• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm nasil olabiliyor 25. haftada 1 kg yaa,

:53: :53: :53:

zaten 500 gr civari bebektir,
suyu, plesantasi
sonra meme dokusu buyuyor
kan hacmi artiyor 1-2 kg

demek ki sen kendi vucudundan zayifladin, bu deklerim artti..

ben ilk 4 ay 3-4 kg verince daha yeni onları aldım.geçen ay 2 kg aldım ama ilk hamilelik kiloma göre 1 k farkettim. 58.5 59 arasıydım şu anda da 59.6 kg çıkıyorum. ama bende iştahsızlık var. dr 2 hafta önce bebek normal dedi ama ben ine de korkuyorum. çok kilo da problem ama benim gibi almamak da problem...
canım hiç bişi istemiyo zorla yemek yiyorum. İnşallah oğluşum sağlıklı olur

13 kilo :58:

canım ben vermesini ya da görüntümü değil de bebeği düşünüyorum....
gerçi tek şişman anne ben değilim..inşşallah sağlıkla gelirler:emir_bebek:

bende bende şişman anneyim, tam 13 kilo, hatta cumartesi dr. tarttı 14 ün üstündeydi, o zamandan beri salata ağırlıklı besleniyorum, bu sabah bi baktım 13 e düşmüşüm :))))) çok mutluyum...

ayrıca yanlız olmadığıma çok sevindim walla, burdaki arkadaşların neredeyse tümü 3-5 kilo aldı :59:,

:nazar:ohh şeker yüklemeside yapılmış, sorunda çıkmamış geçmişolsun..bende bugün tetanoz aşısı oldum..2.dozda bir ay sonra

sagol canim darisi herkesin basina insallahh doktor bana tetanoz asisi yaptirmamin gerekli olmadigini söyledi o yüzden de yapilmadi ama burda herkesin yaptirdigini görünce bi tedirginlik duyuyorum vallaaa

Canım gözün aydın yükleme sonucun iyi çıkmış. Eee! Türkiye ye geldiğinde burada bir dr. agider cinsiyetten emin olursun olmadı :))

sagol canim darisi herkesin basina insallahhh :) artik öyle yapicam orda da bi doktora gidicem de alisveristen önce gitmem lazim umarim denk getirebilirim :)

kids_go, sonucun iyi çıkmış, hayırlısı olsun. darısın tüm hamilelerin başına:)
banada şeker 24ncü haftada yapılacağını söylediler ama benim aklım alamadığı bir şey var. şimdi benim normalde 23 hafta olmalı ama bebek bir hafta ileri gittiği için ben neye göre gidecem acaba:) zaten haftaya yine detaylıya girmek zorundayım umarım hiç bir sorun çıkmaz

sagol canim insallahhh :) bana da 24.haftada yapilicagini söylemislerdi ama erken yaptilar biraz 2 hafta burda olmicagim icin bi de haftaya paskalya var o yüzden herhalde 1-2 hafta erken gec olmasi bi sorun yaratmaz dedi doktor bana dün ama herhalde adetine göre olan haftaya göre gitmen gerekiyo canim

kids_go seker cikmamis sende de , gozunaydin
kilo kontrolu zorlasmaya basladi cnm artik yaa haftalar ilerledikce, diy mi?

turkiye ye gelisine az kaldi, hadi bakalimm:34:

sagol canim sorma valla bi anda aldim bu kadar kiloyu baslarda hic bisey yoktu bende sasiriyorum ama bakinca öyle fazla bi kilo yok bi karnim bi de kocaman gögüslerim var :))) türkiyede daha fazla alicam gibime geliyo özledigim yemek istedigim seyler cok:)

Oh ne güzel düşük çıkmış senin, benimde en çok korktuğum benim ilkinde yüksek çıkmıştı sonra 100 lük yaptırmıştık allahtan o düşük çıkmıştı

sagol canim ya benimde aclik sekerimi ölctügünde sinira yakin dediler acayip korktum ama digerleri düsük cikinca rahatladim vallaa

gunaydin kizlarrrr. umarim herkesler iyidir. gene dun bi yazdim ondan sonra bakamadim. valla ben test yaptirmiycam dedigimden beri doktora gitmeyeli yil oluyor cokta mutluyum bole:) ama doktor arkadasim gelicek yarin buraya. artikin ona solerim.

