2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktorun çatı muaynesi yapıptamı söyledi?

nasıl acımadan bebişlerimizin hayatıyla oynuyolar ya.....Para olmuş tüm sektörün aklı fikri.Hangi cani o masumlara zarar vermek ister ve niyeeee...Terbiyesiz,ahlaksızlar...Sonuna kadar PROTESTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

az önce doktor kontrolünden geldik oğlum 3 kiloyu geçmiş. ama doktorum biliyosun bazen sapmalar olabiliyo kiloda falan. umuarım altı değilde üst değerle doğurursun dedi.
nst de az sancım çıktı doktorum cuma alalım dedi ama bizim için c.tresi uygun yani kardeşlerim kayınpederim falan hepsi ctesi istiyo gelemiyo hiç kimse haftaiçi olduduğunda( bende ctesi olmasını istediğimi söyledim doktorumda randevularının dolu olduğunu ama hastalarla görüşüp randevu saatlerinde değişiklik yaparsak ben seni arar günü ve saati söylerim dedi. perşembe gününe kadar bizimde günümüz kesinleşmiş olucak inşallah:))

ne güzell darısı başımıza ....Ahhh ahh biz de bir öğrensek doğum tarihimzi...Belki de süpriz yapacak minnok oğlumm...

yaaa cok üzüldüm rabbim şifa versin bebegınıde onuda korusun (((((

canım gözün aydın..inşallah sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşucan..bende sezaryan oldum ama çok rahattı..inşallah seninde öyle olur...

Ay evet cok haklisin canim yaaa :)) nasilds guzel benzetmissin dudak buzmeni halimiz oirtada iste :)))
artık benden bıkmasınlar diye ağlamıyorumda yada bebeğin odasında ağlıyorum

ben bunu facetede paylaşayım canım...

canım senin kaç günlük oldu? buarada ben hergün sağıyorum..silikon göğüs ucuda kullandım almadı canım....

inş cnm kolay sağlıkla kurtulmamız dışında bişi istemiyorum...
Allah herkese sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin inş...

canim ya bende dogumdan sonra esime bebisi oyle tutma boyle tut, sunu yapma boyle yap derim diye yani cok karisirim diye cok korkuyorum. cunku simdiden cok hevesli oda vede ben cok pimpirikliyim, insalalh kendimi tutabilirim vede onada firsat veririm bebisle ilgilensin diye. yazik kocaciklarimiza yaaaaa, biz hep hamilelik psikolojisi, lohusalik psikolojisi, dogum psikolojisi icindeyiz derken onlarin psikolojisini dusunmuyoruz bazen hic. ama yinede anlayislilar, ne guzel sansliyiz yani. hersey zamanla yerine oturacak eminim.

gunu belli olan arkadaslar cok imreniyorum size :) ben 41. haftadayim daha doguramadim, yarin kontrolum var insallah banada bi gun verirler. yarin ola hayrola

venüs cüm ne olur sıkıntı yapma kımseyı takma bebegını dusun ona odaklan evet zor ama yapmalısın bebegın ıcın
süt için rezeneyı dene humanayıda ıyı dıyolar
pamukcuk ıcınde karbıonatlı sudan baska bısey bılmıyorum

bikesha cnm saol ıns sızde yavrunuza saglıkla kavusursunuzz

oğlumun ishali halen devam edıyor gecelerı uyumuyor uyutmuyor

sulesli ve pepermintin de dogumlari gerceklesmis cok sukur , sorun var miy ok mu tam anlayamadim gecmisi tam okuyamadigim icin ama iyi olduklarini okuyunca sevindim, rahatladim.

bana artik okula gelip calismak cok zor geliyor, dokunsaniz aglayacak haldeyim hicbir seyi beceremiyormusum gibi hissediyorum artik. yurumemde sorun yok, cok nadir belim agriyor ama genel olarak hicbir dogum belirtisi yok henuz Bebek dogsa da uyusam diyorum ama biliyorum öyle olmayacak asil o zaman uykusuz kalacagim. Dun gece 3 kez sicrayarak uyandim, bir kez kusuyormus gibi oldum uykumda öyle uyandim cok garipti, digerlerinde kramp girdi ama bacagima degil gögsume ve kasigima... Esimi de korkutuyorum :):) dogum mu basliyor diye firliyor halbuki alakasi yok :)

kids_go dan haber alamadim umarim o da iyidir...

Her sey yolunda görunuyor sizde, insallah hep böyle olur...

suleslinin mesajini simdi okudum, ufff cok uzuldum, zaten icim bir sikkin ve aglayacak yer ariyorum umarim her sey yolunda gitmistir... cok cani yanmamistir... Hayirlisiyla bebegine kavusmustur...

cnm beni mera etmissin :) ben iyiyim daha dogum yapmadim :) son zamanlarda tuhaf agrilar yasiyorum arada kasilmalarim da oluyo ama bakalim ne zaman gelicek bizim minik prenses. benimde aklima geldin bugün mail aticaktim sana :) geceleri bende mideden cok cekiyorum yanma oluyo ve midem bulaniyo kusucak gibi oluyorum aynen dedigin gibi. bi de tuvalete gitmekten hic uyuyamiyorum. insallah bebekler gelince bu s1k1ntilar biraz olsun azalir :) kendine dikkat et bisey olursa haber vermeyi unutma

suleslinin mesajini simdi okudum, ufff cok uzuldum, zaten icim bir sikkin ve aglayacak yer ariyorum umarim her sey yolunda gitmistir... cok cani yanmamistir... Hayirlisiyla bebegine kavusmustur...

canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik havalar sıcak hareketlerimiz ağır genelde çevremizde canımızı sıkacak bişeyler oluyo.. bunalıyoruz.. derdimiz uykusuzluk ya da ağrı değil aslında bebişimiz kucağımıza bi sağlıkla gelsin herşey boş..

bana da kayınvalidem uğradı yazık kadıncağız mutfağı topluyo. annemi sordu ne cevap vereceğimi şaşırdım ankarada mı diyo evet diyorum bi hafta kalmış ses yok.. neyse kem küm yaptım geçiştirdim o da anladı üstüme gelmedi. normalde çok üzülür mahcup olurdum şimdi amaaaann diyorum sağlıklı olsun herkes önemli değil beni seven kötü düşünmez boş bulunup bişey söyleyen de olursa elimden geldiğince takılmıycam. 32 yaşına gelmişim ilk kez beebğim oluyo binbir çabadan sonra bunu gölgelemek lazım..

hıh ağzına sağlık ne yapıp edip biraz rahat olmak lazım aynı benimde ben burda tekim annem kendi evinde rahatını bozamıyor eşimde evde tek bırakmak istemiyorum niye gelmiyor annen diye sıkıştırıyor önceleri hep arıyodum gel diye saldım şimdi rahatım böyle tek iyi kötü işimi de yapıyorum.. çok özel şeyler yaşadıklarımız çook özel zamanlar e tabi insan daha hassas oluyor ama önce bebişimizi eşimizi kendimizi düşünüp geri kalanına biraz kulak tıkamak gerekiyor herhalde.. tadını çıkartalım kızlar

bi de bişey diycem ben 2 haftadır hiç kilo almıyorum evde tek iyi beslenemiyorum yoksa normal mi bu son zamanlarda ??

canım annenle ilgili neden ne cevap vereceğimi şaşaırdım dedin?

bende seni merak edip durdum
sağlık sıhatle bi avazda inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…