2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, hafta sonu yatılı misafir vardı, çokkk yorulmuşum dün resmen ne gündüz ne de gece bitmek bilmedi bir türlü dinlenemedim.

Redmask, doğuma 3 hafta kala izine çıkılıyor ya , şayet erken doğum olunca kalan günlerini de doğum sonrası iznine ekletebiliyormusun? benim bildiğim eklenmiyor. Yada devlet memuru ve özel sektör ayırımı mı var yine ((((

özeli bilmiyorum da devlet işinde erken doğum yaparsan doğum sonrasında kullanabiliyosun o süreyi

özeli bilmiyorum da devlet işinde erken doğum yaparsan doğum sonrasında kullanabiliyosun o süreyi

bende bu konuda muallaktayım..şimdi 37 de izne ayrılıcam 38 de sezeryanla doğrdum diyelim..o 2 haftayı attırabilecek miym doğm sonrasına? öyle birşey varsa boşuna 37 ya kadar çalışmayayım..haftaya ayrılayım 36.haftamda

günaydın güzeller,
günlerdir giremedim(cumartesi doktora gittim kızım gayet iyi biraz daha büyümüş hiç kasılma yok nst ye göre)yarın tekrar gidicem doktor yüzde doksan alırız dedi!ben bir yandan bir kaç gün daha dursa daha iyi olur diye kalsın istiyorum bir yandan bir an önce kavuşmak istiyorum..38+5 oluyoruz artık dğmasında sakınca yok sanırım..tek endişemiz eşimle benim süt gelmemesi sanki uzun kalsa doğar doğmaz sütüm olcak gibi geliyor ..annem yolda bugün geliyor artık.kadını doğumdan 1 gün önce çağırdım ya nasıl bir evladım ben?haberi de yok yarın doğuma gideceğimden!!bozulur mu acep??
bir de sabahtan beri kötüyüm yaa tansiyon mu çıktı noldu yine?üşendim komşumda var tansiyon aleti gidip ölçtürmedim sağlık ocağına da gitmedim şimdi kocişi ara gel beni götür de oooo..uzun iş inşallah çıkmamıştır.cumartesi 13/9 geldi doktor yüksek dedi bence şuan daha yüksek!!
bir de dün misafir geldi!!eski komşularımız taaa bingölden lojmandan ...eşimi aramışlar uğrucaz demişler ben de akşama doğru gelcekler diye yattım yemek falan yapmadım eşim et getirce diye bekledim ama bizim misafirler öğlen geldi!!neyse karpuz peynir sabahtan onların geleceğini bilmeden yaptığım yemekle idare ettik!!çok utandım ama valla suçu yoktu erken gelceklerini bilsem hazırlardım hemencik)

ayy canım yazık sana niye bu dönemde yatılı geliyo bu misafirler..
evet devlette ekleniyo yeni yönetmeliğe göre özeli bilmiyorum

evet kullanabilirsin 10 günmü önce doğdun 10 gün doğum sonrasında kullanıyosun.ama doğum sonrasu-ında daha gerekli olacak bence öncesinde izin kullanmak çok mantıklı değil (tabi özel bi durum yoksa)

benimde yatılı misafirler yeni gitti 22 gün kaldılar kayınvalidemler (KAYGISIZLAR desek daha doğru olur ) 5 kişilerdi bide iş yaptılar yemek yaptılar ama genede rahat giyinemiyosun oturup kalkamıyosun biraz düşünceli olsalar ya

seninkiler de ne rahatmış yaa yaz günü tabi rahat edemezsin valla dedim ya ben annemi bile doğuma bir gün kala çağırdım!!insan 3.kişiyi çekemiyo sende +5 kişi varmış neyse ki gitmişler....bundan sonra yalnızlığın tadını çıkar yat uzan soyun dökün ohh rahat rahat

aynen öyle yapıyorum eşimde soruyo ikide bi ev nasıl sesizleşti boşaldı.hımmm ne iyi oldu diyince bozuluyo.kendi uzanıyo şortla atletle geziyo bana bişeyde olmuyo aynı kıyafetlerde boğuldum isirik oldu vucudum :) eşimin atletlerini giyip geziyorum evin içinde serin serin ohhh sefam olsun

selam teyzoşlarrr...
taze annelerden haber yok mu yaa...merak içindeyimmmm:18::18::18:
herzamanki gibi gece uyuyamayıp sabah kocişi işe yolladıktan sonra bayılmışımmmmm...az önce kalktık....daha doğrusu kuzum uyandırdı...acıktı galibaa:)
bişiler yiyeyim bari...öptük...görüşürüzzzzzzz

bir kasım annesi olarak hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin. Allah hepinize kolaylık versin. sizler ve bebişleriniz Allah a emanet olun. Rabbim o günleri bizede nasip eylesin... Amin.... öptük hepinizi

günaaaydın annişleerrr :))
ademel ve lorry yavrularını kucakladılar sanırım artık :)
kızlar su ultrason değerlerimi en son gittiğimle kıyasladım sizede yazayımda yorum yaparsınız belki ben hiç bişi anlamadım valla satım hep 7-11 2010 girilmiş (aslında 31 ekim ama gec yumurtladığımdan 7 kasım alıyoruz )

