2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

günaydın kızlar
ya sizleri bişey sormak istiyorum
ben henüz nişanda saçlarımı nasıl yaptıracagıma karar vermedim saclarımda uzun her türlü modele girer kıyafete bağlı
ablamında saçları omuzlarıınn 1 karış altında o kıyafetini aldı
maşa çok güzel olur ona
ama maşa yapılsa saclarının boyu biraz daha kısalacak
postiş taktırım diyo kuaförden öbür gün teslim ederiz diyo
bunu yapan yerler cok ama ne kadara yaparlar bilmiyoruz
yaptıran varmı.?

h geldın cnm
ben hıç bılmyorum saclarım maalesef cok cabuk uzuyo senı nışan kıyafetını aldığında ona göre yaptırırsın

benimki de uzun canım her modeli yaptrıabilrim
ablam için sorum
o taktırmatı düşünüyoda 1 günlüğüne
maliyeti ne olur onu merak ediyoruz

hıc bılmıyorum cnm heryere hatta semtlere gore değişıyor aynı yerde olsak benım komsularım var 2 tane bayan kuaforu ama semt farkından fıyat farkı cıkar

canım ben kuzenimin düğününe taktırmıştım. saçlarım omuzlarımdaydı . aralarına taktırdım 5 taneydi 25 tl verdim .ama semtte göre değişiyo . saçların uzunsa postişe gerek yok bence kalın masa saçı o kadar kısaltmıyo hemde daha sık duruyo

BENİ UNUTMAYIN BU TPOİC İÇİN BENDE VARIMM DİYORUM bizde 2010 haziran diyoz ama bizde ne söz var nede nisan erkek arkadsım 2008 mayısda askerden geldi ve daha yeni girdi işe :S bakalım neolcak beklioz bizde

BENİ UNUTMAYIN BU TPOİC İÇİN BENDE VARIMM DİYORUM bizde 2010 haziran diyoz ama bizde ne söz var nede nisan erkek arkadsım 2008 mayısda askerden geldi ve daha yeni girdi işe :S bakalım neolcak beklioz bizde

iş buldysa arkası gelır aman acele etmen bakın baa yıllardr beklıyorum ama evlenmeyı deıl maclarıdelikafadulden
h geldın cnma.s.

yok be anam nerdeee belkim görmüssündür bir derdim var bölümüne bulasıkla camasır makinesi ni alam dedim herkes alma dedi bide 3 aydır maas alamıyoz bi heveslenmiştim ama hevesim kırıldı para desen birikmiyor su sıralar biara biriktrdim ama oda yetmez neden hazır parayı yiyim dedim falan filan alıcam ama ne olursa olsun para gidiyo sen yaptınmı bişeylr

ay cnm eğer suan işin yoksa hzrdakı paranı harcama bebem iş bulana kadar hıc deılse
ama bunlar senın gorevın alman gerek gercı adetler değişıyo ama
benım sevgılım bıle yok ama ceyıs bakanı olcak kadar cok ceyısım varmış öle dıolar benı ceyıs bakanı yaptılar
bende yenı aldım arcelıkten ınox camasr mak 7kg ve ınox bulasık mak arcelık+ a enerjı 2400tl borcum var bu ay 2000 kalcak ınş

vala bravo sana sevgilim yok diyon ve aldın vala hayran kaldım sana şimdi ha seker en iyisini ettin bosver koy kenarda dursun en azından baska bi istediğini alırsın fazla sıkısmazsınsuan için işim varda ama para yok fena halde sıkıstık bende alcaktım bu ay boschtan bulasıkla camasır makinesi 3000 lira tuttu işte maas alamıyınca te böle sap gibi kalakaldık

saol sekerim ALLAH güzel günlerde kullanmanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…