• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cuma günü bir trafik kazası geçirdik ama oğlum gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür. allahım hepimizin bebişini korusun inşallah. terslikler uzak olsun bizlerden.:59: 2o. haftamıza girdik bugün yolumuzu yarıladık artık:65:

Geçmiş olsun canım...
Bizde cumartesi korna çalmamıza rağmen halen arabanın üstüne doğru koşan iki genç kıza çarpıyorduk nerdeyse...Allahım korudu da eşim direksiyonu kırdı...
Dikkatli olmak lazımda işte oluyor bunlar yinede...:

geçmiş olsunn kızlar. Allah kazadan beladan korusun herkesi...

Son düzenleme:
cuma günü bir trafik kazası geçirdik ama oğlum gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür. allahım hepimizin bebişini korusun inşallah. terslikler uzak olsun bizlerden.:59: 2o. haftamıza girdik bugün yolumuzu yarıladık artık:65:
gecmıs olsun canım allah korumus allah bır daha nasıp etmesın

REDMASK aynen cnm,
benim de karnim buyudu ama his yok,
aynen karin-bagirsak gurultusu duyuluyor anca

bazen baloncuk gibi bisey pit ediyor sanki ama 1 kere sonra ne oldugunu ben anlamadan gecip gisiyor :-(

nehir1001 cok gecmis olsun cnm
Allah bidaha yasatmasin

esen billg.in bozulmus,
cepten okuyosan merhaba tatlim. nasilsin ???

REDMASK aynen cnm,
benim de karnim buyudu ama his yok,
aynen karin-bagirsak gurultusu duyuluyor anca

bazen baloncuk gibi bisey pit ediyor sanki ama 1 kere sonra ne oldugunu ben anlamadan gecip gisiyor :-(

cnm hiç merak etme elbet hissedeceksin,bende 18.haftada net hissetmeye başalamıştım 1 hafatdır düzenli hissediyorum,çikolata ye ve sırt üstü yat 5 dk yı geçmez atar tekmeleri merak etme...denedinmi bunu eğer yine hissedemezsen gene üzülme..
ben geçen haftaki kontrolümde dr uma dedim hocam siz bana 20.haftadan sonra hissedeksin dediniz ama ben hissetmeye başladım dedim,oda bana dediki olabilir ama 20.haftadan sonra normalde başlar dedi,gerçektende çok ciddi hissediyorum yani
hiç merak etme cnm yakındır eli kulağındadır seninde...
sanırım benim kız çok yaramaz olacakki erkenden başladı..
göbekli kişiler daha geç hissedebilirmiş ama bende hamilelik öncesi göbekliydim ve erken başladı...
eyeszay cnm seni merak ediyorum
inan senden hbr gelir diye hani telden heyecanını paylaşırsın diye kalkıp temizliğe başlayamadım:1:

cnm hiç merak etme elbet hissedeceksin,bende 18.haftada net hissetmeye başalamıştım 1 hafatdır düzenli hissediyorum,çikolata ye ve sırt üstü yat 5 dk yı geçmez atar tekmeleri merak etme...denedinmi bunu eğer yine hissedemezsen gene üzülme..
ben geçen haftaki kontrolümde dr uma dedim hocam siz bana 20.haftadan sonra hissedeksin dediniz ama ben hissetmeye başladım dedim,oda bana dediki olabilir ama 20.haftadan sonra normalde başlar dedi,gerçektende çok ciddi hissediyorum yani
hiç merak etme cnm yakındır eli kulağındadır seninde...
sanırım benim kız çok yaramaz olacakki erkenden başladı..
göbekli kişiler daha geç hissedebilirmiş ama bende hamilelik öncesi göbekliydim ve erken başladı...
eyeszay cnm seni merak ediyorum
inan senden hbr gelir diye hani telden heyecanını paylaşırsın diye kalkıp temizliğe başlayamadım:1:

sagol cnm,
cikolata yiyiyp yatma olayini deneyeyim bakalim

ya cnm normalde ben hic gobekli degilimdir, hatta dumduz bi karnim vardi hamilelikten once .. pilates yapiyordum onun etkisi sanirim.

dort gozle bekliyorum valla hissedecegim gunu

kizlar
bebeginizin ilk hareketlerini nasil tarif ediyorsunuz?

internette kelebek kanat ciprmasi ya da misir patlamasi gibi yaziyor ...:97:

kizlar

Canım kelebek kanat çırpması gibi değilde, sanki karnımda bişey dönüp, yer değiştiriyor...