09-07-2011 25-07-2011
TRHLİ KONTRL TRHLİ KONTRL

LMP 07-11-2010 07-11-2010
EDD 14-08-2011 14-08-2011
EDD(AUA) 13-08-2011 22-08-2011
GA 34w6d 37w1d
AUA 35w0d 36w0d
EFW 2593 g 2912 g

BPD 8.69 8.89
HC 31.14 31.61
AC 31.70 33.61
FL 6.70 6.77

baktım da sat doğru girilmiş
ben 37+2 de aldım
sat doğru girilmiş canım ilk ona baktım zaten
ya ben su ana kadar büyük küçük hepsini hissettim ama bunu anlamadım kızım karnımda bi tur attı dedim heralde normal o anda eşim hissettinmi dedi bende neyi dedim çok komiktik ama dünya umrumda değil o heyecanlandı :))

aktarılıyor benim arkadaşım 37 yi doldurdu cuma izne çıktı pazar doğum yaptı 3 hafta eklendi onada erken dogundan dolayı yani 8+5+3 oldu :)

hamişsin hemde yaz gunu boşver idare edtmişler dir :))
kuzum sende sınav yapar gibi kadının yüregine indireceksin yoldan gelecek kendine gelmeden daha dinlenmeden anne doğuruyorum olacak :))) allah ıslah etsin cicim seni :))))))))

Son düzenleme:
ayyyyyyy emiyor mu gülse bebekkkkkkkkkkkkk...çok sevindim canım..gözün aydınnnnnn

canım dün çok güzel emdi..ama gece ve bugün sabah yine zorluk çıkarmaya başladı ama neyse artık zorlıycaz....

canım doğum nezmandı senin?

canım dün çok güzel emdi..ama gece ve bugün sabah yine zorluk çıkarmaya başladı ama neyse artık zorlıycaz....

canım doğum nezmandı senin?
ooohh maşallah 3-4 gunluk ugrastan sonra emmiş ha darısı bizlere olsun maşallah gülse ye :))) rahatlamışsındır :))
nasılsın cnaım dikişlerin hareketlerin agrın sızın varmı

kızlar bu yazdıklarım anlsılıyormu sanki karıştı biraz da

kızlar, herkese iyi günler. bir kaç güdür giremiyoruz. bilgisayarı bile bir kaç gündür açmağa fırsat olmuyor. bebek mobilyasını siparişini verdik. odayı hazıladıki kıyafetleride hallettik. valizimizi toparldık. bir tek henüz bebek arabasını alamadık. git gide bu konuda kafam çok karıştı. ama sonuçta bir tanesini alıp geçeceğiz:)
ya, sen şimdi misafirini falan hiç dert etme, yeterki kendine ve bebeğine bak. zaten şimdi baya bir heyecanlısındır. inş. herşeyin yolunda gider ve minik yavruna mutlu bir şekilde kavuşursun. annen konusunda ise, benimki kesinlikle bozulurdu ama normalde de herşeye hemncik bozulan birisi. bu bir haftada bile herşeyi kafasına takıyor. bazen içimden patlayacak gibi oluyorum ama bozulmasın diye bir şeyde söylemiyorum. sende annenin gönlü olsun diye, ben bu hafta olacağını düşünmüyordum ama doktorum istiyor diye işin içinden sıyırırsın:) sana yarın başarılar. herşeyin gönlünce olsun...

bencede kaygısızlar. benim annem iki aylığına yanımıza geldi, ben şimdiden bu iki ay nasıl dayanırım diye düşünüyorum. halbuki hep yardım etmeye çalışıyor. kayınvalidemle 22 gün birlikte delirirdim

gelişimci, seni bir kaç kere aradım ama telefonun hep kalıydı, büyük ihtimal bebeğin uyuyor falan diye düşündüm. seni ve bebeğini çok merak etmiştim. umarım ikiniz gayet iyisinizdir..

merhaba kızlar gece çok sancım vardı sabaha kadar dayandımve doktorumuarayıp gittim nstde sancım çıktı ama 2 cmden fazla açılmam yok yani büyük ihtimalle bugün yarın gelir dedi ama olduda gelmezse ayın 8inde sezeryan olucam tabi o günde kadar oğluşum gelmezse

ayyy allah kurtarsın hayırlısıyla canım artık bu beklemek kısmı zor gelecektir sana :))

ufffff ekleyemedim tabloyuda sorun oldu sinir sey

bi bakıp yorumlarsanız sevinirim dogum tarihim 14-08 ken son muayende 22 -08 cıktı drm bişey demedi bana haftaya pzt gidicem tekrar ogün konusuruz dogum tarihini dedi ufff sır gibi adam çok prensipli en basta 38. hafta dedi hala 38 i bekliyor sır gibi bişey demiyor yani

anlasılır değilse söyleyinde tekrar ekleyeyim (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…