2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

umarım canım senin kesilmiş galiba maşallah nazar değmesin. bizlerin de öyle kesiliverse çünkü insanı halsiz bırakan kısıtlayan çok kötü bişeymiş.

Evet benim çok kısa sürdü,birden de kesildi.
Güzel ama işte korkutuyor insanı:26:
Her şey yolunda olsun da..

merhabalar... yine döktürmüşsünüz okuyamadım hepsini... nasıl gidiyor? benim bulantılar başladı dünden beri çok fenayım.

bizimde kötüydü ama bi haftadır yok pek bişey sabahlar kerken kalkınca kahvaltı yapmazsam oluyo seninde geçer inşallah en kısa zamanda

Son düzenleme:
iyi aksamlar kızlar ne cok muhabbet olmus yine oku oku bitiremedim ama hep guzel haberler verilmis cok sukur..Pıtpıtları duyanların, keseleri gorenlerin gozu aydın.. bizim yeni kontrolumuz subatın ilk haftasında olucak ben bebisimi cok ozledim zaman geçmiyo bir türlü 8 haftalık olduk artık cok sukur

İyi akşamlar canım hoşgeldin.
Şubat'ın ilk haftası erken değil mi tatlım:26:
Tarama testi için mi yoksa genel muayene mi?

kızlar bu arada catlatları biraz olsun onlemek icin şimdiden önlem almaya başlayın geçen gün Ebru Şallı bi karışım önerdi avokado yağı,badem yağı ve e vitamin kapsulunu kırıp karıştırın çatlamaya elverişli bölgelere uygulayın dedi. Ben amerikadan kakao yağı almıştım hamileler için şimdilik onu uyguluyorum bitince bunu yapıcam. Tabi çatlayacağı varsa çatlıyomus engellemek imkansiz ama yine de önlemimizi alalım

Kızlar bakıyorum da diğer topiklere,
9. ya da 10. haftada çıkmış göbüşler bazılarında.
E öyleyse fazla zamanımız kalmadı bizim de

Badem yağı tüylendiriyor diyorlar:44:
Benim annemde var çatlaklar,kesin bende de olacak.
Şimdilik yağ falan kullanmıyorum.
Bugün itibari ile duş sonrasında vücut nemlendiricisi kullanacağım.
3. ayda başlarım sanırım tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…