Artık çok sık hissediyorum hareketlerini...

merhaba kızlar, ben size bi şey soracağım: Sağlık ocağında bana 20. veya 21. hafta gelip tetanoz aşısı olmamı söylediler ama çevremdekilerden bazıları yaptır bazıları yaptırma diyo kafam karıştı. siz ne yapacaksınız? gerçi dr'a da soracağım ama daha randevuma var

merhaba kızlar, ben size bi şey soracağım: Sağlık ocağında bana 20. veya 21. hafta gelip tetanoz aşısı olmamı söylediler ama çevremdekilerden bazıları yaptır bazıları yaptırma diyo kafam karıştı. siz ne yapacaksınız? gerçi dr'a da soracağım ama daha randevuma var

canım bence tetenozu mutlaka yaptır cunku benım doktorum 3 kere felan uyardı onceden mutlaka yaptırın dıe bebegın dogum esnasında mıkrop kapmasını onluyo yapılmadıgı taktırde bebek olumlerıne kadar gıdıyomus aksatma derım

cnm daha önce konuşuldu yaptıran da var yaptırmayan da ben yaptırdım ilk hamişliğimde şimdi gerek yok...

kizlar

tarif edilecek gibi bişi değil cnm yaa ama zaten anlıyosun hareket ettiğini bişiler kıpırdıyo içinde insanın,ama bende şöyle tarif edebilirim hafif göz seğirmesi gibi bişi

cnm ben dr uma sordum gerek yok dedi ama yaptıran arkadaşlarda çok..

teşekkür ederim kızlar, o zaman ben de dr'mu bekliyim önce yine de ona sorarım ama yaptırırım da galiba

ben de bugün kızıltoprakda kaydımı alan sağlık ocağını aradım....daha önce gitmiştim..kaydımı ve bilgilerimi almışlardı...tetanozu doktorunuz önerirse yapıyoruz demişlerdi....doktorum yaptırmamı istiyor ..bugün telefon açtım...dedim 21 haftam dolmak üzere...ne zaman geliyimm aşı için...
24.haftadan sonra istediğiniz bi gün gelin dedi...kaç doz yapıyorsunuz dedim...hamilelikte 2 doz uyguluyoruz ama ömür boyu korumam olsun diyorsanız 5 doz oluyor didi...ben 2 doz alıyım ,teşekkürler dedim eheueh...
bu arada 24.haftada şeker yüklemem de var...gebelik.orgda kaan kocatepeyi bilisiniz mutlaka...klasik 50 ve 100 gr.yüklemeden başka bi de 75grlık uygulamadan bahsediyordu ,bi kereye mahsus uygulanan...benim doktorum da 75lik yaptıracak bana...aç karna gelip yaptırmamı söyledi..sizi de bilgilendiriim istedim...sevgiler:)

ben de bugün kızıltoprakda kaydımı alan sağlık ocağını aradım....daha önce gitmiştim..kaydımı ve bilgilerimi almışlardı...tetanozu doktorunuz önerirse yapıyoruz demişlerdi....doktorum yaptırmamı istiyor ..bugün telefon açtım...dedim 21 haftam dolmak üzere...ne zaman geliyimm aşı için...
24.haftadan sonra istediğiniz bi gün gelin dedi...kaç doz yapıyorsunuz dedim...hamilelikte 2 doz uyguluyoruz ama ömür boyu korumam olsun diyorsanız 5 doz oluyor didi...ben 2 doz alıyım ,teşekkürler dedim eheueh...
bu arada 24.haftada şeker yüklemem de var...gebelik.orgda kaan kocatepeyi bilisiniz mutlaka...klasik 50 ve 100 gr.yüklemeden başka bi de 75grlık uygulamadan bahsediyordu ,bi kereye mahsus uygulanan...benim doktorum da 75lik yaptıracak bana...aç karna gelip yaptırmamı söyledi..sizi de bilgilendiriim istedim...sevgiler:)

canım 20ncı haftadan sonra gelın bıde 1 ay sonra gelın dıyolar sımdı yaptır ıstersen ben yarın yaptırcam senın saglık ocagı cok atmıs 24 haftadan sonra gıdıncede yapmıyo cogu saglık ocagı

canım ben yaptırdım mıkrop falan kapmaktan ıyıdır dımı canım allah korusun yanı hem zararı falan olsa yapılmaz dımı

Back
X