2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm doktorum alanı dısı oldgdan bu bel sorunu ıcın bırsey dıyemıyor.amann bende bılemedım ne olacagımı.valla sızler olmasanız ben ne etcekmısım bılemem.annem bırıcıktır ama anne nıhayetınde arkadsın yerı ayrı annenın yerı ayrı.

kızlar bu bebeğin suyu nasıl oluyo farklımı akıntıdan ben ayırt edemem diye korkuyorum bide fazlamı geliyo yoksa akıntı gibimi rengi nasıl?

kızlar bu bebeğin suyu nasıl oluyo farklımı akıntıdan ben ayırt edemem diye korkuyorum bide fazlamı geliyo yoksa akıntı gibimi rengi nasıl?

canım ben turnusol kağıdı almıştım aklıma takıldıkça hep test ettim . amniyon sıvısı bazik özellikte oldyğundan turnusol kağıdını maviye çeviriyor normal akıntıysa sorun olmuyor. insan rahat ediyor

turnusal kağıdı nerden satılıyo canım ayy siz herşeyi nerden biliyosunuz böyle ben kendimi çok yetersiz görüyorum bunları öğrendikçe

Doğum yapan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum,bugün kontrolum vardı nst yapıldı sancım çıkmadı,doktoruma muayene olduğumda herşeyin yolunda olduğunu bebeğin kilosunun 3600 olduğunu belirtti ve bana 39.haftamı doldurduğumda suni sancı ile doğumu başlatmamı tavsiye etti daha fazla kilo alırsa doğumda zorlanacağımı belirtti.Kabul ettim ama sizlerin düşüncesi nedir,haftamı doldurmayı beklesemiydim suni sancı çok mu ağrılı acaba?Eyesazy aynı şekilde doğum yaptı bana iyi ve kötü kısımları hakkında tavsiye verebilirmisi.

bence bebek günün tamamlasın sezeryanla alınsın zaten kilosu maşallah iyi normalde çok yırtılma olur sanki ben sezeryanı isterdim böyle bi durumda çünkü bebk büyük sancı çekip sonra olmadı diyip amelyata almak en çok koyacak şeydir bana.bu benim fikrim tabi

valla benim suyum gelmedi normal doğumda yapmadım ama benim bildiğim hem foşh diye bianda gelmesi lazım hemde sıcak sıcak geliyoır diye duydum..akıntıdan farklı diye duydum....

AUCLER...EFSUNG ...FIONA....SSPAPATYASS...SENERD...EMOTİON_35...PA TRİCİA...HÜSNÜZAN
doğum yapanlar olmus tebrık ederım nasılsınız inş hepınızın keyıfler yerındeddır bebegım doğalı 8 gun oldu cok yoğunuz benım bebişimde sarılık olmadı cok şükür kızlar size tavsiyem bebeğinize serum suyu alın içirin sarılık fsalan olmuyor bırde doğar doğmaz bir cay kaşığı nar suyu verin gazı olmuyor ama hakıkı nar olucak unutmayın yada maden suları varya onu dokun bardaga ıyıce asıtı kacsın bebişinize içirin gazı olmuyor ve sarılık olmuyor ben yaptım kızlar

selam kızlar kontrole gittim ama canım çok sıklıdı yaaa son zamanlarda stres oldum ondan mıdır acaba ama bebek ölçümleri küçülmüş dedi 2 hafta önce 3000 gramdı,3060 gram çıktı tamam kilo önemli değil ama insanın morali bozuluyor çok kilo almışsın dikkat et bebeğe yaramıyor sana yarıyor dedi doğumuna da daha var görünüyor dedi 40 haftaya girdim yaaaaa daha var demek de nee 11 aylık mı olacak beni sinir etti bol bol yürü aşağı inmiş bebek dedi ondan sonra da zaten 3 hafta önce de inmiş diyordu bu nasıl iş yaaaaaa.bu arada doktorumu geçici görevle 1 ay ilçeye göndereceklermiş ya gidince olursa dedim yapacak bişey yokmuş öffff yaaaaaa ağlamak istiyorum bu doktor için ben özze lhastaneyi bıraktım ssk ya gidiyordum ki özel sigortam var %100 karşıladığı halde kaldım yüzüstü ne yapıcam(((((((