kids go sen ne zaman gidiyorsun turkiyeye?

canim nasilsin??? ben gittiginden beri fazla giremedim senin yazdiklarini da okuyamadim hersey yolunda sanirim ben 27si aksami gidicem insallah ama su ucus heyecani bitiriyo beni bu aralar bi an önce gitsem de dönsem diyorum :)))

Son düzenleme:
ben ilk 4 ay 3-4 kg verince daha yeni onları aldım.geçen ay 2 kg aldım ama ilk hamilelik kiloma göre 1 k farkettim. 58.5 59 arasıydım şu anda da 59.6 kg çıkıyorum. ama bende iştahsızlık var. dr 2 hafta önce bebek normal dedi ama ben ine de korkuyorum. çok kilo da problem ama benim gibi almamak da problem...
canım hiç bişi istemiyo zorla yemek yiyorum. İnşallah oğluşum sağlıklı olur

hee tmama simdi oldu,

sen basta vermissin; simdi onlari almissin. son ay 2 kg alman normal cnm. haftada 450-500 gralmaliyiz biz simdi..

bende bende şişman anneyim, tam 13 kilo, hatta cumartesi dr. tarttı 14 ün üstündeydi, o zamandan beri salata ağırlıklı besleniyorum, bu sabah bi baktım 13 e düşmüşüm :))))) çok mutluyum...

ayrıca yanlız olmadığıma çok sevindim walla, burdaki arkadaşların neredeyse tümü 3-5 kilo aldı :59:,

yalnız deilsiniz cnm bende 9-10 kilodayım şuan ... gebelik.org'da baktım içinde bulunduğum haftaya göre almam gereken 7-10 kg muş... önceleri bende biras endişeleniodum ama içim rahatladı biras... bakalım pazartesi kontrolüm var dr ne dicek merak ediorum... ben yinede son günlerde her gün 20. dk yürüyüşe başladım bi de yediklerime dikkat ediorum tatlıyı kestim gibi :))

kids go canim valla korkma korkulacak bisey yok. zaten seninde yolun uzun degil. ki bende ciddi anlamda ucus korkusu olmasina ragmen gayet rahatti. bide karnini gosteren bisey giyki gerci hemen yardim ediolar birisi gorunce bavulunu arabaya koymaya. bana hemen birisi yardim etti hop hop dedi kaldirma koydu hemen bavulu o tasiyici arabaya:)

bende 6 kilo aldım
47 kiloyla başlamıştım şimdi 53 oldum hayatımda ilk defa 50 üzerine çıktım
kendimi çok ağır hissediyorum.bende internetten baktım 5-7 kilo arası alınması gerekiyormuş
doktorumda hamilelik boyunca 14 kg alsan çok iyi olur demişti
bakalım ne kadarla doğuma gireceğiz :)

merhaba kızlar :34:
bende inşallah ağustos 2011 annesiyim ilk günden beri sizi takip ediyorum
üye olmadığım için yorum yapmak kısmet olmadı
21 hafta 1 günlük hamileyim :nazar:
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım
hoşgeldin aramıza cnm...
bebişin hayırlı olsun bende tüp bebişler hamiş kaldım senle beraber 4 kişi oldu topikte tüp bebiş :1:
hee tmama simdi oldu,

sen basta vermissin; simdi onlari almissin. son ay 2 kg alman normal cnm. haftada 450-500 gralmaliyiz biz simdi..

nası yaniii bende 75le başladım hamileliğime kusma bulantı istifra 70e düştüm şimdi ise 76yım
ben şimdi 1 kilomu almış oluyorum 6mı?
bence 6kg almış oluyorum ama
sen ne diyosun?

bende de 2 turlu oluyor karnimda sertlesme,
1. karnim davul derisi gibi geriliyor bazen, o da genelde sirkette oluyor, sanirim isyerinin yemeklerini siskinlik ve gaz yapiyor ondan.

