2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İstersen leblebi niyetine iç dedi bana
ama önermedi
Bende şimdilik memnunum evet methini çok duydum

İstersen leblebi niyetine iç dedi bana
ama önermedi
Bende şimdilik memnunum evet methini çok duydum

E o zaman siz şimdi folik asit içmiyor musunuz?içmiyorsanız bence hemen başlayın, bebeğin önce sinir sistemi oluşuyor, folik asit de sinir sisteminin düzgün oluşması için çok ama çok önemli.

E o zaman siz şimdi folik asit içmiyor musunuz?içmiyorsanız bence hemen başlayın, bebeğin önce sinir sistemi oluşuyor, folik asit de sinir sisteminin düzgün oluşması için çok ama çok önemli.

Yok içmiyorum canım zaten 8 haftadan sonra pek bir anlamı yokmuş.
Birsitede okumuştum,doktorun sitesiydi.
Ben 4-5 aydır bebek istiyordum daha evvel içtim sonra sıkılıp bıraktım.

Ben bir sene boyunca düzenli olarak içtim canım, doktorumda artık önemli olmadığını söyledi bu yüzden içimiyorum. Kalp atışları için gideceğimiz haftada bir kaç test yaptıracak o zaman gerek görürse vitamin takviyesi yapacak galiba elevit falan verir sanırım.

Yok içmiyorum canım zaten 8 haftadan sonra pek bir anlamı yokmuş.
Birsitede okumuştum,doktorun sitesiydi.
Ben 4-5 aydır bebek istiyordum daha evvel içtim sonra sıkılıp bıraktım.

kesinlikle doğru değil içmen gerekiyor çünkü folik asit vücutta depolanan birşey değil 4 ay dolana kadar hergün aralıksız içmen lazım. Ama belki de onu içmeyip sürekli yeşil yapraklı sebzeler yiyosundur bilemem tabe.

slm kızlar benim bugünlerde doktorumla ilgili sorunum var.. yeni doktor arayışına girdim sebebi ise cuma akşamı doktorun istemiş olduğu 4 adet test sonucu.C.tesi test sonuçları çıkmıştı hastanenin internet adresinden baktım sonucum referans aralığı dışındaydı ve tedirgin olduğum için saat akşam 21:30 da aradım kendisini ve konuşmamız aynen şöyle gelişti :)
"efendim"(canlı bi sesle)
"iyi akşamlar ... hanım ben lıght müsaitmisiniz acaba"
"buyrun" (mıymırık bi ses tonuyla)
"benden cuma akşamı test istemiştiniz azönce sonuç çıkmış ama referans aralığında değil ve bundan dolayı tedirgin oldum rubella pozitif çıkmış" dedim
"o geçirmişolduğunuz ve korunduğunuz anlamına gelen bi hastalık" dedi (mıymırık bi sesle)
"bide hepatit b antijeni var oda..."
"uffff lıght hanım bunlar önemsiz şeyler bunları sonra değerlendirelim olurmu biraz uzanmıştımda"
"peki.. iyi akşamlar"...

bugünde sağlık ocağına gittim kayıt olmam gerekiyormuş ve ordada test yaptılar idrar tahlilinde idrarımda kan çıktı..
aradım doctoru hastanede değil izinli günüymüş ondan başka biri de yardımcı olamıyormuş ee ne yapabilirim dedim kendisine cep telefonundan ulaşabilirisniz dediler. ararmıyım hayatta aramam bende başka bi doktora yarın randevu aldım inşallah iyi bi doktordur..
bu arada gittiğim hastane adı sanı duyulmuş baya methedilen ve muayene ücretleri acayip yüksek bi hastane.. paranla rezil olmak deyimi burası için çok çok uygun oldu..

bebeğin organları oluşana kadar önemli folik asit.bu da sanırım ilk üç ayı kapsıyor.daha sonra içmende yarar var mı bilmiyorum ama 8 haftadan sonra bırakmak çok erken.

Yani şimdi ne desem bilemiyorum,ben zaten ilaç içemem ve çok sıkılmıştım.
Sonra doktorda çok gerekli görmeyince bende iyice relax davrandım
fakat şöyle bir durum varki oda folik asit son dönemlerin popüler hamile ilacı
yani ben kızıma hamileykende kullanmadım

Tabiki tercih meselesi kimi doktor şiddetle tavsiye ediyor,kişilerde içiyor

Çok ilgisiz davranmış sana, bence de bir tepkiyi hakediyor. Daha lendine uygun bir doktor bulabilirsen ona git bence, gerçi belki de seni stres ypmamak için öyle demiştir. Hani üslubu öyle de olabilir bilemiyorum ama sen tavrını beğenmediysen değiştirmek en büyük hakkın tabi.

bebeğin organları oluşana kadar önemli folik asit.bu da sanırım ilk üç ayı kapsıyor.daha sonra içmende yarar var mı bilmiyorum ama 8 haftadan sonra bırakmak çok erken.

