2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bemim de canım kavun çekiyor şimdi.mevsiminde olmadığımız için sizce ne yapmalıyımmmm

cok canın çektiyse aldır eşine canım azcık yemekten bisi olmaz. Bende geçen gün çilek yedim çok canım çekti görünce azcık yedim işte :)

cok canın çektiyse aldır eşine canım azcık yemekten bisi olmaz. Bende geçen gün çilek yedim çok canım çekti görünce azcık yedim işte :)

kokusu burnumda yahu.galiba aldırmam gerekecek.

Aynen canım ya hiç isim beğenemiyoruz biz.Geçici moda olan isimleri de istemiyorum nasıl karar vericez inan hiç fikrim yok.Beğendiğim bir isim 3 gün sonra hoşuma gitmiyor isim konusunda çok zorlanicaz biz :26:

biz kız olursa zeynep ismini koyacaktık eşimle öyle konuşuyoduk ama kısmet bakalım..

Zeynep bu güzellik var mı soyunda
Elvan elvan güller biter bağında
Arife gününde bayram ayında

Zeynep'im Zeynep'im allı Zeynep'im
Beş köyün içinde şanlı Zeynep'im.....

ben de onun için tabi gelirim diyorum trabzondan kimse yok sanırım buralar da olsun benim için farketmez

Keşke yakın olsaydık sende gelirdin
Ayyyy ne güzel aslında bir sürü hamile kadın bir
araya geliyo düşünsenize

canınız bişey çektiğinde yeyin kızlar yememek daha da sıkar sizi...

kızlar merhaba,
birkaç gündür çok iyiydim geride bıraktım sanıyordum
ama sabah kalktığımdan beri mide bulantım geçmedi
içim ezildi bulantıdan.
baş ağrısı da cabası

kızlar ben geldim ne çok şey kaynatmışsınız ben yokken oku oku bitiremedim. isimler şahane ultrason resimleri şahane inşallah sağ salim gider.

Ben daha öyle aş ermedim ara ara canım birşeyler istiyor ama
normaldede isterdi

zeynep hiçbir zaman eskimeyen ve çok güzel bir isim bence.Bide Zeynepler genelde güzel olurlar Allah gönlünüze göre versin canım

kokusu burnumda yahu.galiba aldırmam gerekecek.

geçenlerde ıspanaklı arnavut böreği aşerdim ama akşam olduğu için önemsemedim ertesi gün unutmuştum tvde gördüm aklıma geldi karnım resmen şişti taş gibi oldu kendimden korktum ilk defa :) eşimi aradım gelirken aldı ama arnavutunu bulamadım türkü olurmu diye aradı olsun dedim türk olsun :)))

zeynep hiçbir zaman eskimeyen ve çok güzel bir isim bence.Bide Zeynepler genelde güzel olurlar Allah gönlünüze göre versin canım

amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin birde doğum yaptığımız aya özel favori isim var eylül :) bakalım kim yada kimler eylülü doğuracak

keşke yakın olsaydık sende gelirdin
ayyyy ne güzel aslında bir sürü hamile kadın bir
araya geliyo düşünsenize

evet çok güzel olurdu.hamiş hamiş hiç bir yere kıpırdayamayız.zaten hiç bir yere gidemiyoruz.annem bir yere gidemezsin diyor eşim zaten iş çıkışı gelip alıyor pazar günleri bile ev."aman aman dinlen sonra gezersin"diyenler.....
Bunalıyorum ama minoşum için katlanacağım

selam kızlar..yine döktürmüşsünüz walla ..okulan geleli 1 saat oldu ve resmen ekrana yapıştım.. benimde mide bulantım var ve mide ekşimeside var gazı cıkarınca rahatlıyorum. genelde yemekten sonra oluyor ve 1 haftadır peynir ekmek yiyorum sanki baska bişey yiyemeiyecekmişim gibi geliyor. meyve de yiyebiliyorum.

folic plus kullanıyorum gunde 3 tane halsizlik olursa elevite geç dedi doktorum ama 3. aydan sonra verecekmiş.

bu arada ben de sigara iciyordum yılbası aksamı ogrendim ve bıraktım ilk zamanlar zordu ama 6+4 de mide bulantısıyla birlikte tiksinme geldi umarım içen arkadaslarımız bir çırpıda bırakırlar.

şu mide dönmesi bir geçse cıkarmıyorum cunku sadece bulanıyor ve yemek fikri bile cok kötü geliyor..umarım tum cekenlerin hemen geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…