kız çocukları daha geç mi duyuluyor.6+2 gün ozman benimki de kız mı yanii
öyle diyorlar canım ama bilmiyorum aman sağlıklı hayırlı olsunlarda ama geçen sene erkek senesiydi anam kim hamile ise erkek doğurdu.
kız erkek ozman çin takvimine bakmışmıydın.
maşşallah allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
maşallaahh teyzesinin kuzusunaa seninki tam aşk çocugu olmuş kese kalp şeklinde çıkmış
çinde erkek... sonuç olarak 1 ay beklememiz gerekiyor
Teşekkürler canım. Koyanlar olunca ben de özendim:)
3.5 yıllık evli olmama rağmen hala aşığım babasına evet!
merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza bende hamileyim=)) sata göre hesapladığımda 4+6 bugün. henüz doktora gitmedim ve kafamda birsürü soru işareti var bu arada avrupa yakasında doktor tavsiyesi rica ediyorum sizlerden.
merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza bende hamileyim=)) sata göre hesapladığımda 4+6 bugün. henüz doktora gitmedim ve kafamda birsürü soru işareti var bu arada avrupa yakasında doktor tavsiyesi rica ediyorum sizlerden.
kızlar kızı erkeği boşwerinde isim neler var aklınızda????????? ben hiç bişey düşünemiyorum, daha doğrusu beğenemiyorummm
kızlar kızı erkeği boşwerinde isim neler var aklınızda????????? ben hiç bişey düşünemiyorum, daha doğrusu beğenemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?