2. bazen bebegim icerden ellerini ya da ayaklarini dayayip olanca gucuyle ittiriyor sanki; icerden disari dogru bir baski oluyor; hatta distan da gozle goruluyor; karnimin o tarafi sisiyor boyle disari dogru diger tarafi bos kaliyor; esime gosteriyorum bak bebegimiz burda su an diye, o da goruyor, sonra bebeknormal sekline gelince o kasilma da geciyor

boyle biseyler mi sizdekiler de.

ben de yarin izinliyim arkadaslar, doktor kontrolum + 2.doz asim var.

gunaydinn

herzaman_seninle cnm ayrintilin iyi gecmesine sevindim;
daha sonra yasadiklarin uzucu olmus tabi ama sonucta bisey cikmamis sukur
benimde ayrintilida doktor rahmimde bolme (septum ) oldugunu, bebegin ters durdugunu, erken dogum riski yapabilecegini soyledi.
ama rahim agzini olctu ve rahim agz boyutum iyi, bu riski bertaraf ediyor simdilik dedi,
o yuzden takmiyorum cnm.
Allah'in izniyle biseycik olmazz

kids_go seker cikmamis sende de , gozunaydin
kilo kontrolu zorlasmaya basladi cnm artik yaa haftalar ilerledikce, diy mi?

turkiye ye gelisine az kaldi, hadi bakalimm:34:
sğl cnm çok şükür sancı çıkmadı yaa
inş bebeklerimiz zamanında ve sağ salim doğarlar...
geçmiş olsun canım..sorunsuz geçecek günlerimiz hiç merak etmeyin..
gyno ferro sanol kan ilacı her sabah aç karnına içyorum..eleviti akşam alıyordum doktorum
gündüze dön daha iyi olur dedi..doktoruna bir sor istersen..

şeker yüklemesi iyi geçen arkadaşım sana da çok sevindim.

bir de kızlar hiç mi yemek yemiyosunuz 3 kilo 5 kilo alıyosunuz :26:
ben çok kilo aldım :59: ama üzmüyorum kendimi..önce pisikolojik olarak hazır olmalıyım.

herşey iyi olacak herşey iyi olacak :81:
sğl cnm..
inş sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğimiz ve sağlıkla ddoğururuz bebişlrimizi...
Gözünaydın cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim NST' ye de alışmış oldun işte 8.aydan sonra 15 günde bir hft bir gireceğiz ona

Oh ne güzel düşük çıkmış senin, benimde en çok korktuğum benim ilkinde yüksek çıkmıştı sonra 100 lük yaptırmıştık allahtan o düşük çıkmıştı

Üzülme cnm bende çok kilo aldım veririz inş.doğumdan sonra 7 kilo aldım ama hftdır çok aburcubur yiyorum :-((

Günaydın herkeseeeeee

ben erkenden nst olayını yaşadım çok zor bişidi gerçekten
yani 8.aydan sonrası çokta önemli değil gibi ama
5.ayda nst ye bağlanmak çok morel bozucu oldu

hoşgeldin aramıza cnm...
bebişin hayırlı olsun bende tüp bebişler hamiş kaldım senle beraber 4 kişi oldu topikte tüp bebiş :1:

nası yaniii bende 75le başladım hamileliğime kusma bulantı istifra 70e düştüm şimdi ise 76yım
ben şimdi 1 kilomu almış oluyorum 6mı?
bence 6kg almış oluyorum ama
sen ne diyosun?

6 almis oluyosun cnm evet,

ben de onu demek istedim arkadasa,
aslinda 1 kg almis olmuyosun demek istedim...

arkadaşlar dün yaşlı bir teyze bana normal doğum istediğimi söyleyince çok oturmamı devamlı hareket halinde olmam gerektiğini çünkü oturmanın bebeği şişirdiğini ve rahiminde perdelendiğini söyledi bende sizinle paylaşmak istedim :34:

arkadaşlar dün yaşlı bir teyze bana normal doğum istediğimi söyleyince çok oturmamı devamlı hareket halinde olmam gerektiğini çünkü oturmanın bebeği şişirdiğini ve rahiminde perdelendiğini söyledi bende sizinle paylaşmak istedim :34:

Canım hareketsizlik en kötü şey bizim için. Eğer sürekli oturduğun bir işin varsa, mutlaka her gün tempolu yürüyüş yapmak gerekiyormuş. Ben çok hareketliyimdir.İnşallah çok kilo almayız, doğumlarımızda rahat geçer :69:

Son düzenleme:
meraba bayanlar ben geldımmm

bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm :(:(

Back
X