• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kadınlar kulübünde montignac diyetini yapanlar diye aratırsan çıkar.ilk sayfada nasıl beslenicen yazıyor.ama tabi onlara ek olarak cevin badem fındığını ihmal etme.

canım teşekkür ederim bakıcam. ya bide profil resmi koyamıyorum hata oluştu diyor.bi fikrin varmı.

komşuma görede ben 28 ime girdim 83lüyüm 27mi bitirdim 28ime girdim ayy şaşırdım neye bakıcam:)

yok canım 28 değilsin.yılın sonunda doğmuşsun..şuan 27 yaş 28 günlüksün.:9:28 diyemeyiz....yaş hesaplama dersi almıştık güven bana..ama tabi kız erkek meselesini allah bilir

neyse sonra yine denerim.ben böyle hemen olsun istiyorum çok bekletiyo sinir oldum benim sinyal zayıf biraz .......1 saat bekletiyooo........

resim ebatlarında mı bir problem var cnm

bilmem ki.aman boşver sinir etcem şimdi kendi kendimi......bu arada bütün ağustos annelerine bi haberim olacak.aslında şu an çok erken ama yinede benim için şu ara heyecanlı bi süreç olduğu için söylemek istedim.ben uzun süredir organizasyon işi ile uğraştım son bir yıldır da nikah ve bebek şekeri,bebek sepeti oda süsleme falan yapıyorum.şimdi ise bir ajansa internet sitesi yaptırıyorum bunun için o zaman sizlerlede paylaşırım inşallah.olmazsa da olmaz ama olursa çok güzel olacak.bu ara böyle bir heyecanda yaşıyorum yani.tabi şu an beni düşündüren bi durum var aynı zamanda şu an işlerim yoğun olduğu için artık bir yer tutmaya ihtiyacım var arıyorum da zaten.ama doğumda ne yaparım bilmiyorum.çünki yerime koyabileceğim kimsede yok o süre içerisinde......

hayırlı olsun umarım herşey gönlünce olur boncukx
inşallah canım.tabi şu an bunları düşünebiliyor olmam mide bulantılarımın çok şükür ki bu hamileliğimde olmaması.geçen sefer yatak döşektim bu sefer hiç hamile gibi değilim çok şükür....

Back
X