Ayy evet düşünemedim hiç:26:
Neyse şimdi sayfa ilerlerse okunmaz,görülmez
Evet evet artık internet siteleri falan varmış.
Ama zor ya..En iyisi hiç istememek..
Hımm ya da mevsiminde şeyler aşermek
bende çok istemiyorum artık yani önceden heran yiyebilirdim ama şimdi istemiyorum..
ama ekşiyede bi eğilimim yok yanii enteresann
Aynen canım benim de..
Ne tatlı ne ekşi.
Hiçbir şey yemek istemiyorum.
işte dedim ya göz görünce istemiyor olmayan aşeriliyor hepbende aşermedim henüz öyle aman aman gözümün önünden gitmeyen birşey olmadı daha henüz
tvde filmlerde dizilerde gördüğümüz hamileliklere hiç benzemiyormuş yahu
İnşallah 2. trimesterde acısını çıkarırız artık
Aynen
Onlar daha bir renkli oluyordu.
Diyorum ben eşime zaten,bak ne kadar zararsızım,sen hamile olsan hiç çekilmezdin oysa
insallah canım rabbım yardımcın olsun.guzel haberlerini beklıyoruzz.
sağolun kızlar inşallahhhhhhhhhhhh...hep dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...hepimiz için....inşallah canım dualarımız seninle.. inşallahh hadi bakalımmm
ay ewet yaaa....bitter çikolata ve ben...onsuz hayat düşünemiyorum ama şimdi umrumda değil. karşımda oturuyor ve ben yüzüne bakmıyorum...
Kızlar dua edin yarın sabah kalp atışları için gidicez....inşallah güzel haberlerle gelirim....
inşş güzel haberlerle dönersin canım
Sorum arada kaynadı kızlar,bi bakar mısınız?
inşş güzel haberlerle dönersin canım
sağolun kızlar inşallahhhhhhhhhhhh...hep dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...hepimiz için....
bende öyle yaaa hamile olduğumu öğrendim öğreneli çikolatayla aramıza dağlar girdi:))ne çok anlaşırdık oysa:))şimdi 1 parça alıyorum belki bana öyle geliyordur diye ama yok ikinci parçayı almıyorum...eskiden olsaaaa ufffff:))
bugün bi turşu yedim anlatamam:))anlatırken hala ağzıma sular düşüyor:)))ekmeğimi bile suyuna banıp banıp yedim...korktum walla midem kötü olcak diye:))bıraksalar suyunu içecemde kusarım diye korktum...ayyyyy ağzım yine şapır şaprur oldu....kızlar umarım sizi etkilemişimdir...
sağolun kızlar inşallahhhhhhhhhhhh...hep dua ediyorum inşallah bi aksilik çıkmaz...hepimiz için....
bende öyle yaaa hamile olduğumu öğrendim öğreneli çikolatayla aramıza dağlar girdi:))ne çok anlaşırdık oysa:))şimdi 1 parça alıyorum belki bana öyle geliyordur diye ama yok ikinci parçayı almıyorum...eskiden olsaaaa ufffff:))
bugün bi turşu yedim anlatamam:))anlatırken hala ağzıma sular düşüyor:)))ekmeğimi bile suyuna banıp banıp yedim...korktum walla midem kötü olcak diye:))bıraksalar suyunu içecemde kusarım diye korktum...ayyyyy ağzım yine şapır şaprur oldu....kızlar umarım sizi etkilemişimdir...
:) öyle güsel anlatmışın ki ağzım sulandııı
aynen senin gibiyim eskiden hiç aklıma gelmezdi şimdi turşu ve zeytin vazgeçilmezim oldu..
benim de suyunu içesim geliyor ama midemden kıvranmak istemiyorum.
herşeyi kararında tüketmek lazım
çok tuzlu tansiyonumuzu çok tatlı da şekeri tetikliyor
ki gebelikte ikisi de çok tehlikeli.
canım inşallah yarın sen de güzel haberlerle gelirsin,içini ferah tut :)
Ayyy kusura bakmayın kızlar yaaa....utandım şimdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?