2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar kuyruk sokumu agrisi icin egzersiz iyi geliyor olabilir. sali aksami havuza gittim ve dun agrim epey azalmisti ,bugun hic yok. ebe ise eger gencliginde cok spor yaptiysan agrin az olacaktir simdi egzersiz yapman icin cok gec bir ise yaramaz dedi. ama yine de yavas yavas egzersiz yapmak doguma da yararli olabilir, denemekte fayda var. doktoruna soranlar varsa bu agriyi lutfen paylassin, ben butun gun oturmak zorundayim, yeniden agiracakmis gibi hissediyorum :) bir cozum bulup azaltmam lazim bu agriyi.

cnm, 3 kapılı dolap (gerçekten büyük ve kullanışlı), alt değiştirme modüllü daha sonra ayrılabilien ve (ayrılan parçalar komidin oluo) büyüyen yatak, şifonyer, duvar rafı, oyuncak sandığı bide benim bebek odası yapacağım odada 2m ye 1 m yatak var ona uygun daybed denilen yatak başlığı yapacaklar (koltuk görünümlü... bunların hepsi nakit olduğunda yaklaşık 3600 -3700 TL arası bişey oluodu...[/QUOT

güle güle kullanın canım.ben sadece yatak ve tek dolpa alıcam..yerimde yok paramda:9:bende maskodan alıcam..canım nerde oturuyorsun?ama hlıları perdeleri değiştiricem..çocuk odası yapıcam yine

Kızlaaar,

Şuna bakar mısınız :3: 0-3;3-6;6-9 ay bedenleri var.

Bayramda ne giyecek kuzularımız:10::10:

$511Y88K2886.jpg

ayyy maşallah canıım seninkide işini biliyo valla nasılda el sallamış maşallah benimki ancak totosunu gösteriyor :(
:)))))))))

sağol canım :)))
su alt açmaları ben çok manasız buluyorum yaa kullan atlar daha iyi sanki

sağol canım sağol :))
hiç sorma bayaa masraf çıkıyo valla şimdi bizde eve falan girince bütçe daraldı valla :))) ama olsun benim kızım kısmetli açılır bir yerler olmadı anneannesi ile dedesine yüklerim ::))) ehueheuheuheueheuehu

çok güzelmiş bu model ben begendim dolap 3 kapaklı olmasıda süper benim kardeşim 2 kapılı almıştı yegenim şimdi 2yaşında çok pişmanlar :)

ya bende su araba işini halledemiyorum begendiğim modeller var ama karar veremedim link vermiyorum özellikle silinir milinir googlelarsınız artık
Concord Neo Ouantum Travel Sistem Bebek Arabası
Concord Neo Ts 3'Lü Travel Sistem Bebek Arabası 2010
Graco Symbio Mobily 3'lü Travel Sistem Bebek Arabası New 2011!!!
Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası
Maclaren Techno XLR Travel Sistem Bebek Arabası
Maxi-Cosi Taxi Citi Cx Travel Sistem Bebek Arabası Puset
Quinny Senzz Bebek Arabası Puset YENİ 2011

canım bu bahsettiğin arabaların hepsi görünüş olarak çok güzel
kalite bakımından da tartışılmaz
ancak ben maxi cosi taxi citi almıştım ama şimdi çok pişmanım
anakucağıyla kullanırken fazla sorun yaşamamıştım
ama şimdi o kadar büyük ve ağır geliyor ki anlatamam
hiçbir yere sığdıramıyorum
bi de bizim arabanın bagajı küçük honda jazz
bagaja arabayı koyunca başka hiçbirşeye yer kalmıyor
arabanın ağırlığı 11,5 kg
bebekle arabayı aynı anda taşımak imkansız
ayrıca arabanın güneşliği çok kullanışsız ne rüzgardan ne güneşten bebeği korumuyor
bu kadar ağır ve pahalı olmasına rağmen tek yönlü
ayrıca altına file diye yaptıkları küçücük sepete hiçbirşley koyamıyorsunuz
çok daha ucuza daha kullanışlı arabalar var
ben şimdi 2. bir araba daha alıcam

aynı şekilde quinny ler de zapp hariç hepsi çok ağır arabalar
concord neo yu kullanan arkadaşlarım da büyüklüğünden ve ağırlığından şikayet ediyorlar

kızlar araba alırken hafif olmasına, bebek kucağınızdayken açıp kapayabilmeye,
mümkünse çift yönlü olmasına yada üstündeki güneşliğinin yeterli büyüklükte olmasına
sürüş, manevra kabiliyetinin rahat olmasına
katlandığında hafif olmasına dikkat edin
az para verilmiyor sonuçta
heee bu arada travel sistem alacaklar için bir tavsiye daha
aldığınız arabanın tam yatmasına gerek yok
bebeğin en çok uyuduğu 6-7 aylık dönemde zaten ana kucağı ile birlikte kullanacaksınız
sonrasında bebekler dışarda fazla uyumuyor tam yatar olmasa da 2-3 pozisyonlu ayarlananlar yani 40-45 derece yatanlar arabalarda da bebekler rahatça uyuyorlar

bende oğlumda çok araştırmadan kraftın bi tane bebek arabasını almıştım turkuaz renkli çok güzel bi arabaydı fakat kullandıkça kullanışlı olmadığının farkına vardım.
çift taraflı değildi ki bu çok gerekli bence
üst güneşliği yarım kapanıyodu araba çift taraflı olmayınca güneşlikte yarım kapanınca çok zor oluyo
ikinci,de akıllandım şimdi ona göre arabalar bakıyorum

canım benim favorim derfne ve nehir :)

bende defne diyorum canım.çok kibar ve kulağa hoş geliyor.

