2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy evet düşünemedim hiç:26:
Neyse şimdi sayfa ilerlerse okunmaz,görülmez
Evet evet artık internet siteleri falan varmış.
Ama zor ya..En iyisi hiç istememek..
Hımm ya da mevsiminde şeyler aşermek

işte dedim ya göz görünce istemiyor olmayan aşeriliyor hepbende aşermedim henüz öyle aman aman gözümün önünden gitmeyen birşey olmadı daha henüz

ben bide deniyorum çikolata konusunda kendimi. alıp ağzıma atıyorum yiyorum ama ikinciyi hiiiiç istemiyorum. yoksa ben o paket bitene kadar komaya girerdim yaniii

Ben bol bol salatalık turşusu yiyorum. Önceden de çok severdim ama şimdi daha bi güzel geliyor bana. Tatlıyla pek aram yok aşerme falan da olmuyo ama herşeyden biraz biraz yemeye çalışıyorum. Sütle aram hiç yok peynir ve yoğurt çok severim hergün tüketiyorum ama sütü zorla içiyorum o da mutlaka içine nesquik falan koyarak olabiliyor

insallah canım rabbım yardımcın olsun.guzel haberlerini beklıyoruzz.

inşallah canım dualarımız seninle.. inşallahh hadi bakalımmm
sağolun kızlar inşallahhhhhhhhhhhh...hep dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...hepimiz için....
ay ewet yaaa....bitter çikolata ve ben...onsuz hayat düşünemiyorum ama şimdi umrumda değil. karşımda oturuyor ve ben yüzüne bakmıyorum...

bende öyle yaaa hamile olduğumu öğrendim öğreneli çikolatayla aramıza dağlar girdi:))ne çok anlaşırdık oysa:))şimdi 1 parça alıyorum belki bana öyle geliyordur diye ama yok ikinci parçayı almıyorum...eskiden olsaaaa ufffff:))
bugün bi turşu yedim anlatamam:))anlatırken hala ağzıma sular düşüyor:)))ekmeğimi bile suyuna banıp banıp yedim...korktum walla midem kötü olcak diye:))bıraksalar suyunu içecemde kusarım diye korktum...ayyyyy ağzım yine şapır şaprur oldu....kızlar umarım sizi etkilemişimdir...

:) öyle güsel anlatmışın ki ağzım sulandııı

aynen senin gibiyim eskiden hiç aklıma gelmezdi şimdi turşu ve zeytin vazgeçilmezim oldu..
benim de suyunu içesim geliyor ama midemden kıvranmak istemiyorum.
herşeyi kararında tüketmek lazım
çok tuzlu tansiyonumuzu çok tatlı da şekeri tetikliyor
ki gebelikte ikisi de çok tehlikeli.

canım inşallah yarın sen de güzel haberlerle gelirsin,içini ferah tut :)

Doğru canım haklısın dikkat etmek lazım....sağol canım,inşallah yarın güzel haberlerle gelirim koşa koşa buraya....

kızlar benım canım da hıc bırsey ıstemıyor.sut falan hıc ıcmıyorumm.meyva bazen kendımı cok zorlarsam.herseyden mıdem bulanıyor.hele bu aralar yumusatıcıya taktım.oysa kı kokusuna bayılıyordummm.
evet kızlar valla hıc dızılerdekı fılımlerdekı hamılelıkden eser yok.cok zorr cook.rabbım guc kuvvet versın hayırlısıyla kucagımıza alalım ufaklıkları işl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…