Kesinlikle hatta 4 ay.

katılıyorum paranla rezil olmaya benim başıma çok geldi.şu anda devlet hastaneleri çok iii ben onlar da çareyi buldum.tepkisi son derece yanlış.ama şikayet etsen kendi kılıflarına çok iyi uyduruyorlar.ben bebeğimin ölümüyle ilgili rapor istedim 15 günde verebildiler o da yalan yanlış yazarak.hastane müdürü bile aramıştı ne için istiyorsun diye.kesinlikle güven olmaz böyle insanlara.sen doktorunu devletten seç.yine de sen bilirsin.

Tabi son karar senin yine de, bir de hamilelik ve analık geçmişin varsa bize laf düşmez:)

lightlife nasıl bir doktormuş o öyle
Sinir oldum doğrusu,bence de sen başka bir doktora bak.
Ne demek offf,para veriyorsun o kadar.
İşi o değil mi,Allah'ım ya..

Şimdi ağzımı doldurup bişiy söylemek isterdim ama neyse.
Terbiyemi bozmayayım.
Geçenlerde bir baş ağrısı musallat oldu ölüyorum.
İlaç kullanmak istemiyorum,korkuyorum.
Hemen eski usul şeyler denedim;Ilık duş,masaj,kafaya patates bağlamak.Karanlık ve sessiz odada dinlenmek v.s ama nafile.
En son artık dayanamadım eşime beni acil hastaneye yetiştir dedim.
Tam çıkacakken hastaneye gitmek mühim değilde onların yapacakları işlemleri kaldıracak halim yok
kesin para yolmak için emar bile çekecekler.
Doktoru aramak aklıma geldi saat 23:15 göze aldım aradım.
Gayet güzel bir ses tonuyla karşıladı beni...
-Hastaneye boşuna gitme,Hemen açık bir eczane bulup 4-6 saat ara ile minoset al geçer dedi.
Ben özür üzerine özür diledim rahatsız ettim diye oysa o
-Ne zaman ihtiyaç duyarsam arayabileceğimi,asla rahatsız etmediğimi söyledi

evet benimki de, cep numarasını verdi, evim de muayenehaneme yakın dedi. ne zaman istersen ara, aklına yatmıyosa da muayenehaneyi açar ultrasonla bakarız demişti.

ıyyy canıım çok gıcık bi durum okurken sinie oldum bende..
değiştir bencede sonuçta önemli konular ve insanlar normal olarak ilgi bekliyorlar..bekliyoruz yani ve onlarda bi ahmet ilgilenmek zorundalar..iyi yapmışın canım başka bi dr bul

insan doktorunu aramaya korkarmı yaa ben korkuyorum hamilelikten daha çok stres yapıyo bana.. 1 hafta önce kanamam oldu diyorum geçmiş diyo progestan kullanma ilişki serbes haftada enaz 3 gün 15 dk yürü uzanmadan maydonozdan bişey olmaz diyo.. cuma gününden beri lekelenmem var ilaç kullanmıyorum

bilmiyorumki şekerim yaaa :44:
lightlife nasıl bir doktormuş o öyle
Sinir oldum doğrusu,bence de sen başka bir doktora bak.
Ne demek offf,para veriyorsun o kadar.
İşi o değil mi,Allah'ım ya..

başka doktora randevu aldım bakalım inşallah iyi bişey çıkar..

evet benimki de, cep numarasını verdi, evim de muayenehaneme yakın dedi. ne zaman istersen ara, aklına yatmıyosa da muayenehaneyi açar ultrasonla bakarız demişti.

Yani doktor dediğinin yapması gereken,vicdanı olan bu şekilde yaklaşır.
Allahım bizi paragöz ve tüccar doktorlardan korusun.

Yani doktor dediğinin yapması gereken,vicdanı olan bu şekilde yaklaşır.
Allahım bizi paragöz ve tüccar doktorlardan korusun.

amiinn canıımm nasıl olsa sağlık önemli diyerek parayı düşünmüyoruz onlarda üzerimizden ticaret yapıyorlar..herşeyden önce vicdan gerekiyor vicdan!

helalll işte aradığım doktor buuuu kesin erkektir.. erkek dr istiyorum bende ama kocam müsaade etmiyo kimbilir neyse bayanlar mıymırık oluyo genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…