valla canım alakası var mı bilmiyorum sizde yorum yapın lütfen . benim bi arkadaşım var karşı apartmanımızda o 5+4 ken gitti ve kalp atışlarını duydu ben 5+2yken gittim biz duyamadık 15 gün sonra duyarız dedi. arkadaşın tahmini şöyle onunki ikinci bebek ilk çocuğu da erkek diyor ki erke çocuğu daha çabuk büyüyor ve gelişiyor kesin ikinci de erkek benimki dedi. bence senin ki kız dedi. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz da benim de içimde bi fıstık varmış gibi geliyor
göründü hayatım ama canım sıkıldı.ama vajinal muayne istedi ben istemedim.neden dedi ben sıcak bakmıyorum dedim.ozaman 1 hafta sonra gel ozaman bakalım dedi.
Erkek bebeklerin daha erken geliştiğini ben de duymuştum.
Ama dediğim gibi hiçbir şey hissetmiyorum.
Artık cinsiyetler belli olunca konuşacağız,demek ki şöyle olunca şu oluyormuş diye
slm
kızlar doktordan geliyorum kalp atışını küçük olduğu için göremedik vajinal muayene istedi bende yaptırmadım. hafta sonra tekrar gidecz.kalp atışını duymamamız normal dedi ama ben kuşkulandın şimdi.sizce normal mi?
herkese merhaba
hepinize huzurlu bi hamilelik ve kolay dogum diliyorum.
son adet tarihim 19 aralık oldugundan içinizdeki kucuk bebeklerden biriyiz
beklenen dogum 25 eylul
oglumu 41 haftalık dogurdugumu düşünürsek ekime de sarkabilir doğumumuz :)
doktorumla ilk randevum yarın
kesin bilgileri yarın alacagım inşaallah
şimdilik elimde soluk renkli idrar tahlili var :)
herkese merhaba
beklenen dogum 25 eylul
kızlar bişey sorucam bnm son adet tarihim 11 aralık ama kan testinde 2 haftalık çıktı bebeğim neye göre hesaplayacağız son adetime göre mi? bu çizelgede öle çıktı da
kızlar bişey sorucam bnm son adet tarihim 11 aralık ama kan testinde 2 haftalık çıktı bebeğim neye göre hesaplayacağız son adetime göre mi? bu çizelgede öle çıktı da
birde dakikada atan kalp atışından kız-erkek anlaşılabiliyomuş ama hiçbir doktor bunu denemez. başına birikir insanlar düşünsenize...benim dr.um 12. haftada söyler cinsiyetini....
Aynen canım dün doktordaydım ve kızım hemen cinsiyetini sordu
Doktorumuzda 12.haftada % 75
16.haftada ise %100 öğrenebiliriz dedi
valla bana da eylül annelerinde kız patlaması yaşanacak gibi geliyor. bakın size bahsettiğim topik bu
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
slm
kızlar doktordan geliyorum kalp atışını küçük olduğu için göremedik vajinal muayene istedi bende yaptırmadım. hafta sonra tekrar gidecz.kalp atışını duymamamız normal dedi ama ben kuşkulandın şimdi.sizce normal mi?
şahsen kız bebeklere bayılıyorum ama hep sağlıklı olsun diyorum bu sefer....hiçte farketmez hanii
valla bana da eylül annelerinde kız patlaması yaşanacak gibi geliyor. bakın size bahsettiğim topik bu
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
herkese merhaba
beklenen dogum 25 eylul
kız doğumda bakmıcak mı adam
ben doktoruma çok alıştım. o çatalda muayene olurken bile sohbet edebiliyorum düşünün yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?