yazdımm bebeğeemm sana ordannn
hamileyimmm ondan peki sen niye bu kdr öküzsünnnnn diye bağırsaydınnn
aslında öyle de benimde dikkatimi çekmişti ama bunun dışında avantajı çok gibi geldi.arabanın bagajına sığacak,sürüşü rahat.bu modelin kraft marka olanlarını şimdi gördüm onlar çok uygun ama tek yönlü.offf ya bişeye karar vermek ne zor.hem rahat hem kullanışlı hem uygun olsun die daha beklemeye alıcam o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?