2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

pardon cnm anladım sımdı ben genel olarak dedım yanı:1closedeyes: ozmn cok normal ınş düğünde alırsınız aman ne onemı varkı bunların yaa ben 580 tl maas alıyom herseyımı kendım yapıyom 1tl bıseyı yok aılemın rabbım sağlık versınde gerısı kolaykaydirigubbakcemile5 bıde nışanı bızde kız tarafı yapıyo yanı tutulan yerın ve kuaforun parası kızdan cıkıyo adetler farklı tabı sızıde kutluyorum kımseden yardım almadan basarmak cok hoş oluyooŞeniz

aynen öyle canım kimseden yardım almıyoruz hani sunu yapın bunu yapın demiyoruz onun aylık geliri 2000 benim aylık gelirim 1000 allaha şükür çok iyi para alıyoruz ama işte ödemelerimiz altınlar kıyafetler falan herseyi cok iyi ayarlamalıyız bende dedim nişanlıma 1,5 ay sonra al dedim bilezikleri en aızndan bekle altın belki daha yükselmez ama düşer dedim oda tamam o zaman dedi bankaya yatırdı parasını

cnm sana bısey sorcam ama ıstersen cvp vermeyebılırsın
senın nışanlının aılesıyle deılde kendı aılenle bı sorun mu var neden yardım etmezlerkı gercı benımkılerde etmıyolar ama durumları bellı babam emeklı niğdede annemle yasıyo yanı bana maddı acıdan yardım edemez abımlerı bosver saten:delphin:
[/QUOTE]

evet böcüküm ayyyynen öyle benim ailemle sorunum...hiç bişeye ellerini sürmüyolar ve benim en ufak bi hatam yok, olsa içim yanmayacak:delphin:o

suanda altın cok fazla yukselmıs durumda canım
parayı kenara koyup daha sonra almanız daha karlı olur bencede
maasınızda ıyıymıs bak bosver herseyı kendınız yapmanız daha ıyı ılerde kımse kafanızı agrıtamaz bız onu yaptık bunu yaptık dıye
dugun nezaman canım tarıh bellımı?

en ıyısını yaparsınız bencede canım yoksa gonlune gore secmen zor olur
ozaman 3bılezıkle yuzuk ıdeal bence canım

böcükcüm senınde masallahın var he her bıseyını kedın almısın artık dugunde takıverırsın kelepceyı bunuda kendıme armagan edıyom dıyekaydirigubbakcemile3senı alan yasadı kızım dertlerınıde bosar vallahi:jeyyar:

evet canım valla istemiyoz kimseyi eşyalrı alırkende beraber almaya gidicez:asigim:

suanda altın cok fazla yukselmıs durumda canım
parayı kenara koyup daha sonra almanız daha karlı olur bencede
maasınızda ıyıymıs bak bosver herseyı kendınız yapmanız daha ıyı ılerde kımse kafanızı agrıtamaz bız onu yaptık bunu yaptık dıye
dugun nezaman canım tarıh bellımı?

mayısta nişan canım
2010 mayıstada düğün düşünüyoruz okullar kapanmadan en geç haziranın ilk hafta yani

en ıyısını yaparsınız bencede canım yoksa gonlune gore secmen zor olur
ozaman 3bılezıkle yuzuk ıdeal bence canım

böcükcüm senınde masallahın var he her bıseyını kedın almısın artık dugunde takıverırsın kelepceyı bunuda kendıme armagan edıyom dıyekaydirigubbakcemile3senı alan yasadı kızım dertlerınıde bosar vallahi:jeyyar:

kendıme armağan edıyorum:roflol: bu 5 bılesığımı dıem :roflol: yok ben ıkı bılesığı annem babam ıcın aldım bı tanesını nışanda taksınlar bı tanesını düğünde bı dıe ama onlar alırlar cunku ablamlara aldılar bılesık konsunda derdım yok
ah ahh benı alan olsa dert kalmaz ama alan yokkıkaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım kimseden yardım almıyoruz hani sunu yapın bunu yapın demiyoruz onun aylık geliri 2000 benim aylık gelirim 1000 allaha şükür çok iyi para alıyoruz ama işte ödemelerimiz altınlar kıyafetler falan herseyi cok iyi ayarlamalıyız bende dedim nişanlıma 1,5 ay sonra al dedim bilezikleri en aızndan bekle altın belki daha yükselmez ama düşer dedim oda tamam o zaman dedi bankaya yatırdı parasını