başak güzel cnm :)) hem görümcemin ismi... saçları da aynı başak rengi çok tatlı :)

defne bence :) berra da guzel olabilir.

isim konusu zor yaa,

en cok defne ve nehir uzerinde duruyoruz esimle

bakalimmm

basak i da erkek kardesim cok begeniyor

niran da yeni aklima geldi, soylenisi hos ama anlamini bilmiyorum, int.de farkli anlamlar cikiyor

alt alta iki kez kopyalanmis mesaj, usttekini siliyorum o yuzden. bir de su tek mesajda bir suru alinti yaparak cevap vermeyi ögrenebilsem, sizi de yarattigim mesaj kirliliginden kurtaracagim.

Son düzenleme:
canım bu bahsettiğin arabaların hepsi görünüş olarak çok güzel
kalite bakımından da tartışılmaz
ancak ben maxi cosi taxi citi almıştım ama şimdi çok pişmanım
anakucağıyla kullanırken fazla sorun yaşamamıştım
ama şimdi o kadar büyük ve ağır geliyor ki anlatamam
hiçbir yere sığdıramıyorum
bi de bizim arabanın bagajı küçük honda jazz
bagaja arabayı koyunca başka hiçbirşeye yer kalmıyor
arabanın ağırlığı 11,5 kg
bebekle arabayı aynı anda taşımak imkansız
ayrıca arabanın güneşliği çok kullanışsız ne rüzgardan ne güneşten bebeği korumuyor
bu kadar ağır ve pahalı olmasına rağmen tek yönlü
ayrıca altına file diye yaptıkları küçücük sepete hiçbirşley koyamıyorsunuz
çok daha ucuza daha kullanışlı arabalar var
ben şimdi 2. bir araba daha alıcam

aynı şekilde quinny ler de zapp hariç hepsi çok ağır arabalar
concord neo yu kullanan arkadaşlarım da büyüklüğünden ve ağırlığından şikayet ediyorlar

kızlar araba alırken hafif olmasına, bebek kucağınızdayken açıp kapayabilmeye,
mümkünse çift yönlü olmasına yada üstündeki güneşliğinin yeterli büyüklükte olmasına
sürüş, manevra kabiliyetinin rahat olmasına
katlandığında hafif olmasına dikkat edin
az para verilmiyor sonuçta
heee bu arada travel sistem alacaklar için bir tavsiye daha
aldığınız arabanın tam yatmasına gerek yok
bebeğin en çok uyuduğu 6-7 aylık dönemde zaten ana kucağı ile birlikte kullanacaksınız
sonrasında bebekler dışarda fazla uyumuyor tam yatar olmasa da 2-3 pozisyonlu ayarlananlar yani 40-45 derece yatanlar arabalarda da bebekler rahatça uyuyorlar

cok guzel yazmissin da benim aklimi kurcalayan ve bir turlu cözemedigim bir sey var. Aslinda aynen senin gibi dusunuyorum ve hafif bir araba almaya calisiyorum. ama hafif ve tek elle kapatilabilen arabalarin hicbiri 6 aydan önce kullanilamiyor ki? belki Maclerenler iyi ama onlar da cin uretimi, keza kraft da öyle. onlari o yuzden istemiyorum. geriye hafif ve dogumdan itibaren kullanilabilen hangi araba kaliyor ki? mecbur 2 araba alinacak dogumdan itibaren kullanilacaksa. ben kanguru aldim babybjörn active, bir de tulum alacagim ona kisin kullanmak icin, hani bir kac ay öyle idare ederim ama 6 ay idare edebilir miyim ki? offf cok zor coook :( cözemiyorum bu sorunu :(
Kızlaaar,

Şuna bakar mısınız :3: 0-3;3-6;6-9 ay bedenleri var.

