2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Patronun oğluna bişi sormaya gittim. NEDEN PENGUEN GİBİ YÜRÜYORSUN dedi bana
Bende ağrım var o yüzden dedim...

günaydın kızlarrrr, nasılsınız ben hala kötüyüm şu tetanoz öldürdü beni. yarın aile hekimime gideceğim normal mi bi soracağım.
yaaa sen böle yazdıkça iyice tırsıorum ben yaaaaa
Ah canım sabırlı ol bende bu cuma gidiyorum oğlumu görmeye gidicez.
2.düzey için Utku beyde olcaz

Kızlar ya bu arada oğlumun ismi netleşti fikir yürütün beğendinizmi Çağın Toprak
yuppiiii çağını ben çok istemiştim bnm eşimde bayıldı çağın ismine bizim trübünde çağın diye biri var eşim erkek haliyle ne yakışıklı der öle bir tip belkide ondan bukdr kolay ısındım bu isme toprakta güzel ama birtek kızın toprak dicek gibi gelior bana onunda gönlü olsun ama çağın on numara isimmm
bütün ürünleri sebamed almanızı önerrim kızlar
tuğba bişi sorcam ilk zamanlar pamul su diye gittiğim seminerdede sölediler hatta suyu sterilize edin dediler tmm e peki pamuk her pamuk olurmu mesela ben hep bimden pamuk alıorum bir fikir söle bakimm
entube fatmaaa bu soru aynı anda sanada geldii bir fikirrr verinnn
cvp yazdımm bebeğeemm sana ordannn
Patronun oğluna bişi sormaya gittim. NEDEN PENGUEN GİBİ YÜRÜYORSUN dedi bana
Bende ağrım var o yüzden dedim...

hamileyimmm ondan peki sen niye bu kdr öküzsünnnnn diye bağırsaydınnn

/www.hepsiburada.com/Liste/quinny-zapp-xtra-bebek-arabasi/ProductDetails.aspx?productId=oyunavquinnyxtra&categoryId=305668 kızlar hafta sonu bir mağazada gördüm bu arabayı çok rahat bişey sürüşü falan hemde hiç yer kaplamıyor acaba daha kullanışlısını bulabilir miyim yoksam almalımıyız karar veremedik dahaa.fikri olan var mıııııı

linki bidaha versene sevalimmm arabanın hangisi olduğunu çözemedimbebek eşyaları çıkıor ama araba yok

melisim pamuk konusunda sana katılıyorum bende pamuk alırken markasına dikkat etmem.sadece oje silmek için kullancağım için adiside olabilir.ama su ve pamuk kullanıldığında pamuğun iyisi suyun iyisi derken masraf aynı olcak

Quinny'nin altında anne icin ayrılmış bir çanta ya da sepet olmadığı için biraz kullanışsız olabilir mi diye düşünyorum çünkü o sepetler anne ve babanın işine çok yarıyor.

ben beğendim valla şekerim...

Quinny'nin altında anne icin ayrılmış bir çanta ya da sepet olmadığı için biraz kullanışsız olabilir mi diye düşünyorum çünkü o sepetler anne ve babanın işine çok yarıyor.

aslında öyle de benimde dikkatimi çekmişti ama bunun dışında avantajı çok gibi geldi.arabanın bagajına sığacak,sürüşü rahat.bu modelin kraft marka olanlarını şimdi gördüm onlar çok uygun ama tek yönlü.offf ya bişeye karar vermek ne zor.hem rahat hem kullanışlı hem uygun olsun die daha beklemeye alıcam o zaman

evet canım her türlü beyaz pamuk olur sadce şu yuvarlak renkli olan makyaj pamuklarını kullanma suyuda kaynatıp ılık olsun

e ama bunun sepeti var, benim dedigim baska arabaymis heralde. concord'un modellerine de baksana bir canım. belki begenirsin. ama quinny de güzel bence. cok da fazla kullanıcısı var zaten.

http://www.akakce.com/bebek-arabasi...s-buggster-s-bebek-arabasi-fiyati,012701.html bir de bu var bak tatlım. dünyanın en hafif bebek arabası. maxi cosinin otokoltuklarından da takılabiliyor üstüne. aklinda olsuuun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…