vallahi yazık benim bebeğimeşimdiden okul hayatı başladı biraz sondan başladı ama olsun...üniversite son sınıf öğrencisiyiz biz...bi de vize haftamızdayız :26: bugün sınava girdim sınav süresi 90 dakika bunaldı yavrum tabi nasıl tekmelio bi görseniz sınavın ortası bnm yüzümde tebessüm hoca da yabancı bi de bnm hamile oldum henüz pek belli olmuo , hoca demiştir deli mi bu kız ama her anı onunla yaşamak okadar güzel ki anlatamam size
canım zaten çalışıyor olsanda doğum iznine ayrılırsın.bende o ay ayrılmayı düşünüyorum...
canım faceteki arkadaş sana davet göndermiş.sen kabul et..inşallah tek esra lap odur dediarada payşaşımda bulunursun
sen şimdi face gir kabul et.gurup şuan açıkmış
bizim branşlar da aynı çıktı yahu
ben doğu dilleri mezunuyum canım ing öğretmenliği yapabiliyorum sadece
canım ben de 11 kilo aldımbende bende şişman anneyim, tam 13 kilo, hatta cumartesi dr. tarttı 14 ün üstündeydi, o zamandan beri salata ağırlıklı besleniyorum, bu sabah bi baktım 13 e düşmüşüm :))))) çok mutluyum...
ayrıca yanlız olmadığıma çok sevindim walla, burdaki arkadaşların neredeyse tümü 3-5 kilo aldı,
kemeraltında vardır mutlaka diye tahmin ediyorum. ben izmirin ilçesinde oturuoyorum sadece haftasonları gelebiliyorum. ozamanlar da çok kalabalık oluyor ama yapacak bişi yok giricem o çarşıya :) :76:
hımm olsun dilciyiz ya gerisi önemli değil
13 kilo
canım ben vermesini ya da görüntümü değil de bebeği düşünüyorum....
gerçi tek şişman anne ben değilim..inşşallah sağlıkla gelirler
bende bende şişman anneyim, tam 13 kilo, hatta cumartesi dr. tarttı 14 ün üstündeydi, o zamandan beri salata ağırlıklı besleniyorum, bu sabah bi baktım 13 e düşmüşüm :))))) çok mutluyum...
ayrıca yanlız olmadığıma çok sevindim walla, burdaki arkadaşların neredeyse tümü 3-5 kilo aldı,
kıssssssssssssssssslarr yalnız değilsiniz ki,ben de 10 kilo aldım 24.haftayı yeni bitirdimyalnız deilsiniz cnm bende 9-10 kilodayım şuan ... gebelik.org'da baktım içinde bulunduğum haftaya göre almam gereken 7-10 kg muş... önceleri bende biras endişeleniodum ama içim rahatladı biras... bakalım pazartesi kontrolüm var dr ne dicek merak ediorum... ben yinede son günlerde her gün 20. dk yürüyüşe başladım bi de yediklerime dikkat ediorum tatlıyı kestim gibi :))
canım 93yılından beri içiyordum sigara...kimse hamile kalınca bırakabileceğime inanmıyordu....yok yaaa farklı bişi bu...her dumanı çektiğinde onun yüzüne direk üflediğini hatırla...canım istiyor tabi ki arada..aama ona bişi olmasına göz göre göre izin veremem....lütfeeennnn içmedenıyorumolmuyor aklımdan cıkmıyo bebegım ama olmuyorr
ingilizce
:) bende ingilizceciyim kolejde çalışıyorum,ilk ders bi tanışma faslınız sürer zaten sonrasında da sınıf kurallarını falan koyarsınız onlar belirler, biz hep ilk derslerde öyle yaparız, bu sınıf kurallarını da renkli kartonlara istedikleri gibi yazıp süslerler, en son sınıfa asarız o kuralları :) ilk ders böle işte:)
bizim branşlar da aynı çıktı yahu
teyzoşları...bugün çok iyi değiliz...hafif bi kırgınlık var...okuldan geldim 3 saate yakın uyudum,yemekten sonra kıjııımm tekmeleyince daha iyi hisseeettim tabe..ama gene de durmayacağım...sizi görüp kaçiyim dedim...keyifler ii gördüğüm kadarıylaaaaa....
kıssssssssssssssssslarr yalnız değilsiniz ki,ben de 10 kilo aldım 24.haftayı yeni bitirdimhalim fenaa....
canım 93yılından beri içiyordum sigara...kimse hamile kalınca bırakabileceğime inanmıyordu....yok yaaa farklı bişi bu...her dumanı çektiğinde onun yüzüne direk üflediğini hatırla...canım istiyor tabi ki arada..aama ona bişi olmasına göz göre göre izin veremem....lütfeeennnn içme
eheuehe kıslaaaaaaaaaaar benim branşta ingilizce:)
ben de ilköğretimde 4-8.sınıf arası çalışıyorum
canım daha yeni okuyabildim...girdm ama bi davet yok bana:26: bir esra lap daha varmış omu davet edildi acaba ? bnm profil resmimde eşim bn bi de bebiş var
bende öyle çalışıcam inşallah becerebilirim
becerirsin canım yaa. ilk günler geçti mi alışırsın. zaten yaklaşık 2 ayın var. ben de sınıf öğretmeniyim. gerçi ben 2. sınıfları okutuyorum benimkiler küçük:)
teyzoşları...bugün çok iyi değiliz...hafif bi kırgınlık var...okuldan geldim 3 saate yakın uyudum,yemekten sonra kıjııımm tekmeleyince daha iyi hisseeettim tabe..ama gene de durmayacağım...sizi görüp kaçiyim dedim...keyifler ii gördüğüm kadarıylaaaaa....
kıssssssssssssssssslarr yalnız değilsiniz ki,ben de 10 kilo aldım 24.haftayı yeni bitirdimhalim fenaa....
canım 93yılından beri içiyordum sigara...kimse hamile kalınca bırakabileceğime inanmıyordu....yok yaaa farklı bişi bu...her dumanı çektiğinde onun yüzüne direk üflediğini hatırla...canım istiyor tabi ki arada..aama ona bişi olmasına göz göre göre izin veremem....lütfeeennnn içme
eheuehe kıslaaaaaaaaaaar benim branşta ingilizce:)
ben de ilköğretimde 4-8.sınıf arası çalışıyorum
benim canım sıkılıyo yaaa yalnız yalnız offf
dizi izlebak dürüye var..fatmagül var
izliyorumda inanırmısın ikisindende bişi anlamadım ben kocişimi özledim ya o evde olunca sürekli onunla ğraşıyorum elini karnıma koy ilgilenmiyosun sen bizle falan diye vakit geçiyo ne güzel şimdi yalnız geçmiyo
kocişin neredeki kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?