2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah..
Neyse ki daha başındayız.
Deneme yanılma yoluyla en iyiyi buluruz umarım.

valla kızlar benim ve 6 arkadaşımın gittiği doktor aynı ve kendisi bayan.
her ne olursa olsun güvenebileceğim ve günün gecenin hangi saati olursa olsun arayabileceğim biri.
gün içinde çok yoğun epey gözde bir dr. ona ulaşamadığımda asistanı her türlü derdimi dinliyor ve Gülşen hanım müsait olduğu ilk anda beni arıyor.

onu diyorum işte. sen ben iyisiyle karşılaşmışız, onlar kötüsüyle. karşılaşmış olabilirler tabi, çok kötü de bişey öyle davranmış olmaları hatta cezayı bile hak eder. ama genelleme yapmak hoş değil. Allah herkesi istedigi cinsiyetten iyi doktorlarla karsilastisrrin sonucta temennim bu.

önemli olan bebeklerimizin sağlığı bu dr.kötüyse başka dr.gideriz yapılacak başka bir şey yok.allah iii dr.düşürsün.bu yorumları yaparken bile gerildik.bebeklerimiz ne oluyor diyecek şimdi.iii düşünelim

gerilcek bişey yok fikir teyakkisinde bulunuyoruz.

Doktorla ilgili tecrübeler konuşuyor:)

Benim ilk doktorum, bana randevu verdiği saatte gelmedi ve haber de vermedi gecikeceğini, 40 dk bekledim ve doktorumu değiştirmeye karar verdim.

İkinci doktorum ise ağustos sonu eylül başı izinde olacakmış, benim doğumda (10 eylül) burdaymış ama herhangi bir erken doğum olursa veya son 1-2 haftadaki kontorller için başka bir doktora yönlendireceğini söyledi. İstersem şimdiden o doktora geçebileceğimi söyledi. Şİmdiden onun planını yapıp bana da haber veriyor, sonradan tatsızlık çıkmasın diye.

İlk doktorum bayandı, ikincisi erkek. Yorum yapmıyorum, tesadüf diyelim

Neyse kızlar.
Hepimizin tecrübesi kendine özel tabii..
Bu arada düzenli beslenmeye başladınız mı?
Ben tam olarak başlayamadım henüz..

Son düzenleme:
Neyse kızlar.
Herkesin tecrübesi kendine özel tabii..
Bu arada düzenli beslenmeye başladınız mı?
Ben tam olarak başlayamadım henüz..

ben de başlamamıştım ama bebeğim uyardı. c.tesi yaptırdığım testlerde idrarımda aseton çıktı. bu da yetersiz beslenme olursa vücut kendi kaynaklarını kullanmaya başladığında olurmuş. bebeğim artık benim yediklerimden besleniyomuş ve yetmiyomuş. 2 saatte bir yemek yiyorum, pekmez, süt ne bulursam, ceviz vs.

Aslında 12. haftadan sonra asıl önemli diyorlar ama
benim içim hiç rahat etmiyor böyle

bak benim 8. haftada bebeğim benden beslenmye başladı. Sen ne olur olmaz faydalı şeyleri az da olsa yemeye çalış.

Hımmm 8.haftada demek ki artık başlıyor bebeklerden anneden beslenmeye.
En kısa zamanda başlamalı aslında.
Şu iştahsızlık geçseydi

Hımmm 8.haftada demek ki artık başlıyor bebeklerden anneden beslenmeye.
En kısa zamanda başlamalı aslında.
Şu iştahsızlık geçseydi

o geçmiyo maalesef. hatta 8. hafta civarı tavan yapıyo ama öğüre öğüre de olsa yicem valla. kimse beni tutamaaaaz.

sol kasığımda az önce hareketlenme oldu.çok erken bu ne olabilir kızlar.......fikri olan var mı?

şimdiden düzenli yemeye başlamalıyız. ben zor da olsa başladım.
her sabah mutlaka yumurta ve peynir yiyorum.
öğlen sebze ya da çorba.
doktorum haftada 3 gün kırmızı et, 2 gün balık diğer günler bakliyat ya da tavuk olabilir diyor.
ben de demir eksikliği var o yüzden kırmızı ete yükleniyor ama zorla yiyorum diyebilirim.
kahvaltı sonrası 1 kuru kayısı yarım ceviz, öğleden sonra da aynı
akşam da kavrulmamış 2-3 tane fındık ve badem veriyor.
yoğurdu çırpmazsam yiyemiyorum, sütü de müsliyle falan alabiliyorum.
ama sürekli su içiyorum ne yapın edin susuz kalmayın.

bu arada kırmızı et yanında mutlaka yeşil salata yemeliymişiz ki demir emilimi artsın.
benim dr. pilav makarna vermiyor.
çoook canın çekerse 1 kaşık diyor :)

normal doğumdan yana olduğu için 12-13 kilo ile doğuma girersek süper olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…