Tatlım aman dikkat et kendine. Ama son haftalarda bulantı ve kusmalar normal. Porsiyon mşiktarlarını azaltıp biraz nkuru ve katı besinler tüketmeye çalış bence.

bugün son kontrolden geldil ekg,nst, kan değerleri falan kontrol edildi. yarın sabah 9da giriorum sezeryana oğlum gelioooooo çok heyecanlıyımmmmm

Tatlım muhtemelen şuan bebeşin kucağındadır. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Tatlım seninki resmen lohusa depresyonu. Biranda normal halimize döneceğimşizi düşünüp dönemeyince, ağrılar vs. annenin sıkılıyor olduğunu düşünmen gibi etkenlerde eklenince bunaldın. Çok normal tatlım. Kendine sürekli bunun geçici bir süreç olduğunu hatırlatmaya çalış. Unutma undan 1 ay sonra bu sorunları hatırlamayacaksın bile. Şu dönemde bence sen de kendini röportaj falan için zorlama. Ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman yap bu işleri. Bebeğinin senin ve eşinin sağlığı hep daha önemli unutma.

Birşey değil canım. Umarım faydasını görürsün. Bu arada birkaç gün ev dağınık olsun insanlar gelsin ne yapayım. Ben gelişimcinin de ded,iği gibi bebeğimle ilgileneceğim. Bana ve bebeğime çok burunlarını sokarlarsa da o zaman kendileri bilirler. Kibarca gitmeleri ni isteyeceğim.

Canım çok hoş bir yazı :)))

Saol bu paylaşım için.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Tatlım muhtemelen şuan bebişin kucağındadır. Umarım kolay bir doğum yaşamışsındır haberlerini bekliyoruz. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı doğumlar olsun canım. Umarım yarın herşey yolunda gider ve kızına sağlıkla kavuşursun.

Canım böyle mutlu mutlu yazınca bize de moral veriyorsun ve imrendiriyorsun valla :))) Maşallah tatlım bebeğine

Hayırlı doğumşlar olsun inşallah. Ya ben ne zaman doğuracağımı bilmiyorum normal doğum beklediğimiz için ama dua ediyorum 20 sinden önce olmasın.

Canım havaların serinlemesi süper oldu. Ayaklarımın şiş biraz olsun indi :))) ama ben n gece 4 den beri ayaktayım uyuyamadım.

doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun ... güle güle büyütün bebişlerinizi... bekleyenlere de Allah kolaylık versin... arkadaşlar benim kızım daha 14 günlük ama maalesef antibiyotik kullanmaya başladık(( canım sıkıldı.... sarılıktan hastanede fototerapi görürken, kızımı sürekli muayene eden dr.umuz vajinasında akıntı var idrar kültürü de yapalım demişti... ama takdir edersiniz ki o kadar küçük bebekten poşet takıp idrar örneği almak çok zordu.. 3-4 gün uğraşmıştık.. nihayet 5 cc kadar toplayabildik ve tahlile yolladık.... ve sonuç... idrar kültüründe bakteri üremiş ve antibiyotiksiz geçmezmiş...(( ben daha emzirmeye yeni alışmışken bir de antibiyotik içirmekle uğraşıyorum... dr.un dediğine göre yeni doğan kız bebekler genellikle anneden enfeksiyon kaparmış.. üstelik hiç ağrı ve ateş yapmaksızın sinsice gelişebilirmiş... çoğu kız bebekte doğduğu andan itibaren ilk birkaç gün içinde görülebilen ve normal sayılan beyaz vajinal akıntılar eğer daha sonra kaybolmazsa enfeksiyondan şüphelenmek gerekebilirmiş... aynen bizde de öyle oldu..... bu arada bi de sağ gözünde çapaklanma var kızımın.. o kadar çok çapak yapıyor ki gözü yapış yapış olup hiç açılmıyor...(( onun için de netira damla kullanıyoruz ...(((

dua ediyorum Allah devasız dert vermesin diye....

