- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
- Konu Sahibi mucizem5322
- #1.941
hadı bakem hayrlısı ama erken deıl mı evde tadılat olcaksa zarar gormesın
yok yevrum biz kayınvalidemde oturces ya ev tadilat olmicak ucuz bulmuşkene aradan çıkaralım dedik:jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı bakem hayrlısı ama erken deıl mı evde tadılat olcaksa zarar gormesın
yok yevrum biz kayınvalidemde oturces ya ev tadilat olmicak ucuz bulmuşkene aradan çıkaralım dedik:jeyyar:
uyy doğru ya kımdı laa tadılat yapan haa lady ıdı pardon yaa
en ıyısı cnm hadı hayrlısı
kaca aldın ne aldın resım hanıdelikafadulden
yevrucum foto yok henüz ama ekleyecem
siemens buzdolap, 6 kg çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mini fırın, set üstü ocak hepisi 3000 lira
gıt ya sen benle dalga mı gecıyon ananem aldı dıyı yaa
laa ben kendım burda debelenıp duruyom yaa
kuzum işte kendilerince nişan masrafı hesapladılar 3 000 lira, nişan yapmadılar para verdiler beyaz eşya aldık niye dalga geçim aşkol emi
he anladım ama bızımkıler olsa nışan yapmasalar bılem vermzlerdı
ohh bunlardanda kurtuldun ne guzel cnm hayrlı olsun tekrarhihoyyyt
bu arada zammım belli oldu kızlar
%8...bu krizde öpüp de başıma koyuyom valla, ayrıcana maaş iyileştirmesi yapçaklarmış şu anki maaştan bi 50 lira artacak, ayrıcana asgari vergi indiriminden de her ay bi 45 lira felan geliyo ooooh sevindim vallahihoyyyt Allah hepinize hayırlı paralar hayırlı kazançlar versin, ağız tadıyla güzel şeylere harcamayı nasip etsin:Saruboceq:
50 fena deıl her alıyorsan ıyı ama ben 2 yıldr almadığım ıcın en az100 ıstıyomşakkıdı ayrıca asgarı 45 deıl 47,cnm ve ocak ayında zamlandı oda ama suan kac lıra bılmıyom bılgıne
hayrlı gunlerde harca ınş
günaydınnn kızlar hepiciğinizi öptümmm:1hug:
gunaydın cnm
ayy bende bı zam alsam yaa cok ıyı olurcok fazla bısey ıstemem ya 100 olsa kafı ınan