2010'da evlenmeyi planlayanların paylaşım alanı....

gunaayyddıınn kızllaaarr..
cok mutluyum cokhihoyyyt
askım geldı dun ıs cıkısı benı aldı eve gıttık annem guzel guzel yemekler yapmıs hepberaber yemek yedık oturduk sohbet muhabbet
sabahta erkenden kalkıp beraber kahvaltı ettık sonra benı ıse bıraktı ayy ınsanın sevdıgının yanında olması oyle guzelkı:asigim:sankı boyle evlıymısız gıbı hıssettım kendımı tek fark farklı yerlerde uyumak ve uyanmak:1rolleyes:
Allah herkesı sevdıgıne kavustursun yaa
bende evlenem tez zamanda gari:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

aman aman maşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu canım:nazar:
bazen ben de kendimi evli hayal ediyorum da içim bi hoş oluyo bööle:asigim:

eftalya senınkı sızde mı yattı amanen basıma buda mı gelcekti:roflol: ben olsam gece sızardım yanına sonrada:jeyyar: sadece öperdım

aman böcük dikkatli ol heee şakaya gelmez bu tarz mannaklar:1ninca:

ben alıştım sözlumle el ele gezerken delı oldu gece denız kenarına gıdıp aramalar yanına bıde bazen o... alıyo bana hava atıyo sırf kıskanmam ıcın delı yaa ayy bıde cok genc daha hıc evlı gıbı deıl sonradan öğrendım evlı olduğunu sınıf arkadasım akrabası cıktı hatta sınıf arkadasıma demıskı ben bı kz sevyomm adı zarif aa demıs o benım sınıf arkdasım bıde adım az bulunur ya sonra gercketen benmışım cocuk benı aradı cok sevdım bı ekrk arkdasım olur bana ınş düğününüzude yaparık dıo maynak:1shok: amanen sakıın dedım eşınden boşanmasın ben onla asla:delphin:

ayy bocuk cok dıkkat et haa sagı solu bellı olmaz bole adamların
kıs uzaktan geldı askım sokaktamı yatırcaz o kalmıcaktı zatende otele gıderım dıyodu babam kızdı olurmu oyle sey dedı sen bızım oglumuzsun bır suru oda var otellerde kalmana ızın vermem dedı
ayy aksam gıdıp opesım geldı ama o rıskı alamam annemın uykusu hafıf bıde yakalansak aman Allah korusun dusuncesı bıle kotu yanı ama aynı evde oldugunu bılmek bıle huzur verıyo yaa:asigim:
ama sabah cok komıktı odadan odaya telle arıyom askım uyandınmı ben kalkıyom dıyekaydirigubbakcemile3
dasılvadıdocum amin canım gercekten evlılıgın dusuncesı bıle bukadar guzelken gercegı kımbılır nasıl datludur:asigim:

aaah aaah bakalım biz ne zaman kavuşucez hayırlısıylan:asigim:
nisanda belli olur heralde kayınbiraderimin askerlik durumu...mayısta gitçek çünkü

günaydın güsellerrrrkaydirigubbakcemile2
bugün işyerinde olmicam beni özleyin heeee
hepinizi öpüyoma.s.

böcük ben hastanede çalışıyom bugün hastanenin öteki şubelerine ziyarete gidecez gezme tozma yanikaydirigubbakcemile

ıyı cnm bende hastasın sandım
bugun mıdem cok tuhaf ama hadı hayrlısıkafamçokkarıştı
gez bakım benım ıcınde ohh gercı hava yağmurlu

günaydın bayanlar
bende artık burdayım
bende nişanlıyım
aslında sözlüyüm ama sözlüyüm lafı bana bi tuhaf geliyor
zaten mayısta nişanım var
2010 mayıs gibide düğünüm var inşaallah

günaydın bayanlar
bende artık burdayım
bende nişanlıyım

h geldın cnmŞeniz
hayrlısı olsun bende sözlu lafını sevmıyorum nışanlı daha hoş:1rolleyes: ınş hayrlısı olur nasılsın

gunaydın kızlarr..a.s.
duruyosun h.g. canım Allah tamamına erdırsın ınsallah:nazar:
bende katılıorum sıze sözlu lafı benımde hosuma gıtmıyo bıda son donemlerde kendı aralarında sozlenen cıftler felanda oluyo ya sankı sozluyum dıyınce o anlamda oluyomus gıbı gelıyo
ama nısanlım demek daha sahıplenıcı ve ısın resmıyete dokulmus hali gıbı gelıyo:asigim:
böcüküm sen napan tatlım.

hoşbulduk canım
valla ne güzel anlatmıssın
ay aklıma geldi ya bizde lisede kendi aramızda yüzük takmıstık ama
ne bilim öle sözlüyüm moduna girmemiştim :):)

demi ne o öle sözlüyüm gamyoncuiremsu
saoll canım teşekkür ederimm iyiyim sen nasılsınnn:Saruboceq:

bende ıyyım cnm ne olsun çalışıyorum daha doğrusu calısmıyom burdayım:roflol: kıtap okucam ama sızı bırakamıyorum
eftalyam h geldın balım
he yaa pastanelerde takılıyo o sözler artık:delphin: bende sözlenınce aılen bılıyomu demıslerdı:1shok: yanı nedn dedımde pastane sözu deıl mı dıolardı-tatlicadiarzu-

hee bızde askımla cahil aklımızla takmıstık aramızda yuzuk
ama unıversıtede cogu cıftte oluyodu bu yuzukler
erkekler parmagında yuzuk olmayan kızada sarıyodu
rahatsız edıcı olaylar olmasın dıyede takmıstık bızde.soranlara askım sozlum felan dıyodu ama ben dıyemıyodum hatta sonralarda yuzugu taktıgım ıcın vıcdan azabı bıle cekmeye basladım aılemın rızası olmadan boyle bısey yaptgım ıcın:delphin:
neysekı sımdı aılemın rızasıyla yuzugunu tasıyorum ve soranlara gururla nısanlıyım dıyebılıyorum:asigim:

günaydın bayanlar
bende artık burdayım
bende nişanlıyım

Günaydın kıslarrrrr........
Duru yosun hayırlısı olsun cnm aramıza hoşgeldina.s.
Böcük dogru diyo nişanlı diyelim ona biza.s
sözlülük basitleşti artık heryerde takılan bişe gibi oldu:1rolleyes:

Günaydın kıslarrrrr........
Duru yosun hayırlısı olsun cnm aramıza hoşgeldina.s.
Böcük dogru diyo nişanlı diyelim ona biza.s
sözlülük basitleşti artık heryerde takılan bişe gibi oldu:1rolleyes:

sağol canım teşekkür ederimm

Back