Bayramda ne giyecek kuzularımız:10::10:

Eki Görüntüle 173467

cok guzelmis :) bizimki bayrama yetismez sanirim :)

Kızlar selam

bende bu hafta 20.haftaya giriyorum .büyük bir heycanla kucağıma alacağım günler bekliyorum renli dooplere gireceğim kızlar dua edinde birşey çıkmasın allahın izniyle
insallah sorunsuz gecer , guzel haberlerini bekliyoruz canim :)

sonunda oldu alt alta kopyaladim yahu :) hep ipad ile giriyordum bu siteye demek ki onunla ayni anda iki sayfa acilmadigindan alt alta alinti yapamiyordum, simdi bilgisayarda olunca hallettim. neyse kizlar ben yemege kactim, gorusuruz. haa bu arada dun bahsetmistim kitabim yok iki gundur falan diye, tahmin ettigim gibi biri almis veeeee getirecegim dedi, bakalim insallah teslim ederim de kurtulurum, bir daha kitap almayacagim yaw :) dun aksam ögrendim, sevinince bebek ardarda tekmeledi , demek ki o da sevindi, nasil dert ettiysem kendime :D

Son düzenleme:
alt alta iki kez kopyalanmis mesaj, usttekini siliyorum o yuzden. bir de su tek mesajda bir suru alinti yaparak cevap vermeyi ögrenebilsem, sizi de yarattigim mesaj kirliliginden kurtaracagim.

canım alıntı yapacağın mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevap verin yanında bi + şeklinde işaret varya ona tıkla kaç mesajı alıntı yapıcaksan o mesajlardaki işaretleri tıkla en son mesajda da alıntı ile cevap ver de.
inşallah açıklayıcı olmuşumdur:)))

günaydin kizlar.

peppermentcim bencede nehir ismi çok güzel.

bu arada cidden hiç bilmiorum su araba olayi ne olucak. 2 tanemi araba aliniyor bi bebekte?? ee o zaman madem bn jane rider alabilirim pembe hihi. nede olsa bi arabayi 2 bebekte kullanmak hayalmis.

ya bide ben simdiden almak istiyorum arabayi soradan hepiniz baska bulup beğenirseniz yada araba fiyatlari düserse çok üzülücem:))

cok guzel yazmissin da benim aklimi kurcalayan ve bir turlu cözemedigim bir sey var. Aslinda aynen senin gibi dusunuyorum ve hafif bir araba almaya calisiyorum. ama hafif ve tek elle kapatilabilen arabalarin hicbiri 6 aydan önce kullanilamiyor ki? belki Maclerenler iyi ama onlar da cin uretimi, keza kraft da öyle. onlari o yuzden istemiyorum. geriye hafif ve dogumdan itibaren kullanilabilen hangi araba kaliyor ki? mecbur 2 araba alinacak dogumdan itibaren kullanilacaksa. ben kanguru aldim babybjörn active, bir de tulum alacagim ona kisin kullanmak icin, hani bir kac ay öyle idare ederim ama 6 ay idare edebilir miyim ki? offf cok zor coook :( cözemiyorum bu sorunu :(

cok guzelmis :) bizimki bayrama yetismez sanirim :)

insallah sorunsuz gecer , guzel haberlerini bekliyoruz canim :)

sonunda oldu alt alta kopyaladim yahu :) hep ipad ile giriyordum bu siteye demek ki onunla ayni anda iki sayfa acilmadigindan alt alta alinti yapamiyordum, simdi bilgisayarda olunca hallettim. neyse kizlar ben yemege kactim, gorusuruz. haa bu arada dun bahsetmistim kitabim yok iki gundur falan diye, tahmin ettigim gibi biri almis veeeee getirecegim dedi, bakalim insallah teslim ederim de kurtulurum, bir daha kitap almayacagim yaw :) dun aksam ögrendim, sevinince bebek ardarda tekmeledi , demek ki o da sevindi, nasil dert ettiysem kendime :D

canim bu babyjörnlerden baska 2 tarafli kanguru yokmu???

kizlar çok komik yenidoğan banyosunu kim yollamisti. bebek ağladikça bende ağladim demisti. bende tam yazicaktim kiz allah iyiliğini niye ağliyorsun diye. amaan açtim bi videoyu bende basladim ağlamaya hahahah ne olucak böle:))

Herkese merhaba, İçeriklerin bir kısmını okudum nekadar yararlı bilgiler paylaşmışsıınız... Kabul ederseniz bende aranıza katlmak isterim:34::34:

kizlar kuyruk sokumu agrisi icin egzersiz iyi geliyor olabilir. sali aksami havuza gittim ve dun agrim epey azalmisti ,bugun hic yok. ebe ise eger gencliginde cok spor yaptiysan agrin az olacaktir simdi egzersiz yapman icin cok gec bir ise yaramaz dedi. ama yine de yavas yavas egzersiz yapmak doguma da yararli olabilir, denemekte fayda var. doktoruna soranlar varsa bu agriyi lutfen paylassin, ben butun gun oturmak zorundayim, yeniden agiracakmis gibi hissediyorum :) bir cozum bulup azaltmam lazim bu agriyi.

valla canım ben 1 aydır crkıyorum agrıyı yalnız benım oturunca agrıyo ayakta oluncada belım agrıyo dr yapıcak bısey yok dedı cok zor yanı okulda sandalyede oturuyosun mecburen eve gıdınce cok agrıyo bende artık bıraz ayakta bırazda oturarak basa cıkıyorum ama cok zor bır agrı bel fıtıgı ıcın mınderler varya o cok ıyı dıyolar onuda cok kullanınca vücutta temdellık yapıyomus bedn o yüzden almadım canım

Back