kızlar ben ıslak mendil olarak prima nın yeni doğanından aldım pampers tı sanırım yazılışı:97: birde nivea set aldım onun içindede var ama yinede pamukla temizlemeyi düşünüyorum onlar acil durumlar için sadece
pamukla zor olmazmı canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben ıslak mendil olarak prima nın yeni doğanından aldım pampers tı sanırım yazılışı:97: birde nivea set aldım onun içindede var ama yinede pamukla temizlemeyi düşünüyorum onlar acil durumlar için sadece
pamukla zor olmazmı canımm
canım bende duydum bunu en güzeli ılık su ve pamuk...
canım bende duydum bunu en güzeli ılık su ve pamuk...
21 haftalık canım, göstermedi bi türlü bizimkisi
güzel anne adaylarına merhaba...
güzel bir gün olsun hepiniz için...
çookkkk sevindim inşallahhh sana benzeyen bir kızın oluurr sarrıı saçlı renkligözlüüü güzelmi güzelllllgünaydın arkadaşlar!
face e yazmıştım gerçi ama burdan da duyurayım. ben de kız anası oluyormuşum:))) bana da bir prenses geliyor.ayy ne ciciymiş kız kıyafetleri.şimdiye dek hep erkek şeylerine bakmıştım hatta çoğu şeyi erkeğe göre almıştım çünkü erkeğe benziyor demişti doktorumuz. allahım ne cici şeyler var. öğrenir öğrenmez pembiş bir battaniye, pembiş bir ayakkabı bir de kırmızı bir panço aldım:)
yaaa dimi yaa ay 3 ay bitsin o tehlikeli bu böle şu şöle derken yarıladık yolueee kızlar şöyle böyle diyene kadar 5. ayımıza girmiş bulunduk zaman nasıl geçiyor değil mi?
ayyy tüylerim diken diken olduusonra bi bakmışız 7 ay bi bakmışız 9 ay ve bebişler kucağımızda hayırlısıyla
çookk minik park yataklar var bir baksan 99 tlye hemde baya küçükler hem annen ve kayınvalidenlere giderken arabanın arkasına atıp taşırsın ordada bebek başkasının yatağında yatmasınada gferke kalmaz yani 1 taşla 2 kuş vurursunoto koltugu alıcam canım.şeyde almıştım aslında fisher price tan ev tipi anakucakları var ya onda da uyuyormuş bebekler.olmazsa bunlarla idare etmeye çalışayım baktım bebek illa sallanmak istiyor bi beşik alırız dicem ama lohusa halimle çıkıp beşik alamam ancak netten olur
ayyy çok sevindim böle güzel şeyler yazmana tuğbacım buarada batu yu onaylıorum boşyere bir harfle uğraştırmayın yakışıklımıbursaya annemin anına geldim şuanda köydeim hava güneşli karşımda bütün meyve ağaçları ve çiçekleri azıcık içiniz açılsın hamişler bu arada cumartesi dr gittik oğlum 340 gram olmuş suyum normal eşi ukarı çıkmaya başlamış rahim ağzını tam kapamıştı ama artık yukarı doğru çıkmaa başlamış yat dedi dinlen dedi korkutma bizi dedi 7 hafta daha sık dişini 7 hAFta sonra erken doğsada aşatırız dedi çantanı hazırla dedi 7 aya göre ama eyer dinlenirsen erken doğurmazsın dedi çok mutluyum çook
hepsiburda.comdan aldığım cicileri gelmiş kızımın..
kızıma bende MERVE ismini koyacağım galiba. babası da bende ısındık sat-yılır. bi değişiklik olmazsa KIZIMIN ADI MERVEEEEEE...
ablamın kızına merve dedirttirdim dün. 2 yaşına girecek bir MERVE deyişi var yersiniz ağzını...
MERRMEEEE
isim nasıl?
uni baby yenidoğan da zaten pamuk ve saflaştırılmış su diyo tanıtımında
uni baby yenidoğan da zaten pamuk ve saflaştırılmış su diyo tanıtımında
hande canım merhaba:80:
gülay siparişlerin gelmiş gördüm süper güle güle kullanın
izin verdimmmmben hernekdr orjinal isim taraftarı olsamda hiç falsolu merve gçrmedim severim bu ismi kibar gelir bana güle güle kullansınnn
kızlar yuzmeye baslamam ıcın erkenmı sızceee
he ıyı ozamn ya cunku zor olur pamukla ugrasmak sureklı
kızlarrr bakın ben ne beğendim...gündüzleri oda oda taşıyabileceğim bir salıncak... kendi sallanıyorr, müziklii... bizaat gittim gördümde. ama en fazla 8 aya kadar idare eder bizi...
nasıl sizce?
en ucuz Kraft Otomatik Salncak Ana Kuca fiyat akakce.com'da
kızlarrr bakın ben ne beğendim...gündüzleri oda oda taşıyabileceğim bir salıncak... kendi sallanıyorr, müziklii... bizaat gittim gördümde. ama en fazla 8 aya kadar idare eder bizi...
nasıl sizce?
en ucuz Kraft Otomatik Salncak Ana Kuca fiyat akakce.com'da
canım sen onların öyle tanıttığına ne bakıyosun ben kullanmış biri olarak üstelikte öyle sadece kendi çocuğuma değil ben yenidoğanda çalıştım ve doğumyapan annelerin neredeyse hepsi kontrole geldiklerinde şikayetçi hiç su ile bir olurmu mutlaka her markada koruyucu bir madde var