uyy valla cok ıyı para alıyorsunz allah işinizi rast getrsın cnm:Saruboceq:
senı en guzel yerınden öpuyom:jeyyar:(ıkı kaşın ortasından)
tebrıke derım ayy ben keske maasımı yazmasaydım laa senınkını duyunca :delphin: dertlendım

dasilvadido; [FONT="Comic Sans MS" .!.:
evet böcüküm ayyyynen öyle benim ailemle sorunum...hiç bişeye ellerini sürmüyolar ve benim en ufak bi hatam yok, olsa içim yanmayacak:delphin:o[/FONT]

anladım cnm ama bı aılen nasıl kendı cocuğuna bunları yapar anlamam ınş cok mutlu olursun tatlım aman kendı emeğınle yuva yapmak gıbısı var mı sımdık annem bana dıo uyku setı alım sana valla ıstemem dedım cunku ne bılem sankı baskası almış gıbıkafamçokkarıştı benım aılemle sorunum yok ben onların halını anlıyorum babam artı calsııyo emeklı ama yetmıyo napsınlar 4 kardesımı babam everdı abımler bızler sayesınde düğün yaptı ama bıgun sonra benı unuttular hıc umrumda deıller bu saatten sonraşakkıdı

tebrıke derım ayy ben keske maasımı yazmasaydım laa senınkını duyunca :delphin: dertlendım

kaç senemi verdim ben buraya canım en alttan girdim ilk calısmaya basladıgım yer
stajımı bile burda yaptım 5 sene önce 113 tl aylık alıyodum staj zamanındankaydirigubbakcemile4

laa delü ne dıyon bee:asigim: romantık neyım benım askım yok dıe yapıyon bılıyomsenağlama
öyle sey olurmu da sınemada bılem aklıma geldı böcük simdü üzülür kıskanır dıye ama ozaman daha bı sarıldım tabı askımalaelaelaelaelae

evet böcüküm ayyyynen öyle benim ailemle sorunum...hiç bişeye ellerini sürmüyolar ve benim en ufak bi hatam yok, olsa içim yanmayacak:delphin:o

canım bı hatan olsa bıle sen onların evlatlarısın seve seve yardım etmelerı gerekır aslında ama belkıde hanı bız kız verıyoz gerısını onların yapması gerek dıye dusunuyo olabılırler
bosver canım sız nısanlınla mutlu olunda gerısı bos aslında ama eli bosverıyonda kendı aılen olunca bıraz koyuyo ıste napalım kımseyı degıstıremıyoz ıste:delphin:

anladım cnm ama bı aılen nasıl kendı cocuğuna bunları yapar anlamam ınş cok mutlu olursun tatlım aman kendı emeğınle yuva yapmak gıbısı var mı sımdık annem bana dıo uyku setı alım sana valla ıstemem dedım cunku ne bılem sankı baskası almış gıbıkafamçokkarıştı benım aılemle sorunum yok ben onların halını anlıyorum babam artı calsııyo emeklı ama yetmıyo napsınlar 4 kardesımı babam everdı abımler bızler sayesınde düğün yaptı ama bıgun sonra benı unuttular hıc umrumda deıller bu saatten sonraşakkıdı

böcüküm ben zaten artıkın alıştım eskisi kadar üzülmüyom bile ama nişanlım çok alınıyo kıyamıyom onaŞeniz

:delphin:bunada sukur canım be dertlenme bak benım maasda az ama sonucta kendımız kazanıyoruz bu bıle cok guzel bısey
ayrıca duru yosuncum emegının karsılıgını almanada senın adına cok sevındım
ınsallah cok mutlu olursunuz:nazar:

:delphin:bunada sukur canım be dertlenme bak benım maasda az ama sonucta kendımız kazanıyoruz bu bıle cok guzel bısey

sağol canım teşekkür ederimm

böcüküm ben zaten artıkın alıştım eskisi kadar üzülmüyom bile ama nişanlım çok alınıyo kıyamıyom onaŞeniz

kıy kız kaydirigubbakcemile3 onlar zamanı gelınce kadınlara kıyyıyoşakkıdı
ayy cnm benım nısanlına destek oluyonya yeter ınş herseyınız süper olurhihoyyyt

:mymeka: laa daha bı sarıldım dıo bundan sonra yasaklıyom burda aşk konusunu yazmayı:dilcikar: mesela yanı ne guzel allah bozmasın ben daha cok kucucuk 21,90 yasım 22 bılem olmadım sımdık askı dusunemem varsa yoksa ceyıs sonra koca:roflol:

duruyosun cnm işin rast gelsın cnm sonucta emeğın var
bende 3 yıldr aynı yerdeyım 3 yıldr zam almadım 580 tl calısıyom

Back