2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

cnm hiç görünmüyon yaa cok gecmiş olsun Şeniza.s.
sevgililer süprizin neymiş bakayım ?

saolasınnn gulum...nişanlımgile böyle bizim de sevdiğimiz güzel aşk şarkılarından oluşan bi cd yapacam kapağında bizim resmimiz felan olcak bi de cd nin en başına bi şiir yazıp kendi sesimle kaydedecem:asigim: bakalım nasıl olcak

saolasınnn gulum...nişanlımgile böyle bizim de sevdiğimiz güzel aşk şarkılarından oluşan bi cd yapacam kapağında bizim resmimiz felan olcak bi de cd nin en başına bi şiir yazıp kendi sesimle kaydedecem:asigim: bakalım nasıl olcak

güzel fikir begendim :lepi:

bende 2010 da gelinim inşallah çeyizimin ufakları flan tamam bi büyükler kaldıı ama 2010 a çok var çokkkkkk şafakta var askerlik malummm=((

günaydınn kızlar hepinize mutlu bereketli bi hafta diliyorumhihoyyyt
asi222 hoşgeldin canım herşey gönlünce olsuna.s.

böcüküm hem gribim hemi de halam geldi...bütün hafta sonu yattım çok şükür biraz daha iyiyim şimdi...sen naptın bakemm:1hug:

ben daha grıp neyım olmadımdelikafaduldenınş olmam kış bıtene kadar ayy bıde yazın ortasında olurmuşumkaydirigubbakcemile3
ne edım cnm dun kös kös oturdum evde sbh erkenden uyandım:mymeka: maynak kafam
sonra kıtap okudum 250 syfa gözlerım kör olcak annem öle dıyı:1ninca:sonra maça gıttım burnum az aktı orda usudum bıraz sonra eve gldım pekmez içtım hopp yattım
aslında tıyatro sınema yapcaktım ama hem kımseyok yanımda hemde para yok bankadan cekmedım bu hafta aylık haftası 3hafta sıktımkendımı bı haftada sıkam dedım şakkıdı

oooh böcüküm maça da gitmiş ne güsel yaaaa..
bizde de bu ay bi zam iddası var ama bakalım binde kaç yapçaklar lütfeder gibi:kızgın:

oooh böcüküm maça da gitmiş ne güsel yaaaa..
bizde de bu ay bi zam iddası var ama bakalım binde kaç yapçaklar lütfeder gibi:kızgın:

uyy ben 2 yıldr o anı beklıyorum bende bu hafta konuscam asgarı ucrete 4 kez zam geldı benn hala aynı o bakımdan konuscam yeter gayrı dıycem ama korkuyomda bu aralar işlerın durumunu bılıyon bızm ıs var ama ortalık işsız kaynıyo:delphin: bakalım nolcak

Bugünlerinizin kıymetini bilin kızlar, benden demesi..

Evlilik hayatınız ne kadar mutlu geçerse geçsin, bekarlığın tadı bambaşka..Hey gidi günlerrr heyyy..

uyy öle tabe herşeye hasret kalıyo ınsan
aksamları odamda yalnız oturunca hep aklımda kalıyo ayy ben bu odamı bıle ozluycam dıe:delphin:

uyy öle tabe herşeye hasret kalıyo ınsan
aksamları odamda yalnız oturunca hep aklımda kalıyo ayy ben bu odamı bıle ozluycam dıe:delphin:

valla ben de aynı durumdayım böcük heee ben en çok odamı özleyecem gibime geliyo. aaah ah bu dört duvar nelerime ortak oldu diye düşünür dururum heep:delphin: bazen düşününce gözlerim bilem doluyo he

valla ben de aynı durumdayım böcük heee ben en çok odamı özleyecem gibime geliyo. aaah ah bu dört duvar nelerime ortak oldu diye düşünür dururum heep:delphin: bazen düşününce gözlerim bilem doluyo he

ben gunluk yazıyodum sonra ıkıdefter bıttı sonra sözlendım o anıları attım senağlama o bakımdan ama normalde gunluk cok guzel olıyy
ayy ben reklama bılem ağlarım kız
uyy zaman ne hızlı gecıyy yakafamçokkarıştı

velved h gelduınŞeniz

hoşgeldinn velvedçim
beni biliyon zaten haftasonu rastlaştık...hala hastayım hee
evet biliyom cnm cok gecmiş olsun tekrardana.s.
daha iyileşmemişin yaaa:teselli:
ben gunluk yazıyodum sonra ıkıdefter bıttı sonra sözlendım o anıları attım senağlama o bakımdan ama normalde gunluk cok guzel olıyy
ayy ben reklama bılem ağlarım kız
uyy zaman ne hızlı gecıyy yakafamçokkarıştı

velved h gelduınŞeniz

h bulduk cnm Şeniz

kızlarrr bu arada 2 hafta içinde inşallah beyaz eşyalarımızı teslim alacas çook helecanlııııhihoyyyt

Back