merhaba anneler,
ben yine uzun bir aradan sonra burdayım fırsat bulamıyorum maalesef gündüz bizim kız uyurken fırsat bu fırsat ben de uyuyorum....)
kızımın gaz sancıları tutuyor sık sık zinco diye bir damla var ona başladık bayağı iyi geldi bize dün vermemiştim iyi diye gece 2 buçukta bir uyandık 6 buçuğa kadarkabus gibiydi dayanmak çok zor uykusuzluğa ...benim kucağımda sürekli meme istiyor ağlıyor eşim kucağına alıyor çocuk susuyor bende ağlıyorum bu çocuk benim kucağımda ağlıyor beni sevmiyor diye,
bu arada kayınvalidemle kayınpederim geldi kayınpederim bugün yarın döncek ama kayınvalidem en fazla bayrama kadar burda belki o da daha önce döner...herşeye karışıyor mutfağa gidip geliyorum naptın diyor!!telefonla konuşuyorum kim aradı diyor!!hasta oruuç tutmuyor sabah 10 buçukta uyandım kızımı doyurdum kahvaltı yapalım diyorum oğlumu beklicem diyor benle oturup yemedi öğlen eşimle yedi en gıcığı ama en sinir bozucu tarafı:sürekli sütün az yetmiyor bu çocuk aç diyor!!böyle giderse sütüm hakikaten azalacak!!sağıyorum sağ meme yara olduğu için 30 -40 ml çıkıyor bir seferde bu az diyor bu biberonun hepsi dolmalı diyor ben de ben inek miyim naısıl doldurcam onu dedim doktor 30 ml yeterli olduğunu söyledi dedim ne bilir doktor diyor!!bir memeden emerken diğerinden süt geliyor mu diyor evet diyorum ben bişey görmüyorum diyor sanki iki memeyi açıp kanıtlıcam ona!!işin ilginç tarafı benden daha fazla düşünemez ya bebeğimi ben aç kalsın ister miyim ya da anlamaz mıyım !!!iyice delirtiyor beni!!!daha 2 gün oldu geleli eşime de kırılmasın diye bişey demiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum?sürekli eltimi söylüyor 3 ay önce doğum yaptı durmadan yiyor diyor çacuğa çok iyi bakıyor diyor!!ben durmadan yiyemem canım istemiyor hem su içmek yeterli düzenli beslendikten sonra!annem de öyleydi su içme süt iç dedi durdu meğer süt gaz yapıyormuş bebeğe şimdi sıra kaynanamda!!hepsi gitsin sevgilim ve kızımla yalnız kalayım istiyorum!!!

ayy canım benim çok güldüm ya tabirlerine ben inekmiyim falan :) Allah kolaylık versin dert anlatamazsın ya onların bildiği hep doğrudur.

mehmet emin koyduk canım tesekkur ederım canım ağır abi

geleceğin polatı olaca kaşları çatık.adıyla büyüsün benimde oğlum olacak doğuştan fanatik tşhirtlerden aldık ama çocuk dengesiz olacak hem fb hem gs aldık ben fbliyim eşim gs.lı oda bjk olurmuş :)

canım gecmıs olsun gaz problemı gercekten cok zor dr bana 15 gun sonra sut ıc dedı canım ben hala ıçmıyorum allah şükür bizim gaz sorunumuz yok canım jkayınvalıdenıde kafana takma canım üzülüp sıkılırsan allah korusun sütün kesilir miniğini düşün boşverr ne derse desın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…