benimkide içirtmiyoorr..asla içirtmez zaten de içmiyorum biliyor.dediğin gibi bende bitiyor herşey bebiş için mecburum kuzuum beniim kıyamam ufacık yerde duman altı olmasın haklısın canımm
Işin garip tarafı ben öle çok sigara içen biride değildim ama şimdi ne olduysa aklımdan çıkmıyor hele bugün anlatamam
aynen canım bende senin gibiydim hatta yılbasında kalabalık bi arkadas grubu agırladık evde ben onlara taze sıkılmıs portakal suyuyla eşlik ettim
aynen benimkide öyle biliyor ve bu konuda inanılmaz sert çünkü kendisi içmiyor üfffff allahım kurtar bizi bu sigara illetinden
nası yani hiiç mi içmiyordun??
aaaa bu çok enteresan sigara aşerion galiba
benimkide içirtmiyoorr..asla içirtmez zaten de içmiyorum biliyor.dediğin gibi bende bitiyor herşey bebiş için mecburum kuzuum beniim kıyamam ufacık yerde duman altı olmasın haklısın canımm
senin bebiş 6 haftalıkmış benim 7. haftada kokulara karsı tiksinti başladı parfüm falan çok etkiledi beni. Sigara kokusu da o zaman tavan yaptı. Dur bakalım inşallah sizde de öyle olur.
yok canım içiyordum ama çok değil mesela asla evde içmezdim sigarayı yakar 5 nefes sonra söndürürdüm böle içerdim yani. ama şimdi yok aklımda hep
senin bebiş 6 haftalıkmış benim 7. haftada kokulara karsı tiksinti başladı parfüm falan çok etkiledi beni. Sigara kokusu da o zaman tavan yaptı. Dur bakalım inşallah sizde de öyle olur.
Ben yılbaşı günü öğrendim hamiş olduğumu birsürü hazırlık yapmıştık.
Yanlızca bir yudum şampanya içtim gözüm kalmasın diye
Zaten heyecan ve şaşkınlıktan yeni yılı 60 yaşında çift gibi geçirdik
2.günde ancak kendimize geldik
haha bizde de aynen öyle oldu millet hadi diyor dışarı çıkalım ben bi köşede yok ya evde kalalım daha iyi böyle diyorum ot gibiydi ama en güzel yeni yıldı bizim için. Hatta arkadaşlar dalga geçti seneye de bebek 3 aylık olucak sen yine bırakıp dışarı çıkmazsın dediler. E öyle yani bırakamam ben kuzumu hele bi doğsun bi koklasak ahhh ahhh
kızlar bu arada ben İstanbul Beylikdüzündeyim şu anda lapa lapa kar yağıyor çooook güzel
ayy ne güsellll bizim buralara yağmıyor insan özlüyoorr tadını çıkar.. camdan izlemesi bile güzel..
aynenn canım insan kendine bile söylemeye utanıyor artık bende dikkat edeceğim herkes tiksinmiş ya ben niye tiksinemiyorum?
o yüzden ısrarla tiksinmek gerekiyor kusmak lazım
hatta diyorum üstü üste bir kaç tane içip midemi bulandırsam
sorma ben 12. katta oturuyorum açtım bütün perdeleri çok keyifli yaaAma Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun onlara çok zor biz sıcak yerden güzel diyoruz da bi de onlara sormak lazım
kızlar bu arada ben İstanbul Beylikdüzündeyim şu anda lapa lapa kar yağıyor çooook güzel
bende istoç tayım burayada yeni geldi.
Eşim taksimde oraya henüz ulaşmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?