2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

gıt ya sen benle dalga mı gecıyon ananem aldı dıyı yaa:delphin:
laa ben kendım burda debelenıp duruyom yaa

kuzum işte kendilerince nişan masrafı hesapladılar 3 000 lira, nişan yapmadılar para verdiler beyaz eşya aldık niye dalga geçim aşkol emi

he anladım ama bızımkıler olsa nışan yapmasalar bılem vermzlerdı
ohh bunlardanda kurtuldun ne guzel cnm hayrlı olsun tekrarhihoyyyt

bu arada zammım belli oldu kızlar
%8...bu krizde öpüp de başıma koyuyom valla, ayrıcana maaş iyileştirmesi yapçaklarmış şu anki maaştan bi 50 lira artacak, ayrıcana asgari vergi indiriminden de her ay bi 45 lira felan geliyo ooooh sevindim vallahihoyyyt Allah hepinize hayırlı paralar hayırlı kazançlar versin, ağız tadıyla güzel şeylere harcamayı nasip etsin:Saruboceq:

Böcükçüm ,

English Home a gittin mi bilmem ama hani bana sor demiştin patchwork bi örtü dün gittim fiyatını öğrendim 109 TL cicim, ama çok kalmamış

asil_4_duz_yastiklar_ya.jpg
bunu sordun demı cnm

bu arada zammım belli oldu kızlar
%8...bu krizde öpüp de başıma koyuyom valla, ayrıcana maaş iyileştirmesi yapçaklarmış şu anki maaştan bi 50 lira artacak, ayrıcana asgari vergi indiriminden de her ay bi 45 lira felan geliyo ooooh sevindim vallahihoyyyt Allah hepinize hayırlı paralar hayırlı kazançlar versin, ağız tadıyla güzel şeylere harcamayı nasip etsin:Saruboceq:

50 fena deıl her alıyorsan ıyı ama ben 2 yıldr almadığım ıcın en az100 ıstıyomşakkıdı ayrıca asgarı 45 deıl 47,cnm ve ocak ayında zamlandı oda ama suan kac lıra bılmıyom bılgıne
hayrlı gunlerde harca ınş

50 fena deıl her alıyorsan ıyı ama ben 2 yıldr almadığım ıcın en az100 ıstıyomşakkıdı ayrıca asgarı 45 deıl 47,cnm ve ocak ayında zamlandı oda ama suan kac lıra bılmıyom bılgıne
hayrlı gunlerde harca ınş

annaaeem saol böcüküm senin de Allah gönlüne göre versin inşallahşakkıdı

havanı yıyım kızım
benımde patronum saolsun tam zam ıstycektımkı mallara cok az para teklıf edıldı sımdık fatura kestım moralı 0 ee tabı benımde

Back