sorma canım öyle moralimi bozduki sesini duyacak olma düşüncesi bile karnımın ağrımasına sebep oluyoheee bu arada muayeneye gittiğimde burnum tıkalı sesim kısılmış zor ayakta duruyorum bi demedi hastasınız sanırım bana danışmadan ilaç kullanmayın buda benim kartım diye :2: ben kartını asistanından aldım..
neyse kızlar hayırlısı bakalım yarınki doktor inşallah güzel çıkar..
valla kızlar benim ve 6 arkadaşımın gittiği doktor aynı ve kendisi bayan.
her ne olursa olsun güvenebileceğim ve günün gecenin hangi saati olursa olsun arayabileceğim biri.
gün içinde çok yoğun epey gözde bir dr. ona ulaşamadığımda asistanı her türlü derdimi dinliyor ve Gülşen hanım müsait olduğu ilk anda beni arıyor.
önemli olan bebeklerimizin sağlığı bu dr.kötüyse başka dr.gideriz yapılacak başka bir şey yok.allah iii dr.düşürsün.bu yorumları yaparken bile gerildik.bebeklerimiz ne oluyor diyecek şimdi.iii düşünelim
Neyse kızlar.
Herkesin tecrübesi kendine özel tabii..
Bu arada düzenli beslenmeye başladınız mı?
Ben tam olarak başlayamadım henüz..
gerilcek bişey yok fikir teyakkisinde bulunuyoruz.
Neyse kızlar.
Herkesin tecrübesi kendine özel tabii..
Bu arada düzenli beslenmeye başladınız mı?
Ben tam olarak başlayamadım henüz..
bende başlayamadım maalesef canım henüz birde yatıyorum yemek de yapamıyorum pek o da kötü oldu
Aslında 12. haftadan sonra asıl önemli diyorlar ama
benim içim hiç rahat etmiyor böyle
ben de başlamamıştım ama bebeğim uyardı. c.tesi yaptırdığım testlerde idrarımda aseton çıktı. bu da yetersiz beslenme olursa vücut kendi kaynaklarını kullanmaya başladığında olurmuş. bebeğim artık benim yediklerimden besleniyomuş ve yetmiyomuş. 2 saatte bir yemek yiyorum, pekmez, süt ne bulursam, ceviz vs.
bak benim 8. haftada bebeğim benden beslenmye başladı. Sen ne olur olmaz faydalı şeyleri az da olsa yemeye çalış.
Hımmm 8.haftada demek ki artık başlıyor bebeklerden anneden beslenmeye.
En kısa zamanda başlamalı aslında.
Şu iştahsızlık geçseydi
o geçmiyo maalesef. hatta 8. hafta civarı tavan yapıyo ama öğüre öğüre de olsa yicem valla. kimse beni tutamaaaaz.
Evet beklesek de değişen bir şey olmayacak belli.
Ne kadar erken başlarsak o kadar iyi
sol kasığımda az önce hareketlenme oldu.çok erken bu ne olabilir kızlar.......fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?